Ads

Nicky Charles - The Mating (1)




Nicky Charles


The Mating


(Law of the Lycans 1.)

Kiadó: Smashwords
Besorolás: Felnőtt
Kategória: romantikus, erotikus, paranormális, vérfarkas
Kiadás éve: 2010
Könyv nyelve: Angol
Olvasott nyelv: Angol
Oldalszám: 316

   Elise vérfarkas, vezetőjük utolsó meg nem házasodott lánya. Tervezgeti jövőjét - ahogy legtöbb lány, ő is szeretne férjet. Meg is van a kiszemelt, legjobb haverja, pajtása gyermekkora óta akivel együtt van évek óta. Szeretnék Elise apjának is bejelenteni, hogy összeházasodnának, amikor minden tervük összetörik. Kane egy másik csoport újdonsült vezetője megjelenik. Népük békéjének megőrzésének érdekében egyességet köt Elise apjával. Másnap már Elise és Kane házastársak. Elise semmit nem akar tőle, de hát muszáj vagy kitagadják. Kitagadást pedig nem bírná elviselni. Házassága révén elkerül messze otthonától egy másik városba. Itt kezdődnek csak a furcsaságok. Majdnem elütik. Egy pökhendi nő, Marla jelenik meg. Folyamatosan Kane-re akaszkodik, Kane persze minden szavát elhiszi. Elise-nek pedig kevésbé hisz. Érthető, hiszem Marlával nőtt fel. Csakhogy ez megvakítja. Nem látja Marla folyamatos gonoszságait. 
Történnek súlyos balesetek, mérgezések, majdnem meg is halnak. Mindenki Ryne-t gyanúsítja. Ryne, Kane féltestvére. Ő lett volna az eredeti falkavezér, de Marla rávette a harcra. Végül vesztett, most bosszút akar vajon állni?
Könyv címe, leírása nagyon megtévesztő. Hirtelen azt hisszük ez egy erotikus ponyva lesz. Mit kapunk helyette? Egy jól megírt, összetett vérfarkasos történetet. Folyamatosan mozgásban van a sztori, nem laposodik el. Mikor pont ellaposodna, akkor megújult erővel csap le.
Tudjuk ki követte el végig az eseteket. Elise nyomozása során nekünk is összeáll a kép. Nem nehéz, de aranyos ettől még. 
Kane karakterével nem voltam mindig megelégedve. Túlzottan elvakítja Marla iránt érzett szánalma. Rajta kívül mindenki észreveszi nem egy jó természetű lány. Elise legtöbbször azért szomorú, mert saját férje nem hisz neki. Oké, végül minden megoldódik, bocsánatot is kér. Akkor is azért na...
Könyv története nem túl bonyolult, nem is lapos. Van rendesen története, könnyű esti olvasmány. Egyszerűsége mellett nagyon magával tudja ragadni az ember. Alig bírtam letenni. :)

Pozitív: Leírás alapján nem azt várnánk amit kapunk. Nagyon kellemes csalódás volt. Története egyszerű, mégis aranyos. Nem pár nap alatt játszódik az egész könyv.
Negatív: Amit említettem. Kane nem hisz nejének. (Rendben, nem is ismerik egymást nagyon.)
Kinek ajánlom: Aki szereti a vérfarkasokat, nincs baja romantikus szállal - azok szerintem szeretni fogják ezt. Aranyos, egyszerű kis könyv.

Pontozás:
Történet: 5/5
Leírás: 5/5
Karakterek: 
    Elise: 5/5
    Kane: 4/5
Humor: 4/5 
Összesen: 5/5
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése