Ads

Jessica Park: Flat Out Celeste - Celeste bolondulásig

Celeste-be lehetetlen volt nem beleszeretni a Szeretni bolondulásigban! Egy tündéri, intelligens fiatal lány, aki meglehetősen egyedi módon próbálja feldolgozni azt, ami vele történt.
Ki ne lett volna kíváncsi, hogy alakul az élete később? A Flat-out Celeste - Celeste bolondulásigból most kiderül! Mi lett a kislánnyal, és hogy áll a korábbi mellékszereplők élete? Ez mind kiderül ebből a könyvből!
Kalandozzatok bolondulásig a Blogturné Klub tagjaival hat állomásos turnénkon!

Jessica Park


Flat Out Celeste


Kiadó: Könyvmolyképző
Kategóriák: NA
Megjelenés ideje: 2015
Olvasott nyelv: magyar
Fordította: Komáromy Zsófia
Oldalszám: 360
Megtetszett? Megrendelheted itt!
Pont: 4/5
A végzős gimnazista Celeste Watkins számára minden egyes nap brutális bátorságpróba. És Celeste nagyon fél. Elszigeteltté válik, mert túlságosan okos, a beszéde túlságosan modoros, viselkedése pedig túlságosan eltér az átlagostól, ezért úgy érzi, nem marad más választása, mint direkt távol tartani magát mindenkitől.
De az egyetem felszabadíthatja, nem? Ha kibírja ezt a borzalmas utolsó évet a gimiben, akkor talán minden rendben lesz. Ha sikerül találnia csak egyetlen embert, aki mentőkötelet dobhat neki, akkor talán, talán nem lesz baj.
Justin Milano, a másodéves, szintén különc egyetemista lehet talán az a személy, aki kicsalogatja Celeste-et magányos világából. Talán megmentheti a lányt… legalábbis ha Celeste elfogadja a segítségét.

Ha összefognak, talán jó páros lehetnek. Ha összefognak, talán megmenthetik egymást. És ha összefognak, talán megmenthetnek egy másik párost is: két embert, akikről Celeste tudja, hogy teljes szívből, szenvedélyesen, bolondulásig szeretik egymást.


Matt és Julie története egyik kedvenceim között van. Annyira cukik, hogy szinte ellenállhatatlanok. Viszont minden érmének két oldala van, a Szeretni bolondulásig másik főszereplője a visszahúzódó Celeste, aki mostanra felcseperedett. Már nem gyerek, hanem egy 18 éves lány és megízleli azt, amiről mások csak beszélnek. A szerelmet.

Celeste mindig kilógott a sorból tudásával, viselkedésével és sokak szemében a bogaras lány mind a mai napig. Alig várja vége legyen a középiskolának és végre az egyetemre járhasson, ahogy békén fogják hagyni és az lehet, aki akar. Bár lassan rádöbben ez nem egészen így működik.

Justin egyetemista, hóbortos srác, aki kissé szétszórt és ügyetlen. Eredetileg Justinnak kellene beajánlani az egyetemet, de elcsépelt és hibás levelei nem úgy jönnek össze, ahogyan tervezi. Rosszd átumok és egyéb mondanivalók levelezésig vezetnek. 
Celeste pedig szó szerint leveszi a lábáról. 
Igazán kedveltem a srácot, vicces és humoros riposztjai teljesen felvidítottak az olvasás közben. Ráadásul tökéletesen illik a lány mellé, aki visszahúzódó. Celeste mellé képtelen vagyok mást elképzelni, szerintem jó páros.

Másik oldalon ott van Julie és Matt, az ő életük nem éppen rózsás fordulatot vett. Vajon sikerül ezen a porblémán túljutni, vagy továbbra is külön utakon járnak? Erre mindenképpen a könyvből kell rájönnötök.

Történetileg ugyanolyan cuki, mint a Szeretni bolondulásig, szereplők és a szülők továbbra is imádnivalóak. Ugyanúgy igazi, vérbeli szerelmes regény, persze csak finoman, nem esik túlzásba az írónő. 

Celeste nagyon megváltozik, komolyodik és bár sok megpróbáltatáson ment keresztül és lelkileg még mindig vannak problémái, ráadásul antiszociális, nem egy egyszerű eset. Justin megtalálja azt a kulcsot, amivel szívét kinyithatja és olyan érzelmeket kelthet, amiket eddig nem ismert.

Nem tudok máshogy fogalmazni, mint rettentő cuki könyv ez is és nem csalódtam benne. Imádtam a történetet, ugyanolyan jó, mint a legelső volt. Rettentően jól megírt karakterek, cuki sztori és vicces karakterek no meg az elmaradhatatlan póló feliratok.
Csak ajánlani tudom!

Miért kapott tőlem cssak 4 pontot? 
Egyszerű, imádom, cuki kis romantikus regény, maga nemében messze legjobb, viszont a Matt az én szívszerelmem és ezen nem tudott változtatni holmi Justin. Ha pedig más is így van vele, megnyugtatom, van bővel elég Matt benne! :)

Ajánlom a romantikus lelkületű olvasóknak, mgé ha nem is olvasta előtt a másik részt. Önmagában élvezhető történetecske. Akik pedig már olvasták a Szeretni bolondulásig című első kötetet, szinte kötelező darab.

Nyereményjáték:

Ezúttal múltidéző játékkal készültünk! A blogturné állomásain egy-egy idézetet találtok az első könyvből. Nincs más feladatotok, mint kitalálni, vajon melyik szereplő szájából hangzott el az idézet - ha az megvan, írjátok be a szereplő nevét a Rafflecopter megfelelő sorába!

Ha ügyesek vagytok, megnyerhetitek a könyv három példányának egyikét!
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz, a nyerteseket e-mailben értesítjük, amennyiben 72 órán belül nem jelentkeznek, új nyertest sorsolunk.

Mai idézet: “– Fotó Finn-nel az Apraja-nagyja megbabonázott: Állatorvosi pályám kezdetén című könyvet fogjuk olvasni.”

Turnéban résztvevő bloggerek:

December 19 - Media Addict
December 20 - Kristina blogja
December 22 - Kelly Lupi olvas
December 24 - Insane Life
December 26 - Deszy könyvajánlója
December 28 - Dreamworld
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése