Ads

Kim Karr: Kötődés

Kim Karr


Kötődés


Kiadó: Wow
Műfaj: NA
Kategória: romantikus, erotikus
Megjelenés ideje: 2015.06
Olvasott nyelv: magyar
Fordította: Dudás Éva
Oldalszám: 352 
Megtetszett? Megrendelheted itt!
ISBN: 9789631219968
Pont: 5/5
  Dahlia London lelkét apró darabokra törte egy kegyetlen tragédia. Úgy érzi, a szerelmével együtt a boldogságtól is búcsút kellett vennie. Örökre.

Hiába telnek az évek, a szomorúságot nem tudja maga mögött hagyni. Ám amikor megbízzák, hogy készítsen interjút River Wilde-dal, a The Wilde Ones zenekar frontemberével, akiért egy régi, véletlen találkozásuk óta titkon rajong, mindketten lángra gyúlnak. Minél több időt töltenek együtt, annál jobban elmélyül a kapcsolatuk. Dahlia végre elhiszi, hogy megtalálta a lelki társát.
A gyász és a folyton kísértő múlt azonban ismét a felszínre tör. Vajon elkezdődhet-e így kettejük közös jövője? Vagy az élet még tartogat elképzelhetetlen fordulatokat?

A sorozat különös történettel indul, tele fájdalmasan felkavaró és lüktetőn izgalmas dallamokkal, akárcsak az a kétarcú zenei világ, amelynek kulisszái mögé bepillanthat az olvasó.

Könyvvel kapcsolatban vegyes érzelmek kavarognak bennem. Egyfelől nagyon tetszett és érzelmi része megfogott. Másfelől túl kiszámíthatóak voltak a lépések és számomra rettentően egyértelműek.
Imádom a rock zenészes romantikus történeteket, már régebben felfigyeltem a könyvre, de nem jutottam el az olvasásáig. Igazából tetszett, megfogott valami benne.

Történet egyszerű, szerelmesek képlete is az. Elejétől számítottam arra, ami történt ezért nem ért sehol meglepetés. Ám ahogyan ki lett vitelezve, az érdekes volt. A romantikus történet az érzelmek sokszínűsége, valamint a szeretet rétegei és mélysége megmutatja magát és ez teszi a történetet elragadóvá. Pontosan ezért szerettem bele.

Főhősök karakterei egyszerű emberek. Hiába sztár a srác, nem érződik rajta. Egyszerűen puszta földi halandó, aki beleszeretett egy lányba első látásra, végül újra egymásra találnak. Ha nem is éppen a legjobb passzban vannak, a lány érzelmileg kikészült, a fiú pedig nem számít rá.
Dahlia sok nehézségen megy keresztül, az érti meg igazán, akivel történt hasonló. (Bármennyire furcsa, ismertem ilyet.) Végül talált egy pontot, ahol úgy érezte van otthona és ezt is elveszíti. Ekkor jött River. Helyesebben ismét ekkor tűnt fel. Mint egy gyógyír a sebeire. Kettőjük kapcsolatának szépsége az egyszerűség és fájdalom szépségében rejlik.

A múlt perszere vissza szokott néha kacsintani, nem mindig akkor, amikor számít rá az ember. Dahliát pedig a múltja egyenesen üldözi. Vajon van elég ereje túllépni az eseményeken, vagy elveszti Rivert, engedi, hogy a saját múltja legyőzze?
River van elég erős, ahhoz, hogy Dahliát átjuttassa a túlsópartra, ahol már nem fenyegeti veszély és ismét megtalálhatja a saját komfortzónáját?
Igazából ezek a kérdések érdekeltek, sokra kaptam választ és van természetesen, amire nem teljesen. A könyv folytatódik.

Összességében pozitív kicsengésű a véleményem. Hibái ellenére, amik a túl sok forró jelenet és néhol elveszítve éreztem a történet lényegét, végső soron tetszett. Kíváncsian várom a folytatást, egyértelmű vált bennem az is, ki a kedvencem. Ezt természetesen nem árulom el. Titok. :D

Dahliaról mindig egy régi X-Japan szám ugrik be. Illik is ide teljes mértékben a szöveg. Az is lehet, az írónő ismeri, Amerikában ismert japán rock együttes. (Fűrész 4, Katakombák főcímdala az övék.)


Nyereményjáték:

A Kötődés férfi főhőse, River Wilde, egy rockzenekar vezető gitárosa, s ez adta az ihletet a mostani játékhoz. Minden állomáson közreadjuk egy-egy híres gitáros képét, akiről az együttes neve minden bizonnyal rögtön eszetekbe fog jutni. Ám mi a zenész teljes nevére lennénk kíváncsiak. Segítségül még azt is eláruljuk, hogy mindegyikük zenéje szerepel a regényhez készült playlisten.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

További állomások:
06.07. - Angelika blogja
06.10. - Insane Life
06.19. - CBooks


SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése