Ads

Jelzőlámpák titkos élete

Ez a bejegyzés eredetileg 2007. szeptemberében született. Akkor még OKJ-ra jártunk és mindennap át kellett haladnunk egy jelzőlámpán, ami nagyon idiótán működött. Így született meg ez:

Lol... Mi hülyültünk ma... Megírtam ígyhát eme kis írást.
Remélem fel van mindenki készülve.

Cím: A jelzőlámpák szexuális élete.
Leírás: Tudományos felfedezések a Diszkoveri Csennel és a Spektrum számára

Íme a faj egyik tagja nyugalmi állapotban:


A jelzőlámpák szexuális élete.



Tudományos felfedezések a Diszkoveri Csennel és a Spektrum számára.
A jelzőlámpák egy különös faj. Védettek, mert noha sok van belőlük, de nem elég. Egy napon kihalhatnak. Némelyiket a tudósok egy bizonyos kommunikációs szerkezettel láttak el. Sajnos elég kevés róluk az információ, ezért fontosak ezek a műszerek rajtuk. Máig megfejtetlen módon táplálkoznak és isznak. Miként és hol hozhatják létre a kicsiket? Tojnak, esetleg tudnak szülni, vagy lárvaként szaporulnak?
A szerencse mellénk szegődött! Módunkban áll két különös egyedet megfigyelni. Véletlen találtunk rájuk. Lakhelyük Dabason a főútnál van. Béla és Géza névre hallgatnak.
A két különös teremtmény az út nevű tárgy két oldalán helyezkednek el.
Első és ledöbbentő megfigyelésünk, amiről számot tudunk adni, az a nemi életük!
Épp álltak, amikor odaléptünk. Hozzáértünk a jelzőlámpához. Pont a Géza nevű egyed g-gomb nevezetű részéhez. Felkiáltottunk: „Te jó ég, megujjaztunk egy védett fajt!” Megijedtünk, de csak egy pillanatra. Csodálattal néztük, ami ez után következett. Kivillant pirosan a kommunikációt jelző felületen egy felirat: „Várjon”. Most folyik köztük az egyedi kommunikáció. Azonban, ami ez után történt… Bélán egy piros valami összetett lábbal áll. A g-gombról eddig mi csak hallottunk, de igaz! Ezek szerint ez köztük az előjáték! Ekkor történt meg a csoda! Bélán a piros összetett lábú humanoid jellegű alak szétette a lábait… Zöldé vált… Kialudt a fura jelbeszédüket jelző műszer… Miután áttértünk, hogy szemügyre vegyük a Béla nevű egyedet késő volt. Megtörténhetett az aktus. Mert újra pirossá vált rajtuk az összetett lábú jel, mind a ketten pirosak voltak, valószínűleg a kimerültségtől. Azonban a jelbeszédüket érzékelő szerkezet sem villant fel újra. Ez lenne az ingerlési módszerük? Külső behatás lévén szexuálisan frusztráltak lesznek?
Talán egy nap rájövünk. Addig is figyelemmel kísérjük Bélát és Gézát. A két igen különös, nyugodt és kedves jelzőlámpát.
By.: Toffy
Segítő tudósok: Norbi, aki segített a jelzőlámpafaj történetének megírását inspirálni. Ibolyának aki mindig a jelzőlámpafaj előtt mondja, hogy át szeretne kelni és engedelmeskednek. Fruzsinak, aki rájött a g-gomb használatára.
No meg persze: GÉZÁNAK *aki a Motel felöli részen van* és BÉLÁNAK *aki a vasúti megállóhoz közeli részen van*.
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése