Ads

Sierra Cartwright: Megláncolva


A romantikus és szenvedélyes történetek rajongóinak újabb gyöngyszemet hozott el az Insomnia Könyvek a magyar könyvesboltok polcaira. Sierra Cartwrigthe Donovan dinasztia sorozatának megérkezett a második része Megláncolva címmel. Újabb Donovan találkozik a végzetével, Cade és Sofia történetének turnéjára hívunk mindenkit.

Sierra Cartwright


Megláncolva 


(A Donovan-dinasztia 2.)
Kiadó: Insomnia
Besorolás/műfaj: felnőtt
Megjelenés ideje: 2017.
Fordította: Hoppán Eszter
Oldalszám: 404
Megtetszett? Megrendelheted itt!
Pont: 4/5
Amikor Sofia McBride a barátnője esküvői partiján megismerkedik az erős és határozott Cade Donovannel, a férfi figyelmezteti, hogy óvakodjon tőle. Sofia próbálja megfogadni az intelmet, ám azon kapja magát, hogy ellenállhatatlan vonzalmat érez a rejtélyes és kissé félelmetes férfi iránt.
Hiába tudja, hogy a tűzzel játszik, képtelen ellenállni a Donovan fiú vad kívánságainak. Minél inkább belegabalyodik a kapcsolatba, annál inkább sejti, hogy talán soha nem is akar megszabadulni belőle…
Cade Donovan, a titokzatos ranchtulajdonos eddig olyan nőket választott, akik nem várnak tőle túl sokat. De amikor egy vihar egy fedél alá kényszeríti vele Sofiát, egyszeriben fellángolnak a domináns férfi védelmezőösztönei. Cade mindent meg akar kapni, amit Sofia nyújtani tud, de hamarosan rádöbben, hogy a nő szépsége mögött olyan kemény elszántság rejtőzik, amire nem számított. Ketten érzéki utazásra indulnak, aminek a végére Cade talán megszabadulhat múltja gyötrő démonaitól; és ami mindkettőjüket örökre megváltoztatja.
Sierra Cartwright bestseller sorozatában mesterien vezeti olvasóit a hatalmi játszmák világába, ahol a test is üzlet, ha az érdek úgy kívánja. Texas sosem volt még ilyen forró.

VIGYÁZAT; BDSM-SZEXJELENETEKET TARTALMAZ, CSAK FELNŐTTEKNEK.

Nem ismertem a sorozatot, lapozgatva a könyvek között a fülszöveg felkeltette az érdeklődésemet. Pont valami ilyesmit szerettem volna olvasni és már egy ideje nem olvastam erotikusabb könyveket, hát miért is ne? (Igazából időm sem volt sok.) Nem csalódtam a könyvben, hozta a szintet amit vártam és tetszett.

Mivel nem ismertem az előzményeket friss az egész élmény. Lara és Connor esküvőjén találkozik Cade Sofiával, aki az egész esküvőt szervezi és egyben Lara barátnője. Természetesen tilos területnek kiáltják ki Cadet, hiszen nőcsábász természete és kicsapongó életstílusa nem a legmegfelelőbb partnernek mutatja be. Azonban sokszor az elsuttogott pletykák mögött nem teljes igazság áll, Cade-ről is kiderül nem teljesen igaz, amit róla mások hisznek és nem is annyira rossz, ettől függetlenül mégsem a legalkalmasabb jelölt.

Édesapjuk halála után Cade-re hárul a ranch feladatainak jó része és közeledik a 100. évforduló, gyorsan kell keríteni valakit, aki alkalmas a feladathoz és segít lebonyolítani. Ki lenne alkalmasabb, mint Lara barátnője Sofia? Kevés idő áll a rendelkezésére, de Cade mindenképpen a maximumot akarja kihozni az egész eseményből...

Cade és Sofia innentől sodródik az árral, szinte szó szerint. Egy vihar közbeszól és így kiélhetik fantáziájukat, ám ezután lesz még folytatás?

Érdekes megközelítése az erotikus témának a BDSM és társai, szoktam mondani vagy jól megírják vagy nagyon elrontják és látszik az írónő igazából nem foglalkozik a témával. Sierra Cartwright megtalálta az összhangot, hogyan lehet ebből a furcsa kapcsolatból igazán simulékony párt alkotni. Nem volt túl erős benne a BDSM vonal, viszont semmiképpen nem lehet mondani kihagyta volna a sztoriból. Tetszik Sofia tudatlansága és ahogyan Cade bánik vele, nem rögtön ajtóstul ront a lányra, csak finoman és szépen lassan. 

Karakterek egyszerűek, úgy érzem ennél a történetnél nem is kívántam volna többet. Cade-nek vannak lelki fájdalmai, mégsem az egész világét cipeli magán. Magabiztosan tudja mit akar és miként fogja kivitelezni, teljesen kedvelhető figura. Bejön neki a lány, közben visszafogja magát és nem rögtön leteperi az első adandó alkalommal.

Előbbieket el tudom mondani Sofiáról is, érdekli ez az egész dolog, elege van a sima szexből és valami újdonságot szeretne, eleinte kicsit félénken közelíti meg a dolgokat, kérdez és tanul, végül ráérez az ízére és igazán nem fél kimondani amit gondol. Pont ettől válik magabiztos karakterré. Mindegyik szereplőnek megvan a saját baja, mégsem arra fókuszál a könyv, eltereli a figyelmet a családi dolgok alakulása felé és a főszereplők kapcsolatának irányába.

A történet nincs túlbonyolítva, családi problémák, elveszített apuka és Cade nyakába szakadt ranch. Viszont ehhez a stílushoz és könyvhöz úgy érzem nincs is többre szükség. Jobban érdekelt a főhősök kapcsolata. Nem volt hiányérzetem, kerek történet és a karakterek könnyen megkedvelhetőek, kell ennél több?

Igazán kikapcsoló könyv, nem éreztem túl hosszúnak, szerintem megfelelő arányban van benne történet és erotikus jelenet. Minden elvárásomnak megfelelt, rövid és lényegre törő. 

Kellemes összhangban áll az egész sztori, kikapcsolt és engedett egy kicsit elkalandozni a romantikus erotika világában. - Megfogott annyira, hogy most el fogom olvasni az első kötetet. :)

Ha nem olvastad előző részt nyugodtan kezdheted ezzel, mert nem lesz hiányérzeted és elmond minden lényegeset az írónő. Könnyű esti kis olvasmány, erotikus irodalom kedvelőinek tökéletes könyv. :)

Nyereményjáték


A játékban az esküvő szervezőké a főszerep. Olyan könyvekből válogattunk idézeteket, rövid jeleneteket, ahol a főszereplő esküvő szervezéssel foglalkozik. A rafflecopter megfelelő sorába kell beírnotok az író nevét és a könyv címét, amelyből származik az idézet.
Az Insomnia könyvek felajánlásával 3 példányt sorsolunk ki a játék végén.


Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

– Szeretem a praktikus holmikat. Az például egyáltalán nem praktikus – mutatott Parker a kocsifelhajtóján álló motorkerékpárra.
– Dehogynem. Elvisz, ahová akarom, keveset fogyaszt, és kis helyen is tudok vele parkolni.
– Elismerem ezeket az erényeket, de nem hiszem, hogy egy connecticuti télen is praktikus lenne.”


Állomáslista:
12.06. Insane Life
12.09. CBooks

SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése