Ads

Whitney G.: Alapos kétely

Whitney G. Alapos kétely című romantikus története nagy sikert aratott külföldön. Sztárügyvédek, balett táncosok, szenvedély és romantika. A könyv turnéjára vár a Blogturné Klub 7 bloggere értékelésekkel, nyereményjátékkal június 6. és 18. között.

Whitney G.


Alapos kétely


(Alapos kétely 1-3.)
Kiadó: Könyvmolyképző
Besorolás/műfaj: felnőtt
Megjelenés ideje: 2018.
Fordította: Sándor Alexandra Valéria
Oldalszám: 384 
Megtetszett? Megrendelheted itt!
Pont: 5/5
A farkamnak megvan a maga étvágya – ami nagy és igen sajátos étvágy. Olyan nőt akar, aki szőke, formás és lehetőleg nem egy kibaszott hazudozó. (Hogy miért, az egy külön sztori.)
Menő ügyvédként nincs vesztegetni való időm párkapcsolatra, ezért névtelen csevegéssel és interneten megismert nőkkel elégítem ki az igényeimet. A szabályok egyszerűek: egy vacsora, egy éjszaka, zéró ismétlés. Ez csak alkalmi szex. Nem több, nem kevesebb. Legalábbis így volt egészen Alyssáig.
Ő egy 27 éves ügyvédnő, könyvgyűjtő és állítása szerint a legkevésbé sem vonzó. Elvileg jogi tanácsokat adtam neki késő esténként, és rábízhattam a heti kalandjaim részleteit.
De aztán bejött a cégemhez egy interjúra. Egy hallgatóknak kiírt gyakornoki pozícióra… És rohadtul megváltozott minden.
Az év egyik legerotikusabb könyve, amiben a forró jelenetek mögött mély lélektani összefüggések bontakoznak ki a múltbéli drámák felszínre kerülésével.
Hagyd, hogy elraboljon!

Négy éve találkoztam először ezzel a könyvvel és eléggé tetszett. Három nem túl hosszú történet, itthon szerencsére egyben kiadva, viszont amennyire rövid annyira tömör és egyben kifejező. Nagyon tetszett már akkor is és bevallom most magyarul sem veszített a varázsából. Éppen ügyvédes korszakomban, amikor valamiért minden ügyvédes romantikus bejött kaptam el ezt a könyvet, most végre egyben is elolvashattam a részeket. :)

Alyssa - vagyis Aubrey - egy balettrajongó és nem mellékesen ügyvédnek tanul. Szeretne megtanulni ügyvédségről többet, így fut bele Andrewba, aki ügyvéd és pont a segítségére lehet. Azonban Andrewnak megvannak a maga szabályai nők terén. Egy nőt egyszer és csak az ágyba. Alyssa pedig a legelső nő aki nem az ágyba akarja rángatni és nem a pénze után nyomul. 
A két főhős között fellángol a szenvedély és úgy tűnik Andrewnak hosszú idő után Alyssa az első aki nem csak alkalmi kapcsolatra kell. 

A páros között a szenvedély szinte fogható, baromi jól együtt tudnak működni és minden egyes civakodásuk után a tűz fellobban és ismét kiderül ők egymásnak olyan mint a tűt és a víz. Minden fellángol, kioltják egymást és nem tudnak meglenni a másik nélkül. Mindenkinek vannak titkai. Andrew nem szereti a hazudozókat, viszont néhány dologról mélyen hallgat. Alyssa nem teljesen mondja el neki az igazságot így a kapcsolatuknak egy újabb töréspontot kell kiállnia.

Remek ügyvédes erotikus romantikus könyv. Szerintem a rövidebb részekkel jobban össze tudta foglalni a lényeget az írónő, nem húzta el, mint a rétes tésztát és végig izgalmas volt a sztori. Egyszerű kis könyv a párosról, szerintem nem is kell ennél több. A trilógiák korszakában íródott, ez is az, csak rövidebb. Minden részletben van valami csavar, amin a szereplőknek át kell küzdeniük magukat. 

A két főhős kedvelhető. Habár Andrew egy igaz barom tud lenni, esetenként nem éppen az emberek szívének kedvence, meg arrogáns és beképzelhetnek tűnhet - igaz az arrogáns az nem csak külsőleg tűnik úgy, rájövünk sok seb érte amiből okulva olyan lett, amilyen. Neki is megvan a maga háttere és múltja, nem egyszerű mindig mindent feldolgozni. Aubrey/Alyssa kedvelhető lány, nem így tervezte az egész ismertséget, azonban bátor helytálló csaj. Andrew mellett szükség is van erre. 

Összességében egy jó kis ügyvédes erotikus könyv, sok páros problémával, egy igazán lobbanékony párossal és remek történetvezetéssel. Igazán tetszik az írónő megoldása és részekre bontása. Szívesen ajánlom másoknak is akik kacsingatnak a téma felé.

Nyereményjáték

A női főszereplő balettozik, és a játék is ezzel lesz kapcsolatos. Balett mozdulatok neveit kell kitalálnotok a gif-ek alapján. A turné blogjain találtok majd egy-egy mozdulatot, és nincs más dolgotok, csak beírni a rafflecopter megfelelő helyére a helyes megoldásokat, hogy a játék végén esélyetek legyen megnyerni a Könyvmolyképző Kiadó által felajánlott 3 Alapos kétely példány egyikét.




06.08. Insane Life
06.12. Könyvvilág
06.18. Deszy könyvajánlója
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése