Ads

Z. Stefani - Insufferable Proximity

Magánkiadás és önálló könyv... :) Igen, valaki képes megírni erotikus történetét egy könyvben ami hosszú, de pont így jó. - Persze, hogy van második kötet... Oké, állítólag ennyi volt és nem lesz több.
Sokszor úgy éreztem magam mint egy romantikus filmben! Komolyan... Egészet el tudnám képzelni egy egész estés nagyfilmnek.


Z. Stefani


Insufferable Proximity 


Kiadó: Magánkiadás
Besorolás: Felnőtt
Kategória: romantikus, erotikus
Kiadás éve: 2012
Könyv nyelve: Angol
Olvasott nyelv: Angol
Oldalszám: 736

Molyos értékelés


Azt tudom mondani, hogy imádtam! Lehet, hogy erotikus és a műfaj elemeit tartalmazza, iszonyú sok szexjelenettel, de e mellett nagyon olvasmányos volt számomra. Ami nagyon fontos volt nekem, hogy volt története is. Van ami mozgatta előre.

Julian kingről
ez ugrott be.
Heaven egy karót nyelt, nősoviniszta ügyvéd, aki bordélyházban nőtt fel, közben azt nevelték bele, hogy minden pasi egyforma és semmire sem jók. Julian pedig a tökéletes ellentéte, a nőfaló férfi aki minden formát, alkatot, hajút szeret, csak mert nők és bálványozza minden nő szépségét. Persze meg is fekteti őket, noha szerinte ezzel imádatát fejezi ki. Apja nem igazán nézi jó szemmel aki aki a King ügyvédi irodát vezeti.
Heaven és Julian King végül ugyan annak a King ügyvédi irodának lesznek ügyvédei. Kezdettől fogva gyűlölik egymást kölcsönösen, ezért folyamatosan minden apróságon összekapnak. Mind e közben ők ketten váltak a top ügyvéddé és egy napon valamelyikük veszi át az irányítást, ezért persze minden lehetséges eszközt bevetnek a másik kicsinálása érdekében. Lopnak, csalnak, hazudnak és az egész iroda nézi az események sorozatát vajon ki kerül ki győztesen. 
Juliant megint lefilmezték más nővel amint az irodában szexelnek, persze ő Heavent gyanúsítja magában, ahogy az őt pártolók többsége. Heaven pedig lenézi, buta és üresfejűnek tekinti, ezért feltöri irodáját, majd ellopja egyik aktáját. Csak azt nem tudta, hogy fel is vették videóra ezt. Ennek fejében Julian megzsarolja, hogy 1 hónapig legyen a szexpartnere az ő játékai szerint, cserébe nem nyomja föl a rendőrségen, ám ahogy nemet mond, rögtön vége Heaven karrierjének.
Vajon Heaven küldte e tényleg a képeket s videókat?
Julian tényleg annyira buta ahogy gondolja a lány vagy mégsem?

Ez az a könyv amit tényleg el tudok képzelni filmként. Heaven iszonyú változáson megy át a túlméretezett ruhájú, nadrágokat viselő, prűd makrancos lányból aki otthon rejtegeti normális ruháit egészen a szexi határozott nőig - aki végül lesz belőle. Elején nem egy túl szimpatikus karaktere van, azonban Julian nyomására nagyon megváltozik és elkezdi tisztelni a férfit 3 év után.
Julian is változni kezd a lány hatására és rájön a gyűlölete nem más mint vonzalom. Őt egészen megkedveltem, mert igazi érzelmeket mutat a lány felé, nem csak azért mert szexi, hanem többször kiemeli mert okos, mennyi ügyet nyert és tiszteli mint nőt. Rájön nem Heaven áll a filmjei mögött, főleg mert egyre agresszívabbakká válik az aki fenyegeti most már - őket. Akkor ki? 

Ahogy már írtam sok szexjelenet van benne, ennek ellenére olvastatja magát, mert mindig van valami ami viszi előre a sztorit is. Imádtam Heaven anyját és nénjét, hihetetlen sokszor csaltak mosolyt arcomra, sőt Heaven csipkelődős stílusa, cápáktól való félelme is nagyon vicces. Irodában is mindig mozognak a kerekek, új és újabb akadályokkal kerülnek szembe. Ráadásul elkezdett érdekelni ki áll a képek mögött, mert a gyanúsítottak listája iszonyú hosszú, legvégül pedig olyan a valós indok ami meglepőbb mint amire számítanánk.
A könyv picit elmegy a BDSM vonalra is, de nem igazán feszegeti a határokat, így nem is kell nagyon nagy jelenetekre számítani, de semmi furi vagy undi dolog nem volt benne. Úgy érzem történet is van benne, mármint amennyit egy romantikus-erotikus könyvtől el lehet várni. Nekem kicsit néha sok volt a szexjelenet, ezért vonok le a pontjaiból, ellenben a vége nagyon tetszett.
Néhány dologból lehetett volna több, hiába a sok kép, alig kapunk a nyomozásról részleteket. Nekem kicsit kevés volt. Ellenben sok jó pontot tudok felhozni, mert a karakterek fejlődése fokozatos volt, nem pedig bemesélték 2 perc alatt megváltozik valaki. Humoros volt, nagyon jókat tudtam mosolyogni vitáikon, az iroda életébe is sokszor kapunk betekintést, hogy mások mit mondanak. Egész a könyv, vége lezárt és nem is kell folytatás neki. - Mint megtudtam mégis most 1 hónapja megjelent neki egy folytatása, mivel a rajongók többsége kérlelte az írónőt, ezért lett megírva. Azonban az tényleg lezárt és most már a rajongók is boldogak.
Elismerem, végén hirtelen szakadunk ki a történetből. Egyik pillanatban még rendőrség, következőben meg már 5 év múlva... Nekem még hiányoznak, akarok belőlük még többet, mert nem éreztem ez a vége a könyvnek. Második kötet is így listára került, sőt az írónő másik megjelent könyvét is felvettem olvasandók közé. 

Van néhány karakter, mint például Aries akit szívesen látnék egy külön történetben. Ő karakterében is sok reményt látok még egy jó könyvhöz.

Pozitív: A történet aranyos, tetszett ahogy az iroda életébe is betekintéseket kapunk, vicces volt és egyben aranyos is.
Negatív: Kicsit soknak tartottam a szexjeleneteket, elején nagyon idegesítő Heaven, de utána egész kellemes lesz a karaktere.
Kinek ajánlom: Akik szeretik az erotikus irodalmat, azoknak mindenképpen csak ajánlani tudom. Ellenben okozhat sokaknak kellemes csalódást is ez a könyv. ^_-

Pontozás:
Történet: 4/5
Leírás: 4/5
Karakterek: 
    Heaven: 4/5
    Julian: 5/5
Humor: 5/5 
Összesen: 4,5/5

SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése