Ads

Tara Sue Me - Az alávetett

A Művelt Nép Kiadó jóvoltából újabb erotikus romantikus sorozat kerül a magyar könyvesboltok polcaira. Nathaniel West és Abby King szenvedélyes, nem mindennapi romantikus kalandja kezdetét veszi az Alávetett sorozat első részében.


Tara Sue Me


Az alávetett



(Alávetett 1.)
Kiadó: Művelt Nép
Kategória: romantikus, erotikus
Megjelenés ideje: 2016.
Olvasott nyelv: magyar
Fordította: Angster László
Oldalszám: 384
Megtetszett? Megrendelheted itt!
Pont: 4/5
Abby King a titkos fantáziájának él.
New York a West Industries jóképű és briliáns igazgatójaként ismeri Nathaniel Westet, de Abby többet is tud róla: a férfi egy gyakorlott, szexi domináns, aki új alávetettet keres magának. Abby, aki szeretné egyszerű könyvtárosi életét feldobni, és belevetni magát a gyönyörök világát, felajánlja magát Nathanielnek, hogy teljesítse be legtitkosabb vágyait.
A Mesterrel töltött egyetlen hétvége után Abby már tudja, hogy még többet akar, és ezért hajlandó alávetni magát Nathaniel feltételeinek. De a gyönyör ellenére, amit a vállalkozó szellemű Abby kap, a szabályok mögé rejtőző Nathaniel mindvégig hideg és távolságtartó marad.
Ahogy Abby egyre mélyebben bonyolódik bele a hatalom és szenvedély szívfájdító világába, attól fél, hogy Nathaniel szíve sohasem lesz elérhető számára – a sajátját pedig aligha tudja megmenteni…

Érdekelt a könyv, mindig szerettem az erotikusokat, igazi bdsm-et néhány sorozaton kívül nem olvastam, általában szeretik kerülni a témát. Mondjuk Sinclair könyveit senki nem überelte, sebaj, lássuk az Alávetettet. Eleinte tetszett és lassan visszavett a jókedvemből, középen megálltam és leraktam a könyvet jó egy hétre, második felét viszont ismét faltam, valamint itt volt a pont, hogy megtetszett.

Abby és Nathaniel hamar az üzletre térnek, azaz te vagy a szubom, neked jó és nekem is, ezzel le van rendezve. A lánynak tetszik ez a játék és belemegy a táncba amit a férfi felkínál, vajon bírni fogja érzelmek nélkül? - Abby hiába tudja a bdsm kell az életébe, számára lelkileg fontos az érintkezés, érzelmek kavalkádja, s ennek csak egy részét kapja meg Nathanieltől.

Ami mégis megfogott, az érzelmek körhintája. Kötet első fele arról szól, hogyan ismerkedik meg Abby és Nathaniel, ez amit én nem vettem annyira gördülékenyen. Közepén a kötetben megismerkednek, majd a második felére átmegy egy teljesen érzelmi bummba. Ez ami igazán tetszett és emiatt a rész miatt határoztam el, folytatom a sorozatot. Nathaniel meggyötört, szüksége van a megerősítésre és erre jó célt szolgál a testi vágy és különböző variációi, így azt érezheti, kordában tartja magát. Abby számára ez újdonság, szeret irányított lenni s nem irányító, élvezi ezért az egész bdsm témát Nathaniellel. 

Nagyon vegyes véleményem volt elsőre, viszont a második fele a könyvnek pozitív irányba formálta véleményemet. Abby karaktere átmegy egy kisebb változáson, amitől erősebb nő lesz belőle, sikerül megtalálnia azt a keresett személyt önmagában, akire mindig is várt. Alapvetően egy jószívű, kedves lány, abszolút nem az idegesítő kategóriába helyezném. Természetesen vannak hibái, ezeket nem tartottam számon.

Nathaniel átélt jó néhány traumát, amiknek következtében a testi vágyak számára nem úgy számítanak, ahogyan másnak. Neki az egész kikötözős, viaszos dologban nem csak a fájdalom tetszik, hanem ezzel távol tudja a másikat és magát is tartani bármiféle közvetlen kapcsolattól. Gyűlöli a csókokat, retteg a közvetlen konkrét érintéstől, inkább egy páncél neki minden. 

Könyvet olvasva döbbentem rá, nem csak erotikus könyv ez, igazi pszichológiai körképet ad és egy erősen lelkileg úgymond megnyomorított személy kimászása a gödörből. Könyvet azért is mondom jónak, mert ezekre Abby magától rájön és ő maga is elkezdi Nathanielt elemezni, feszegetni pszichológiai határait, próbálja elérni addig feszüljön a húr, míg saját kis kagylójából ki nem ront és rá nem jön saját eshetőségére.

Összegezve, ez az a könyv, amit elején olvasva nem szabad feladni, mert jó lesz. Imádom a sztorikat, amiben hangsúlyt kap a pszichológia, na itt pont ezt kaptam és emiatt boldog voltam a végével. Nem lezárt könyv, ám az írónő nem hagyta magára az olvasókat, kifejezetten tetszett a kötet vége.
Könnyed erotikus könyv, némi pszichológiai körképpel és karakterfejlődéssel. Olvasmányos kis könyvecske, ha valaki nem szeretne túl magasröptű dolgot olvasni, bátran ajánlom. Nem sírós, sokkal nagyobb szerepet kapnak a jellemfejlődések.

Nyereményjáték
Mennyire ismered az erotikus domináns-szubmisszív könyvek világát? Az alávetett turnén, most tesztelheted, ráadásul, ha helyesen válaszolsz mindegyik kérdésre, akkor esélyed van arra, hogy megnyerd Tara Sue Me: Az alávetett példányai egyikét.
Minden állomáson találsz majd egy kérdést a bejegyzések alján, és a megfejtést a rafflecopter megfelelő részébe kell beírnod.

Mai kérdés: Írj le három magyarul megjelent sorozatcímet, amelyben fontos szerepet tölt be a BDSM!



Állomáslista

06.03. CBooks
06.05. Kristina blogja
06.07. Deszy könyvajánlója
06.09. Inasne Life
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése