Ads

Jennifer L. Armentrout: Obsession - Függőség

Hazánkban is közkedvelt Jennifer L. Armentrout legújabb könyve hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző kiadó jóvoltából. Hunter egy Arum, Serena pedig ember, mindkettőjük élete veszélyben van, vajon sikerül leküzdeniük az akadályokat és túlélni a lehetetlent?
Az Obsession - Függőség habár a Luxen sorozat egyik mellék kötete, felbukkannak a sorozatból jól ismert szereplők egy-egy jelenet erejére, de bizony Serena és Hunter története számos forró jelenetet tartogat olvasói számára.
Ha kíváncsiak vagytok, gyertek és kövessétek a hét állomásos blogturnét és tiétek lehet a könyv egyik példánya!


Jennifer L. Armentrout


Obsession - Függőség


Kiadó: Könyvmolyképző
Besorolás/műfaj: NA
Megjelenés ideje: 2016
Fordította: Mergl-Kovács Bernadett
Oldalszám: 384
Megtetszett? Megrendelheted itt!
Pont: 5/5
Hunter könyörtelen bérgyilkos. A Védelmi Minisztérium szoros megfigyelés alatt tartja, de ez nem zavarja, hiszen az a feladata, hogy végezzen a rosszfiúkkal. Ideje nagy részében imádja a munkáját. Egészen addig, míg nem mindennapi feladatot kap: meg kell védenie egy embert az arumok egyik halhatatlan ellenségétől.
Serena Cross egy szavát sem hiszi a legjobb barátnőjének, aki azt állítja, hogy a saját szemével látta, ahogy egy befolyásos szenátor fia átváltozott valami… természetfelettivé. Ugyan ki hinne el ekkora sületlenséget? Serena azonban hamarosan szemtanúja lesz annak, hogy a barátnőjét meggyilkolja egy idegen, és ezáltal egy olyan világba csöppen, ahol egyesek ölni is képesek azért, hogy a titok titok maradjon.
Annak ellenére, hogy másfélék, Hunterben szenvedélyes vágy ébred Serena iránt, ezért az arum a maga számára is meglepő dolgot tesz: megszegi az eddigi életét irányító szabályokat, és szembeszegül a munkaadóival Serena biztonsága érdekében. A kérdés csak az, hogy vajon az idegenek és a kormányzat jelenti Serena számára a legnagyobb fenyegetést… vagy maga Hunter?
Oldódj fel a hevétől!

Nagy szerelmem ez a könyv, ha bírtam Daemont, Huntert egyenesen imádtam. Többször olvastam már az Obsession - Függőséget, korábban írtam többször róla, ha olvastátok a Luxenes értékeléseket, találhattok röviden ott Obsession értékelést és korábban teljes egészében értékeltem a könyvet. Rendhagyó módon a karakterekről olvashattok többet és röviden mesélek miért jó Hunter története.
Korábbi értékelésemet ITT és ITT olvashatjátok.

A könyv először rendhagyóságával fogott meg. Szeretem a Luxen világot, Daemon könyveit, de egy arumról igazán szívesen olvastam volna. Mikor először kiderült lesz egy ilyen könyv, megörültem, mint majom a farkának, mégis legnagyobb örömet az okozta, ez felnőtteknek szól. Olvasva a könyvet el sem tudok képzelni egy Arumot csupa bájjal és kedvességgel, Hunter számomra megtestesítette az arumoknak a sötétségét, megbúvó veszedelmes ragadozó részét és egyben az emberibb oldalukat. Egy faj nem feltétlen csak jókból vagy rosszakból állnak, tele vannak színes részletekkel, emiatt kedveltem ezt a könyvet. Megjelenéséáig nem nagyon láttunk negatív jellemzőt a luxenekről, csak bántják őket igazságtalanul. Itt bebizonyosodott ez nem így van, közöttük is ott lappang a rossz, valamint arumok között élhet jóakartú. 

Képek forrása: pinterest
Eltekintve Luxen sorozat rajongásomtól, imádom a paranormális romantikus történeteket. (Paranormális romantikus = felnőtt történetek, pl.: Ward, Kenyon, Cole stb.) Számomra nagy örömöt jelentett a történet elmozdulása ebbe a témakörbe. Megkaptam, amire vágytam. :)

Két különböző személyiség Hunter és Serena, eleinte nem nagyon kedvelik egymást, hiszen Hunter távolságtartó, komor természete semmiképpen nem nevezhető szerethetőnek. Történet előrehaladtával megértjük őt is, neki minden munkának indult s a lányban pusztány halandó emberi lényt lát. Serena erős egyéniség, különben képtelen lenne elbírni a történtekkel és Huntert elfogadni, beképzelt önelégültségének jegén egyedül Serena képes áttörni.

Könyv megvilágítása, betekinthettünk a történet másik oldalára, sokat segített megszeretni a történetet. Amit írtam már, főleg a felnőtteknek szól, számos igen forró hangulatú jelenet van a könyvben, előzőekhez képest nem megszokott. Hozzám hasonló paranormális romantikus rajongóknak igazi csemege, akkor is, ha még semmit nem olvasott a sorozatból. Élvezhető mindenki számára, Armentrout elmagyarázza a fontos tudnivalókat. Új olvasóknak és régieknek egyaránt ajánlom. 

Magam részéről teljesen Hunter rajongó vagyok. :)
Armentrout univerzumának hőseit ismerve, aminek legtöbb darabját szeretem, első nálam mindenképpen Aiden (HB), Aiden a totális szívszerelem, őt követi Hunter, majd jön Seth (HB, Titan), itt felbukkan Roth (WHK), Julian sem marad el (Unc.) és valahol itt somfordál be Daemon. Mondhatni én totálisan az arumokkal vagyok. *szipp, de rossz vagyok :D *

Karakterekről

Serena Cross

Ember, családja elhunyt, 160 cm, szőke haja és barna szemei vannak zöldes árnyalatokkal. Karaktere élénk, félénk és makacs, ezeket tudja magáról, szerencsére erős és nem engedi kimutatni gyenge pontjait. A könyvben az események utáni megrázkódtatásokon személyisége segíti át, ha nem is könnyen, de el tudja fogadni más lények létezését, megbírkózik a pofonokkal. Alapvetően kedves lány, legjobb barátnője halálával minden megváltozik és bizalmas meginog. Hunternek csak munka a lány, nem pedig szívességből menti meg, ezzel tisztában van Serena.


Hunter

Arum, egyik lány testvére elhunyt, két fiú testvére Lore, aki nem akar részt venni a Luxenekkel zajló háborúban és Sin. Megjelenése 183 cm, hullámos fekete haj, halványkék szemek és nagyon világos bőr.
Jelleme csipkelődő, nyers, tele van erővel minden cselekedete. Nem végez fél munkát, komolyan veszi dolgát, halálosan komolyan. Ha valakit megszeret képes mindent megtenni érte és megvédeni szeretteit. Eleinte nem kedveli Serenát, csak egy érzékeny embert lát benne, aki bármikor összetörhető.


Nyereményjáték

Hunter arum, képes árnyékká változni és a sötétség jóleső világában eltűnni. Mostani játékunk ehhez kapcsolódik. Minden állomáson ugyanannak a szobának a képét láthatjátok, amit beosztunk négyzetes koordinátákra és állomásonként máshol egy árnyat elrejtetünk. Nektek a feladatotok megtalálni hol rejtőzik ez az árnyék és beírni a pontos koordinátáját. (Tehát ha B2, B3, C2, C3-as koordináta alatt látjátok az árnyat, akkor értelemszerűen B2-B3;C2-C3-at írjátok be megfejtésnek.)

Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.




Állomáslista:
12.08 Sorok között
12.09 Dreamworld
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése