Ads

Bianca D'Arc - Maiden Flight

Ez egy fájdalmas "mű" volt. Érzem, hogy ez így kellett. Erre vágytam! :D Mindenkinek ajánlom, aki akar szenvedni. Mindenki egy tajgetosz pozitív karakter.


Bianca D'Arc


Maiden Flight


(Dragon Knights 1.)

Kiadó: Samhain
Besorolás: Felnőtt
Kategória: romantikus, erotikus, sárkány
Kiadás éve: 2006
Könyv nyelve: Angol
Olvasott nyelv: Angol
Oldalszám: 122

A novellának, mert nem nevezném könyvnek, nincs története. Megy főhősnőnk az erdőben, mert ártatlan kislányok szabadon szoktak portyázni ám. Tuti ultra biztonságos erdő, bármikor megjöhet az Erdő kapitánya. Ez a lány - Belora lelő egy szarvast, azonban hirtelen semmiből előkerülő nagy és hatalmas sárkány ráveti magát az áldozatra. Persze hölgyeményünk pillanatra sem fél. Hiszen mi félni való lenne egy többtonnás hegyomlástól? Gyorsan ezzel a sárkánnyal vitába ered zsákmányáért, aki úgy dönt el fogja vinni lovagjához. (Ti is gondolom egyből belemennétek ebbe, mert tényleg nem átlátszó ürügy.) Találkozik annak harcosával Gareth-el és a szűz leány már nem is szűz. Na, de ez is hogyan történik: Lefekszel velem? - Le. Anyám orvos... End of the journey. Köszönjük szépen. 
Ohohoho Ha nem lenne elég, mert ez még a történet előrehaladtával hatványozódik ám!



Harcosok és sárkányaik szimbiózisban élnek. Mit is jelent? - Mindent éreznek amit a másik. Ez így már súlyos jelet adhat ama gyanútlan olvasónak aki még sokat vár ettől a műtől.
Miután jól bevezeti Gareth lovagunk a szexuális életbe Belorát, elmennek anyukához, hogy meggyőzzék lánya velük kell, hogy menjen, mert... Na most figyu: Mert Ő élete szerelme. (Kevesebb mint 24 óra leforgása alatt én is meg szoktam ezt állapítani. Sőt mindenki.) Mivel kicsi is a világ, kiderül anyuka ismeri sárkányok vezetőjét. Sőt, anyunak szólította kicsinek. Miután megérkeznek a fészekbe, mondani sem kell, szexuális beavatás felvonás kettő. Ha azt hinnénk ennyi? Neeeem. Az írónő kreatív fantáziájával bevonja sárkányt is. Ne nézz olyan arccal, mint aki citromba harapott, nem én találtam ki. Azt hittem itt a WTF teljes értelmezését olvashattuk, de neeem. Fokozza ám! Ismét kapunk olyant, hogy füsti szex. Amikor egy csaj füsttől éli át az orgazmust. Erre most szükségünk van? Komolyan? Tényleg? Miért? Mivel mazochista módban voltam, folytattam. Mondom ne. Innen biztosan nincs lejjebb. VAN!
Mivel így második (!) napon Gareth (lovag 1.) megkéri kezét a lánynak (Belora), Gareth sárkánya is választhat társat. Ami azzal jár, hogy a másik sárkánynak a lovagját, egy második lovagot (Lars - lovag 2.) is el kell vennie a lánynak. Ha azt hinnénk ezzel vége? Hiú ábránd! Belora harmadik napon összeházasodik mind a két pasival és ahogy sejthető hármasban csinálják tovább. Ásó, kapa és kapanyél, meg ütni amíg bírja. Én így ültem, hogy hát ez gyorsan megvolt nem mondom.
Persze, történik némi esemény. - Izgulj már egy kicsit! Sejtheted mennyire. -  Anyuka hazament, mert védeni kell a várost. Ezt a várost elpusztítják gyorsan savköpő sárkányok. Nagyon nagy csavar volt. Izgultam, vajon a kis szöcske túlélte? Esetleg hangya papa? Láthatatlan kishaver? Igazából ez történt: Tipikusan nem tudott kedves írónő mit kezdeni a kialakult helyzettel, ezért mindenki meghalt, elmenekült. Hogyan? - Nem tudjuk meg, mert "véletlenül" anyuka már csak üres város látványára ér oda. Természetesen megmentik anyukát, de mivel már nincsenek emberek, vissza sem kell mennie kunyhójába.  
Itt derül ki, hogy Lars (lovag 2) sárkánya terhes. Ezért Belora is az, de mivel valószínűleg királyi vérvonalból való, ezért... Na itt állj meg, meditálj MAJD folytasd...
Mindkét lovagtól terhes - ikrekkel! :D
Köszönöm ezt az élményt. Nyálas volt mint egy cukros bácsi az első randin.
Nem élhettem volna e nélkül. 

Karakterekről nem tudok nagyon mit írni. Egyik sincs kidolgozva. Semmit nem tudunk meg róluk. Lovagokról is a szexi, helyes stb mondaton kívül semmi nem jut el hozzánk. Főleg mert Lars lovag olyan nagy hős, hogy egy árva mondata nincs könyv nagy részében.

Pozitív: Hát nem túl sokat tudok mondani. Sárkányok?
Negatív: Az egész könyv.
Kinek ajánlom: Aki csak erotikára vágyik cseppnyi történet nélkül is.


Pontozás:
Történet: 1/5
Leírás: 2/5
Karakterek: 
    Belora: 1/5
    Gareth: 1/5
    Lars: 1/5
Humor: 1/5 
Összesen: 1/5
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése