Ads

Darynda Jones - Harmadik sírhant

Az Athenaenum kiadó jóvoltából jelent meg itthon Darynda Jones nagy sikereknek örvendő Charley Davidson sorozata, melynek címszereplője nem fél a haláltól. Az Első sírhant valamint a Második sírhant már kapható a boltokban  és immár előrendelhető a sorozat harmadik kötete is, Harmadik sírhant címmel. Amíg Charley legújabb sztorijára várunk, egy héten át kalandozhattok velünk az előző két kötet világában. A sok izgalmas nyomozás mellett, ha velünk együtt nyomozol, tiéd lehet a könyv egyik példánya.


Darynda Jones


Harmadik sírhant 


(Charley Davidson 3.)
Kiadó: Athenaenum
Műfaj: Felnőtt
Kategória: romantikus, fantasy
Megjelenés ideje: 2015.08.27
Olvasott nyelv: magyar
Oldalszám: 279 
Megtetszett? Megrendelheted itt!
ISBN: 9789632934532
Pont: 4/5
  Charley Davidson végre újra itt van! A New York Times sikerlistás szerző, Darynda Jones paranormális sorozatának harmadik részében kedvenc magánnyomozónőnk, a halál bombázó angyala továbbra is lelkesen dönti magába a kávét, mert ha egy pillanatra is elbóbiskol, már látja Reyes Farrow-t, a Sátán félig ember, félig szupermodell fiát, akit megbéklyózott ugyan, ám képtelen elfelejteni...
Na de hogyan is találhatná meg az eltűnt Teresát, birkózhatna meg egy egomán orvossal, nyugtathatná meg aggódó édesapját és vehetné fel a kesztyűt egy veszedelmes motoros bandával, ha az ördög fia mindeközben csábításra készül és bosszúra szomjazik?


A regényt szeretettel ajánljuk a paranormális romantika és a földön fetrengős poénok rajongóinak figyelmébe!


Eredeti kiadás borítója
A Függővéges Andi mondta, hogy jobb lesz, de ezt mindenképpen olvassam el, bízzak benne, csak ez, ami picit gyengébb. 
Nekem összességében tetszett. Lehet felkészültem mindenre és emiatt kellemes meglepetés ért az olvasás közben. Szerintem nem rossz, sőt, akadtak benne részek, amiket kifejezetten szerettem.

Igazából, hasonlóan az előző két kötethez itt még egy-egy eset után megy Charley és nyomozás közben másik szálon fut a folyamatos összekötő elem, háttér történeti események sorozata. Ez nem gond, csak néha kicsit elvitte a figyelmemet egyik vagy a másik szálról.
Ami nekem hiányzott, az a pörgés. Nincs meg a könyvben, néhol teljesen elkalandoztak a gondolataim és enyhe kieséseim voltak. Lehet az én hibám, az is meglehet csak ezért nem volt számomra annyira átütő, mint az előző kettő. 
Viszont Reyes minden pillanata megérte az olvasást. Imádom a pasit, még, ha nem is vette át az irányítást teljesen, már érződik itt még történni fog valami.
Mocorognak az erők a háttérben.

Brit változat borítója
Karakterileg tetszik, Charley minden könyvvel fejlődik egy kicsit. A humora itt jobban átjött nekem és jókat kacarásztam a poénokon. Erős lány, aki küzd az életben maradásért.
Habár a könyv folyamán néhány dologról kiderül, nem éppen úgy van, ahogyan ő gondolta és nem mondták meg neki a teljes igazságot.

Ezek mellett nagy mázlija van Charley-nak, Reyes mellett, halom pasi legyeskedik körülötte és bátran állítom, most már saját háremet nyithatna belőlük. Szerelmi sokszöget lehetne csinálni. Na jó, nem lesz az. - Garret és Donovan külön piros pontot kapnak tőlem. Rendkívül ritka, főszereplőn kívül más pasikat megkedvelek, ám itt pont ezt történt. Nem bírtam ellenállni az ő csábításuknak. Hmmm…

Reyest imádom, bárhogyan, csak jelenjen meg a lapokon. Ebben a nyomozásban is kiveszi a részét, mert ebben az esetben szintén hozzá vezetnek háttér szálak. Nem véletlenül.
Amikor ez a pasi megjelenik, rendszeresen átváltok rajongói kislány módba és kis pomponokkal táncolok a könyv szélein. Miatta mindenképpen folytatni szeretném. Nagyon sok érdekes potenciált rejteget a karaktere és úgy látom, Darynda direkt nem akarja még kijátszani a kártyáit, próbálja minél tovább húzni, hogy milyen is Reyes. Mégis, egy picit újabb dolgokat tudunk meg róla. Ez a kis betekintés pont elég ahhoz, hogy még jobban megimádjam. :)

Spanyol kiadás borítója
Újabb karakterek kerülnek a színre, például az Asylumot vezető motoros banda. Artemis pedig rögtön kedvencem lett. Ki Ő? Olvassátok el, tudom, hogy imádni fogjátok.
Cookie pedig hozza a saját formáját. Nagyon szeretem a stílusát, nagyon hiányozna, ha nem lenne a könyvekben. Pont jól egészíti ki
 Charley-t.

Ajánlome-e? Szerintem jó, tetszik a sorozat és átvezetőnek tökéletes ez a könyv. Mindig kell lennie egy ilyennek, különben nem lehet jó sorozatot csinálni.

Ha szeretnél egy halálian jó könyvsorozatot, akkor mindenképpen próbáld meg a Charley Davidson sorozatot.


Nyereményjáték:

A Harmadik sírhant megjelenését javarészt a kitartó rajongóknak köszönhetjük. A játékunkból pedig megtudhatod, hogy Te igazi rajongó vagy-e. A 6 kérdésből álló kvízsor mindegyik kérdésének helyes megválaszolásával részt vehetsz a sorsoláson, ahol egy szerencsés nyertes egy Harmadik sírhant példánnyal gazdagodhat.

(Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.)


Blogturné állomásai:

09.03 Insane Life
09.05 CBooks
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése