Ads

Kylie Scott: Lick - Taktus

A Könyvmolyképző Kiadónak köszönhetően bővül azon new adult könyvek listája is, melyekben rocksztárok hódítanak. December 03. és 19. között a Blogturné Klub 9 bloggere vár mindenkit David és Ev történetének turnéjára!

Kylie Scott


Lick - Taktus


Kiadó: Könyvmolyképző
Kategóriák: NA, romantikus, rocksztár
Megjelenés ideje: 2015.12.01
Olvasott nyelv: magyar
Fordította: Császár László
Oldalszám: 384
Megtetszett? Megrendelheted itt!
Pont: 4/5
 Az ébredést Las Vegasban nem éppen így képzelte


Evelyn Thomas úgy tervezte, hogy hatalmas bulival ünnepeli a 21. születésnapját Las Vegasban. Őrült nagy bulival. De a legvadabb álmaiban sem jutott volna eszébe, hogy másnap reggel a fürdőszoba padlóján ébred, élete legdurvább másnaposságával, mellette egy kimondhatatlanul vonzó, félmeztelen, tetovált férfi, és az ujján gyűrű, amelyben akkora gyémánt van, hogy King Kong is elismerően csettintene. Bár emlékezne rá, hogyan jutott el ide!


„Egyszerre könnyed és mélységesen szenvedélyes. Ez a könyv maga a tökéletes rock-regény.”

– Natasha is a Book Junkie
„A könyv elrabolta a szívemet. Minden, amit a szereplők tesznek, és ahogyan reagálnak, hihetetlenül természetesnek hat… Az író egészen új módon meséli el a történetet.”
– Totally Booked
A könyvvel romantikus kapcsolatot ápolok. :D Először angolul olvastam és egyből beleszerettem, éppen rock sztáros, énekes és romantikus korszakomat éltem és nagyon elememben talált, ezúton pedig másodszor is elolvastam és még mindig imádom.

Evelyn átlagos lány aki egy alkoholban mámoros állapotban kimondja a többé-kevésbé boldogító igent és erre másnap reggel jön rá. A szobában találja magát egy sráccal, gyűrűvel és mi történt?
Nekem egy enyhe Másnaposok film élményem volt, amikor felkel és nem tudja mi történt. Hatalmas poénokat lehetett volna kihozni a történetből, de az írónő nem így gondolta. :D - "Ami Vegasban történt az ott is marad."
Aztán a lány szülei, egyetem és minden más probléma a nyakába szakad, amivel hirtelen nem tud mit kezdeni. Leginkább feldolgozni nehéz, egyik nap relatív még ismeretlen senki, másnap már a csapból is a neve folyik, pedig semmit nem csinált. Ráadásul saját részeg, nem túl előnyös fotójával van tele minden. Kész káosz és rémálom.
Férjéről Evelyn mit sem tud, nem rajongó, azt sem tudják a Stage Driveot eszi vagy isszák, erre a férje az egyik tag. 

Miután a lány összeszedi magát a félig sokkos állapotból, első gondolata a válás. Esetleg hogyan másszon ki ebből a rohadt nagy slamasztikából, amibe valahogyan beleesett.
Meneküljön messzire egy lakatlan szigetre esetleg a válás mögé bújjon? Jó kérdés, erre próbálnak választ találni.

David híres rock sztár, akiért bomlanak a nőt. Ő mindenre emlékszik és teljesen tisztában volt az éjszaka történtekkel. Elejétől imádja a lányt és mindent meg szeretne tenni azért, hogy ne veszítse el. Nagyon aranyos srtác, van benne valami szexi szelídség, amitől szimpatikussá válik és kiemelkedik a könyv lapjai közül. David hozzászokott a lányokhoz, tömeghez, meg ahhoz is, ahogyan istenítik, pedig ő is csak hús és vér férfi, amit Evelyn látott benne első éjszakán.
Szíve szerint mindent helyrehozni szeretne és nem elveszíteni Evelynt, ezért külön imádtam.

Történetileg és érzelmileg egyaránt mozgalmas könyv, mind a két szereplő vívódik saját belső harcával, mit csinált, miért tette, hogyan javítsa ki és mi fog történni? - Ezek a kérdések kavarognak bennük, nem látják elsőre a jó választást, csak azt tudják, lehet oka volt, amiért elsőre ennyire szimpatikusak voltak egymásbak, ami nem csak az alkoholtól függött.

Egyetlen pontlevonás, hogy valahol nem illeszkedett szerintem a sztori. Néha lassú, néha kapkodó a történet leírása, mintha egyes részeknél utólag hozzáír volna az írónő, míg máshol részletekben elveszik. 
Nézzétek el nekem, részletességet nem kedvelem, hagyni szeretek a fantáziámnak némi kifutóteret. Ugyanígy a lassúaknál meg az a bajom, lassú és való életben is van egy stílusom, nyughatatlan vagyok és megőrjít, ha valaki nem gyors. Emiatt lehet ez is.

Őszintén ajánlom a romantikus lelkületű olvasóknak, akik pedig szeretik a rockereket, azoknak különösen. Kedves, jól megírt és könnyen olvasható könyv, szerintem könnyű megszeretni és a karakterekkel egybeolvadni. A karakterek személyes varázsa körbelengi az egész könyvet, emberiek, egyszerű problémákkal és a hírnév csak nyűg a nyakukon. Szeretni szeretnének, lehetőleg szabadon.

Nyereményjáték


A helyes megfejtést beküldők között a Könyvmolyképző Kiadó felajánlásának köszönhetően 3 példányt sorsolunk ki a kötetből.

9 állomás, 9 szó, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak a könyvhöz és a végén csak EGY helyes megfejtést várunk majd tőletek, egy kilenc betűből álló megfejtést. Minden állomáson kaptok segítséget a soron következő szóhoz, hogy a végén kirakhassátok azt az egyet, amit majd be kell írni a rafflecopter megfelelő helyére. Azokból a betűkből kell kirakni a helyes megfejtést, amit a rózsaszín mezők helyén találtok majd. Minden kitalált szóval közelebb kerültök a megfejtéshez. Jó játékot!

Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz! A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére a megküldött e-mailre válaszolni, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.


Játék:
Szám: 7
Rávezető kérdés: Kik azok a fotósok angolul, akik őrületbe kergetik a hírességeket?

a Rafflecopter giveaway



Állomás lista:

12. 03. Kristina blogja
12. 05. Angelika blogja
12. 07. Media Addict
12. 09. Deszy könyvajánlója
12. 11. MFKata gondolatai
12. 13. Zakkant olvas
12. 15. Insane Life
12. 17. Dreamworld
12. 19. CBooks

SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése