Ads

Haláli Blogturnés Haloween

Üdvözlet minden szellemnek, ghoulnak, vámpírnak, boszorkánynak és minden egyéb entitásnak a Blogturné Klub újabb szellemes Halloween turnéján. 

Idén egy egyszerű, de nagyszerű vicces kis book taggel készültünk, melyben a Halloweené és a BTK tagoké a főszerep. Kövesd az egész napos turnét és tudd meg mennyire bízunk mi egymásban Halloween éjszakáján, kit minek öltöztetnénk be, és, hogy szerintünk ki hogyan töltené az éjszakát.Tarts velünk, ha mersz és játssz velünk könyves ajándékokért!Minden évben alig várom október végét, először Halloween, utána lassan látványosan őszből tél lesz és megjelennek a karácsonyi dekorációk. Mondhatni ez a két hónap számomra a legkedvesebb. Ahogy beköszönt január 1-e már várom a következő októbert. Idén sincs másképpen, elérkeztünk ismét a kedvenc két hónapomhoz. 
Mivel máshogy lehetne legjobban megünnepelni, mint egy kis Blogturnés Haloweeni turnéval? :)


Ki az a BTK-s tag, akinek oldalán bátran szembeszállnál Pennywise-al?

Mondtam már, hogy félek a bohócoktól? No meg a pókoktól. Igazából szerintem a legtöbb BTK tag hősiesebb tőlem, hiszen nincs görcsös bohócfóbiájuk. (Munkám során lepleznem kell ezt. :D )
Viszont lehet Kelly eléggé bátor lenne és mindenkit lecsapna kecsapnak. 

Melyik BTK-s tag halloween jelmeze lenne a) legijesztőbb, b) legviccesebbek c.) leggázabb

A legijesztőbb jelmeze szerintem Fumminak lenne, esetleg Raminak vagy Andinak. Tuti nagyon odatennék magukat és valami halálit kitalálnának.
Humorban nincsen hiány, legtöbb lányból kinézek valami frappánsat, de lehet Lupi vinné a pálmát, főleg ha valamelyik vadászgörényével indulna siker lenne. Ha más nem, cukiságfaktor biztosan kiégne.
Leggázabb? Az enyém. :D Nincs sok időm, ezért mindig kész anyagból dolgozok mostannában jelmez terén. Szerintem fehér lepedő, ismét vatta szakáll és mehet a Platón jelmez. :D

Ki az a BTK-s tag, akitől soha nem mernél elfogadni cukorkát?

Senkitől! Muhahahaha! :D
Igazából Andiból nézném ki leginkább, hogy leveskockát ad cukorka címen. Láttátok a legújabb szívatást, hogy egy anyuka leveskockákat tett a zsacsiba? :DMelyik BTK-s taggal mennél Halloweeni cukorka gyűjtésre?

Mindenkivel. :D 
Közelítsük meg reálisan a dolgot, mindenkivel akinek van gyereke 1-16 éves kor között. Kelly és MFKata tuti benne lenne.

Ki az a BTK-s tag, aki inkább ijesztegetné a gyerekeket, mintsem csokit adjon nekik?

Szerintem ez a kérdés nem jó. Ki az, aki megenné idő előtt az összes csokit és ijesztgetné a gyerekeket. Így már tökéletes. :D
Fummie és Rami biztosan, de szerintem esélyes erre a címre Andi is.

Melyik BTK-s tag szervezné a legőrültebb bulit?

Hát ha mindenki összeülne biztosan valami elmebetegség alakulna ki, ezen Andi és Lupi közösen még emelnének. Tudjátok, olyan eszementül vicces party lenne. :D

Milyen (könyves/egyéb) jelmezbe öltöztetnéd a többi BTK tagot?

Rami - Kalóz jelmezben látom, ahogyan ordítja "aaaaarrrr". Még menne is hozzá. Hm. Legközelebb ráveszem
Andi - Andi? Húúú Andit valami igazi pokol királynője démonnak képzelném el. Haláli a stílusa és biztosan senkit nem engedne át az ajtón.  
Lupi - Komolyan elképzelném egy hatalmas plüss állatnak beöltözve, például egy kutyusnak. Hehe *ha nem írok, akkor Lupi megtalált*
Fummie - Hősnek, aki megmenti a Fumax könyvek nélkül maradt embereket. :D Nagy F-el a melle közepén. :P 
Deszy - Kérdés? Árnyvadász és szerintem ebben mindenki egyet fog érteni. 

u.i.: Ha most nem mennék Paddy koncertre, eskü kapnátok hosszabb listát. ♥


Nyereményjáték:


Az idei Halloweeni turnénk nyeremény játékában 3 db könyvet sorsolunk ki. Az, hogy melyik ez a három könyv, úgy gondoltuk legyen titok, azt viszont eláruljuk, hogy három szörnyen jó meglepetésről van szó (nem feltétlen horror a könyveket azok között soroljuk ki, akik az alábbi feladatot hibátlanul teljesítik:
Párosítsátok össze az alábbi Halloween tököket a turnéban részt vevő BTK tagokkal, vajon ki melyik tököt faraghatta? *a képek illusztrációk, valójában nem mi faragtuk őket*

Kizárólag csak Magyarország területére postázunk. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


Pennywise

Kylo Ren

Acheron

Jack SparrowÁllomáslista:
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése