Ads

J. Kenner: Izzó vágy

Az Athenaenum kiadó jóvoltából megjelent J. Kenner legújabb könyve, az Izzó vágy, ami a Vágy sorozat harmadik s egyben utolsó része.
Kat élete nem mondható könnyűnek, életéből hiányzik a tűz. Vajon Cole és Kat megtalálhatja együtt ezt a tüzet? Mit tartogat számukra a sors?


J. Kenner


 Izzó vágy


(Vágy 3.)
Kiadó: Athenaenum kiadó
Besorolás/műfaj: felnőtt, erotikus
Megjelenés ideje: 2014
Fordította: Szilágyiné Márton Andrea
Oldalszám: 320
Megtetszett? Megrendelheted itt!
Pont: 4/5
REJTÉLYES VISZONY
ÉRTHETETLEN BŰNÖK
MEGRÉSZEGÍTŐ FÁJDALOM
IZZÓ VÁGY

Mi lehet vonzó egy férfiban? A sejtelmesség? A titokzatosság? A kiszámíthatatlanság? Esetleg az, hogy gazdánk lesz, és örökké rabságban tart majd bennünket? Kat nem az átlagos fiatal nők életét éli. Apja csaló, ő is benne van egy-két stikliben. Szexuális élete nem igazán kielégítő. Cole magányos férfiként tengeti mindennapjait. Sármos, különleges, de sötét titkokat őriz, emiatt szinte soha nem lehet felszabadult. Kat már-már feladatának érzi, hogy átadja magát Cole-nak és a bűnös élvezetnek. A férfi biztos abban, hogy szerelme veszélyes utakra tévedt. Kat azonban érzi, hogy szenvedés nélkül nincs gyönyör. Fájdalom nélkül nincs boldogság. Kínzatás nélkül nincs szenvedély. Tudja, hogy az egyetlen út, ha Cole rabszolganőjévé válik, és mindent megtesz, amit a férfi akar.

Bejöttek már a korábbi Kenner könyvek is és bevallom, angolul olvastam tőle néhány könyvet, tehát nem zsákbamacska volt ez a könyv, tudtam mire számítsak és mit fogok kapni. Előző részek nagyon megfakultak bennem és nem olvastam újra, viszont Cole karakterét bírtam, előző részben Tyler kapcsán kicsit jobban megismertük és mint tudjuk, Cole igazán érdekes fickó tud lenni. Nyers, két lábon járó férfienergia, valami mélyen ott lappang benne, körbeveszi karakterét.

Előző két kötethez hasonlóan izgalmas részeket tartogat az írónő olvasói számára. Kat apja menekül és bujkál valakik elől, a lány tudja egyetlen ember tudna neki segíteni, az pedig Cole. Már évek óta figyeli a férfit és tetszik neki, lenyűgözi érdekes személyisége, zárkózott személyisége. Megpróbálja megfejteni mi lakozik emögött az álarc mögött, eleinte még ő sem méri fel mekkora fába vágta fejszéjét.

Az előző állításom Cole-ra szintén igaz. Kat múltja nem egy rózsaszínű vattacukor felhő, számos dolog történt vele, amivel képtelen szembenézni. Érzi Cole sötétsége kiegészíteni a saját sötétségét és egésszé válhatnának. A férfi képes lehet begyógyítani a múlt gyötrelmei által okozott sebeket. Kezdetben nehéz számára bízni a férfifab, de amaz nem hagyja cserben.

Két főhős karaktere izgalmas pszichológiai úthoz vezet. Szeretem az önmagában erotikus jellegű könyveket, ám különösen értékelem, amikor pszichológia társul hozzá. J. Kenner esetében joggal beszélünk BDSM-ről, ebben a könyvben ismét megcsillogtatja ezeket az elemeket. Cole úgy érzi ez számára egy életforma, amivel önmaga lehet, vad és nyers, egyetlen járható útként tekint rá. Kat félelmei miatt és múltja révén ez hol vezeklés, néhol meg élvezet. Alapvetően a BDSM nem rossz, csak mindenkinek más szájíze van, ha Kat úgy érzi számára ez az út okoz beteljesülést, hát hajrá. Csak Cole ne akadályozza benne.

Visszatérve, a lány múltja rögös, szellemek kísérik útját, amiktől elmenekülne. Szembenézni fél velük, apja felbukkanásával pedig egy dugó húzódik ki, amivel a múlt csontvázai kiesnek abból a bizonyos szekrényből. Szerencsére Cole-al a bizalom lassacskán felépül, ám Kat azt is tudja, a férfire számíthat egyedül, akármekkora baj legyen.

Katrina igazi harcos, tudja mik a hibái, képes önmagát górcső alá venni. Kedveltem, mert nem esetlen lány, mégsem próbálja magát erősebbnek feltüntetni, mint amennyire az. Pusztán tisztában van a határaival. Másfelől szimpatikus volt számomra, hogy képes segítséget kérni még akkor is, amikor legtöbben sírva elfutnának. Ezek a jellemvonások teszik őt kedvelhetővé.

Másik főhősünk Cole, igen őt is felmagasztaltam már előbb, letisztáznám előző kötetekben keveset tudunk meg róla, az viszont tiszta sor, hogy nem volt egyszerű neki. Bármikor, bárkin segít, ha racionális határokon belül van kérésük. Rajta látszik, bármilyen kemény külseje van, mélyen legbelül igazán érző ember, aki képes bármit megtenni azokért, akiket szeret. Nem tudtam rá haragudni.

Forrás: goodreads
Az erotikus jelzőtől ne ijedjetek meg. Szeretem, ha a romantikához párosul némi erotika és az abszolút erotikát akkor szeretem, ha van értelme. Itt látom értelmét, hiszen ez a két főhős kapcsolatának egyik áthidaló eleme. Inkább jó terápiának nevezném a könyv szempontjából. :)
Noha olvasok erotikát, nagyon megválogatom mit, nem mindent szeretek. Nálam legfőképpen azok jönnek szóba, ahol látom értelmét, esetleg a története szintén izgalmasnak hat. Kenner esetében mindig megtaláltam az értelmét és még izgalmasak is voltak. :)

A történet érdekes, izgalmas, karakterek kedvelhetőek és előző kötetek után érdemes ezt is elolvasni, mert tartja a színvonalat. Ha netán nem ismered a könyvet, akkor nem kell megijedni, külön olvasható könyvek ezek - persze, ha kedveled az erotikát esetleg nem ijedsz meg tőle - nyugodtan próbálkozz meg Kenner világával. 

Nyereményjáték

Az írónőnek, J. Kennernek hazánkban az Izzó vággyal együtt hét könyve jelent meg. Olvastad őket? Nem? Sebaj, kis keresgéléssel minden választ megtalálsz.
Minden állomáson egy borító részletét látjátok, J. Kenner valamelyik magyarul megjelent könyvéről és ki kell találnotok melyik könyv borítójából származik a részlet.
Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.
Állomáslista:
02.03 CBooks
02.05 Insane Life
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

 • Pinterest
 • Image
  Blogger Comment
  Facebook Comment

2 megjegyzés:

 1. Szia!
  Tudnál segíteni? Nem enged belépni a rafflecopterbe, pedig több böngészőből is próbáltam már. Mindig ezt a hibát írja ki: Couldn't log you in with facebook. Did you login and authorize our app?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Sikerült? Sajnos éjfélkor lejárt, de másik állomáson ment? Elvileg az app engedélyezésével problémázik. Email címmel próbáltad?

   Törlés