Ads

Ha már zene, 3 beteg kedvenc

Ha már előbb egy Japán elborult klipp jött, akkor nem hagynám ki másik 3 régi kedvencemet sem.
Mindegyik angol nyelvű és lehet már ismeritek őket, de úgy érzem a beteg elborult klippek alól ők sem kivételek.

A"Would You Be Impressed?" amit a Streetlight Manifesto előadásában hallunk egy kissé morbid, mégis van benne eléggé sok mondanivaló. Mi lenne ha egy napon az állatok gondolkozni kezdenének és átvennék fölöttünk az irányítást... Főleg miután sokan nem is foglalkoznak más állatokkal mint érző lények.
Erről elsőre Hadházi egyik kabaréjelenete jut mindig elsőre eszembe, hogy ha kutyák beszélnének: "Postás! Postás!" vagy a puli: "a qrva élet nem látok".
Perpillanat inkább ezt a klippet hozom nektek ajándékba:


Úgy lassan 5 éve imádom azt a számot amit több helyen az év legjobb egyben legrosszabb dalának is kikiáltottak. Ez a szám pedig nem más mint az Avenged Sevenfold együttes száma ami a "Little Piece of Heaven" címet viseli. Morbiditásban nem panaszkodhat, ahogy egy bizar és szó szerint halálosan szerelmes pár történetét nézzük végig egy kb 8 perces animációs kisfilmben.



Az utolsót szerintem sokan ismerhetitek. Egy felhívás miért figyeljünk egymásra és másokra, ez pedig a "Dumb Ways to Die" ami különböző abszurd elhalálozási formákat mutat be. Minden van benne a pillanatragasztótól medvéig bármi. Mosolyogtató és egyben elérte célját - figyelemfelkeltő is, hiszen ha más nem, mosolyogsz rajta.


SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése