Home » , , , , , , , » Molly Harper - Nice Girls Don't Have...

Molly Harper - Nice Girls Don't Have...

Molly Harper a vámpírtörténetek egy humorosabb oldalát veszi elő. 
A könyv tartalmaz szex jeleneteket, de nagyon tömören és nem túl sokat. A történet egy olyan Szex és New York ale Vampire egy pici True Blood keverékkel.

Újabban a vámpírok szabadon mászkálhatnak, külön jogaik vannak. Kifejlesztettek szintetikus vért, cukrot, különböző ízekben. 
A vámpíroknak nincs sok teremtménye. Saját gyermeküknek hívják a teremtetteiket. Az átváltoztatás rettentő sok erőt kivesz belőlük. Egy vámpír élete során 7-8 embert változtat át.

Nice Girls Don't Have Fangs

Kiadó: Pocket Star Books
Kiadás éve: 2009
Besorolás: felnőtt
Kategória: romantikus, vámpír, humor
Könyv nyelve: Angol
Oldalszám: 384

Jane Jameson (aki nem Jenna Jameson) egy átlagos könyvtáros. Éli unalmas életét az elmúlt 27 évben. Egyetlen pasival volt eddig, az is a könyvek között fektette meg. A halott nénikéje házában él és a nővére mindig ellopja a dolgait és meg akarja szerezni a házát.
Aztán kirúgják a könyvtárból Jane-t. Itt kezdődik a baj. Miért? Elmegy a kocsmába. A bárnál ül egy jóvágású, különös ámde kedves fickó. Persze egyből beszélgetésbe elegyedik vele. Miután alig tud felállni a pultból és fél életét elmesélte, a fickó nem engedi el, csak ha picit józanabb. Főhősünk ezt nem tűri el... A kocsiával félúton lerobban. Amikor kiszáll, eltaknyol a sárban és beteríti a mocsok. Miközben feláll arra jön a részeg vadász és mivel szarvasnak nézi, gyorsan le is lövi... Ez az utolsó amire emlékszik és arra, hogy valaki áll felette. 
Idegen helyen ébred. A fazon a bárból ott ül és üdvözli. Aztán közli: te bizony vámpír vagy már...
Miért? Gabriel, a fővámpír aki a bárban ült megkedvelte Jane-t és látta, hogy más. Ő nem fog beleőrülni. Nem akarta, hogy meghaljon, hiszen annyira jó társaság volt...
Így kezdődik történetük...
Zeb egy gyermekkori haverja Jane-nek. Együtt nőttek fel. tesókként tekintenek egymásra, de Zeb mamája azt akarja, hogy jöjjenek össze. Persze Jane mamája is piszkálja és mindennap húsos pitével állít be a lakásba. Na vajon Jane hogyan mondja el, hogy nem ehet több pitét és az utolsó amit halála előtt valaha megevett, nem mondható ételnek...
Zeb megtudja, hogy vámpír, ő nagyon örül ennek. Miért? Kiderül a sztereotípiák igazak e... Így a halál különböző módját kipróbálják. Bedobnak hajszárítót a kádba, tetőről ugrik le Jane stb.
Zeb azért nem viseli ennyire jól, elmegy egy névtelen vámpírokat elfogado eggyesületbe. Itt ismeri meg Jolene-t, aki vérfarkas... Hiperkatív, de nagyon... Ők össze is jönnek...
Megjelenik egy idegesítő szőke vámpír ribanc titkárnő ajándékcsomaggal Jane ajtajában. Majd a halálesetek egymás után történnek Jane körül.
Ki tette?
A vámpír tanács meghívja tárgyalásra, amiért Gabriel rettentő dühös rá.
A tanács volt a kedvencem. Egy plázában van egy kis palacsintázó, ahol egy zsírkrétával összefirkált asztalnál ül pár furi fazon. Na ők a vámpír tanács. Itt döntik el a létfontosságú kérdéseket, miközben palacsintát rendelnek, amit sosem fognak megenni... Andrea az egyetlen ember, akit meghívnak és jól jár, mert ő meg is eheti a palacsintáját... :D

Pontozás:
Tartalom: 3/5
Izgalom: 4/5
Humor: 5/5
Karakterek: 5/5
Összesen: 4/5

Nice Girls Don't Date Dead ManNice Girls Don't Live Forever


Nice Girl's Don't Bite Their Neighbor

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Elérhetőségek


Email:
toffy_chan@ yahoo.comOlvasók :)

 
Copyright © 2014 Insane Life
Blogger Templates