Ads

Erin Watt: Papír hercegnő - Paper Princess

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg idén ősszel a Papír hercegnő című könyv. Ella és a Royal család története elképesztően izgalmas, a new adult rajongók garantált kedvence lesz! Ha szeretnétek ti is az élmény részese lenni és megnyerni a könyvet, akkor tartsatok a turné 8 bloggerével!


Erin Watt


Papír hercegnő - Paper Princess


(Papír hercegnő 1.)
Kiadó: Könyvmolyképző
Besorolás/műfaj: NA
Megjelenés ideje: 2017.
Fordította: Sándor Alexandra Valéria
Oldalszám: 360 
Megtetszett? Megrendelheted itt!
Pont: 5/5
Egy ​lányról, aki sztriptízbárból és benzinkútról kerül fényűző villába és menő gimibe jut, miközben igyekszik hű lenni önmagához.
Ella Harper nagy túlélő, született optimista. Egész életében városról városra költözött szeleburdi anyjával, küzdött a megélhetéséért, és végig hitt benne, hogy egy napon majd kimászik a gödörből. De az édesanyja halála után végképp egyedül marad.
Egészen addig, amíg meg nem jelenik Callum Royal, aki kihúzza Ellát a szegénységből, és elcipeli a luxuspalotájába az öt fia mellé, akik viszont utálkozva fogadják. Mindegyik Royal fiú karizmatikus személyiség, de egyik sem olyan magával ragadó, mint Reed Royal: a srác, aki eltökélte, hogy visszaküldi Ellát a nyomorba, ahonnan jött.
Reed nem tart igényt Ellára. Azt mondja, nem tartozik közéjük.
Talán igaza van.
Gazdagság. Fényűzés. Megtévesztés. Ella új és ismeretlen világba csöppen, és ha a Royal palotában is életben akar maradni, kénytelen lesz felállítani a saját szabályait.
Ella percek alatt eljut a szegény árva sorstól az amerikai álomig… De tényleg könnyebb az utóbbiban élni?

Kövesd a sorsát te is és éld át egy különleges világ örömét, bánatát!

Valahogy úgy kezdeném a bejegyzést, hogy leírom az igazságot. Valójában eszem ágában sem volt elolvasni a történetet, nem érdekelt a könyv és abszolút nem fogott meg elsőre. Véletlenségből a rendszer bedobott, hogy turnézni fogok a könyvvel, amiről le is iratkoztam, viszont Kelly és Tibi annyira reklámozta a könyvet és Kellyvel hasonló az ízlésünk, mégis elolvastam. Egy délutános könyv és imádtam. Ez az a fajta 5 pontos értékelés, amikor mocskosul tetszett a könyv.


Forrás: Goodreads
Kicsit sötét lelkivilágom van, imádom a maffiás történeteket, ami nem a gyönyörű romantikus párokról szól és van bennük valami sötét. Nem szeretem az instant romantikát sem és a történet ezzel meg is vett néhány fejezet után. Naivan azt gondoltam majd leteszem és folytatom, hát nem. Nem bírtam letenni és ott mocorgott a kis kukac bennem, hogy olvasd tovább, muszáj befejezni és még kell nekem ebből. Moar!

A történet semmiképpen nem az álomvilágban felnőtt lányról szól, hamar megtanítja az élet csak hazugsággal és tisztességtelen módszerrel lehet életben maradni, amikor mindenki más elhagyta. Ella nem hisz a csodákban, pont ezért nem hiszi abban sem, hogy valakit egy olyan senki érdekeljen, mint ő maga. Nincs cukormázból az élet, ha valaki ad, azért elvár tőle valamit, ez szerinte normális. Belecsöppen a pénz és presztízs világába, nem ismeri a játékszabályokat, viszont rádöbben múltja pont eléggé felkészítette ő is piszkosan tudjon játszani és talpon tudjon maradni a sok felemésztő helyzet között.


Forrás: pinterest
Főszerepben és Ella megmentőjének szerepében a Royal család áll, öt fiú, egy valahol másik világban élő apa, meg egy furcsa mostoha anya. Minden adott a feszültséghez és egy kellemes családi viszályhoz, lassanként az olvasó előtt is kibontakozik mennyire belülről rohad a család. Érdekes volt számomra a fiúk szemlélete, mennyire kifordítva, mi több torzulva látják a világot és mondhati ez csak egy történet, de igazából lehetségesnek tartom egy ilyen helyzetnek a kialakulását.

Történetileg vannak benne kisebb csavarok, mégsem éreztem azt az elsöprő 'bumm' érzést, viszont érzelmileg és karakterileg annyira színes a sztori, hogy kárpótolt a néhol lassú cselekményszálért. Kifejezetten tetszett ez a vegyes kép és nem éreztem a könyvhöz kéne több. A két főszereplő emberiségből kiábrándult állapotát tökéletesen tükrözte. Lehet már tudjátok, legtöbbször a lelkis és pszichológiailag elgondolkoztató történeteketz kedvelem, ehhez pedig nem kell sok, csak néhány embert megfigyelve egy jó történetet írni. :)

Nekem nagyon tetszett a történet, leginkább a karaktereket és a kissé borúsabb hangulatot emelném ki a könyvben. Ha kedvelitek az igazán gyűlölködő, savanyú férfi szereplőket, akik valami lelki problémával küzdenek, akkor ez a te könyved. Igazi hullámvasút a kissé romantikus történet és a keményebb lelki műfaj között. Valahol a határon húzódik meg.

NYEREMÉNYJÁTÉK

Ella beköltözik a Royal családba, akiknek már a nevük is királyi jelentéssel bír, így a nyereményjáték során is magasra emeljük a lécet: a világ leggazdagabb embereit keressük! A feladatotok nem más, mint a leírások alapján kitalálni, hogy kiről van szó, és a nevüket beírni a rafflecopter dobozba.


Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

Mai ember leírása:
Az Amazon vezére, amerikai üzletember, elemző és befektető. Az ő vagyona 72,8 milliárd dollár.


Állomások
10.13. Insane Life
10.21. CBooks
10.23. Dreamworld
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése