Ads

Nicky Charles - The Keeping (2)




Nicky Charles


The Keeping


(Law of the Lycans 2.)

Kiadó: Smashwords
Besorolás: Felnőtt
Kategória: romantikus, paranormális, vérfarkas
Kiadás éve: 2010
Könyv nyelve: Angol
Olvasott nyelv: Angol
Oldalszám: 348


Az első kötet is megnyert magának, de a második néhol jobban tetszett, néhol meg kevésbé. 
Elöző kötetben megjelent a farkasos kép aminek kiállítása majd felvásárlása okozott problémát. Most még nagyobb gondot okoz. Egy újságírónő - Melody munkája, hogy a farkasos kép alkotójával készítsen interjút. Nem érti miért kap érte olyan borsos összeget, hiszen csak egy kép meg a fotósa. Milyen egyszerű ez... Melody álomvilága hamar eloszlik. Ahogy megtalálja Ryne-t rájön nem is annyira egyszerű feladat. Ryne nem akarja az interjút, így Melody mindent bevet, hogy meggyőzze ennek ellentétéről. Melody annyira beleássa magát, hogy végül ő maga lepődik meg legjobban.
A történet aranyos, kicsit néha belassul, de utána összekapja magát az írónő és ismét belecsap.
Melody karaktere kedvelhető, akaratos, makacs, semmi nem állítja meg célja elérésében. Pontosan Ryne álomnője. Innentől az a probléma, hogy Melody ember. Vajon valóban az e?
Ryne valójában az első kötetben beállított személy teljes ellentéte. Rettentően megkedveltem. Talán testvérénél is jobban.
Kötet végén pedig egy olyan fordulat történik, ami miatt döbbenten ültem. Miért? Nem, nem a híres negatív hajtépős miért. Könnyesebbik fajta.
Összességében aranyos könyv. Gyorsan olvasható, olvastatja magát. Van története, cselekményszála, ezért figyelmet is le tudja kötni. Főszereplők közötti vonzalom pedig elejétől egyértelmű. Nincs szerelmi háromszög - amit tudok értékelni a legtöbb könyvben.

Pozitív: Folyamatosan van kerettörténet, kapunk mindent ami kell a könyvbe.
Negatív: Talán kevésbé volt fordulatos, mozzanatos mint az első.
Kinek ajánlom: Aki imádja  a farkasokat, vérfarkasokat.


Pontozás:
Történet: 4/5
Leírás: 5/5
Karakterek: 
    Ryne: 5/5
    Melody: 5/5
Humor: 5/5 
Összesen: 3/5
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése