Ads

Na még egy videós bejegyzés...

Megint egy videós bejegyzés, de már íródik egy könyv is. A zene és reklám címke úgyis el volt hanyagolva. Most kaptak egy kis csücsköt megint itt. :)
Ezek amiket nem hagyhattam ki. :)
Egyik egy kínai akrobatikai show lesz az új évből, másik kettő pedig reklám.

Az akrobatika osztatlan sikert aratott Kínában. Napokig erről beszéltek. Elég sokat láttam ilyet, annyira nem volt új, de vannak akiknek nagyon ámulatba ejtő volt, ezért megosztom veletek a videót. :)
Idei, 2012-2013-as év kínai újévi ünnepség alkalmából adták elő. Ez Kínában az egyik legrangosabb műsor minden egyes évben, mindig este 8-kor kezdődik és hajnal 1-ig tart, de közben mind kínai mind világhírű hírességek, tehetségek és közmédia szereplők adnak elő pár percben zenés mutatványt, dalt, sport előadást vagy stand upot.

Ezt pedig tényleg aki tud kínaiul és nem látta volna, mert fenomenális az előadás. :D
Tulajdonképp arról szól, hogy miért hordjuk magunknál munkába a belépőkártyánkat. Első hölgyet férfinek nézi a bizti őr, másodikat nőnek és harmadik pedig egy másik nő akit végül átenged, ezért a férfi kiborul. (Lemerült a mobilja és a biztonság őr hazaküldi töltse föl és jöjjön vissza.) Az egész pedig erre megy ki: Az első nő ad pénzt az utolsó nőnek, amit a férfi hozott. Végül a biztonsági őr szívja meg aki túl komolyan vette munkáját... :D




A reklámok jöjjenek most... :)

Egyik kedvencem egy repülő reklám, ami akár egy akcióhősös filmes bemutató is lehetne. Szerintem roppant találó és jó lett.

Végül a macska aki kutyává vált. Azaz tartsunk több kutyát, hogy ilyen macskánk lehessen. :D


SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése