Ads

Tracy Brogan - Crazy Little Thing - Egy kis őrültség

A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából jelenik meg Tracy Brogan könnyed romantikus könyve, az Egy kis őrültség.
A hat állomásos turné keretein belül, némi extrával kísérve megismerkedhettek a könyvvel és játszhattok is a három nyereménykönyv egyikéért.


Tracy Brogan


Crazy Little Thing - Egy kis őrültség


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Műfaj: felnőtt
Kategória: romantikus
Megjelenés ideje: 2015.11.10
Olvasott nyelv: magyar
Fordította: Dobó Zsuzsanna
Oldalszám:  
Megtetszett? Megrendelheted itt!
ISBN: 9789633990278
Pont: 5/5
  Sadie Turner nem irányításmániás, csak… rendszerető. Amikor egy hűtlen házastárs romba dönti Sadie kifogástalanul tiszta világát, Sadie összecsomagolja a gyerekeit, hogy a nyári szünetet a nagynénje tóparti házában töltsék. Reméli, hogy a pihenés és feltöltődés mellet lehetősége lesz férfiaktól – minden férfitól – távol összeszedegetni élete széthullott darabjait. Azonban a hóbortos Dody nagynéninek más tervei vannak: elhatározta, hogy elintéz Sadie-nek egy kis kalandot Desmonddal, a szexi új szomszéddal.Magas
, napbarnított, izmos – és még a gyerekeivel is nagyszerűen bánik – Desmond Sadie legszörnyűbb rémálma. Biztos van valamilyen hibája – elvégre férfi – így Sadie megfogadja, hogy távol tartja magát tőle. Ám ahogy a nyári nap ragyogva halad az égen, úgy lobban lángra a vonzalom köztük és az élet, amit Sadie olyan nagyon próbál egyszerűbbé tenni, csak egyre bonyolultabb lesz… de talán pont egy kis káosz az, amire Sadie-nek szüksége van, hogy a jövőjét és a szerelemről szőtt álmait újra rendbe tegye.


Sadie éppen válik a férjétől, Richardtól, ezért saját bevallása szerint nincs szüksége férfiakra. Dody nénikéje, aki kissé habókos, viszont máshogyan látja, szerinte a lánynak egy igazi férfira lenne szüksége, egy rendes fazonra. Erre betoppan Sadie életébe a szomszéd, aki amellett, hogy álompasi, még okos is, ráadásul orvos és mindig éppen kapóra jön egy orvos a háznál...


A történet könnyed, humoros és olvastatja magát. Nagyon tetszett Sadie és Dody közötti különbség, mert míg Sadie komolyabb és próbál minta anya és feleség szerepében tetszelegni, helyesebben szeretne az lenni - de nem jött össze - addig Dody a szókimondó típusú, vidám nő, ami szívén az a száján természetű egyén. 
Ezek miatt ketten pont jól egészítették ki egymást.

Fountain, Sadie unokatesója szintén sokszor mosolyogtatja meg az olvasókat riposztjaival és humoros gondolataival. Imádtam a srácot, egyik kedvencem volt a sztori folyamán.

Desmondot megkedveltem, bár eleinte kicsit furcsának tűnt, túl jó. Később kiderült ő is olyan átlagos emberi karakter, azonban kedvessége, mások iránti odaadása nagyon meggyőzött. Sadieval szemben nyílt és őszinte, ami többet ér egy cuki arcnál. Sokszor éreztem Sadie előző férje után nem csak azért tökéletes, mert könnyedebb és felszabadultabb fickó, hanem az a komolyság ami Richardban volt, hiányzik belőle. Sadie meg semmiképpen nem otthonülő jó feleség. Legalábbis így látom.

Karakterileg szerintem jól van megírva, mert mindenkiben van valami, ami a másik egyéniségéből hiányzik, esetleg javítja azokat. Hol humorukkal dobják fel a történetet, hol komolyságuk ad még egy pluszt.

Morálisan is több mondanivalót láttam bele. Egy válásnak sok oka lehet, hiába vannak gyerekek, nem feltétlen kell egy nem működő kapcsolatban ragadni. 
Richard elvárásai teljesen mások voltak, mint amit természetes esetben Sadie nyújtani tudott. Mind a kettőjük számára jobb, ha szétmennek és nem emésztik fel egymást.

Dody könnyedségével és humorával máshogy áll az élethez. Nem szeretne senkinek megfelelni, neki jobban számít a saját és a családja boldogsága. Nekem ez egy nagyon szimpatikus jellemvonás volt benne, hiszen felismerte néha jobb elengedni mint szenvedni, s ezt a gondolkodásmódját végül sikerült Sadie-nak átadnia.

Nagyon megszerettem a történetet, sokszor jókat mosolyogtam rajta és könnyű kis esti olvasmány, néhány mondanivalóval. Igazán élvezetes szerintem, ha éppen valaki könnyed modern romantikára vágyik és szereti a humort.

Nyereményjáték:
A könyv egy aranyos kis romantikus könyv, a mostani játék a témájához kapcsolodó.
Minden állomáson egy aranyos romantikus vígjátékból találtok képet, valamint utalásokat. Ezek alapján kell kitalálnotok melyik filből van a képkocka.
(Filmek angol illetve magyar neveit is elfogadjuk.)
(Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.)
a Rafflecopter giveaway

A turnéban résztvevő bloggerek listája:
10/23 Dreamworld
10/25 Deszy könyvajánlója
10/27 Kristina blogja
10/29 Insane Life
10/31 Media Addict
11/02 CBooks
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése