Ads

Laurelin Paige: Első ​érintés

Húsvétra újabb könyvben merül el a Blogturné Klub négy tagja, méghozzá Laurelin Paige legújabb magyar regényében, az Első érintésben!
Néha az ész és a szív teljesen szembemegy egymással, és hiába a veszély és a fájdalom, nincs mit tenni - csak megadni magad. Így van ezzel Emily is. De ott a bűntény, ezt pedig nem szabad elfelejteni. Mi lesz vajon ennek a vége?


Laurelin Paige


Első ​érintés


(Első érintés 1.)
Kiadó: Insomnia könyvek
Besorolás/műfaj: fenőtt, erotikus
Megjelenés ideje: 2017.
Fordította: Horváth M. Zsanett
Oldalszám: 474
Megtetszett? Megrendelheted itt!
Pont: 4/5
AZ ​IGAZSÁG MEGSZÁLLOTTJA. A VÁGY RABJA.
Emily Wayborn csinos és sikeres szinkronszínész, aki kicsapongó múltját maga mögött hagyva kezd új életet. Vége azoknak az éveknek, amikor luxus eszkortlányként gazdag és perverz férfiak kívánságát leste. Ám amikor kétségbeesett üzenetet kap egykori barátnőjétől, egyre mélyebbre hatol a sötétségbe, amelyből egyszer már kiszabadult Lenyűgözött, elbűvölt, bárhová követtem volna, de Amber bajba került, és szüksége volt a segítségemre.
Emily elhatározza, hogy felkutatja eltűnt barátnőjét, a nyomok pedig Reeve Sallishez, a jóképű, ám veszedelmes szállodatulajdonoshoz vezetik, aki nőfaló, perverz, és alvilági módszereiről híres.
Lassan, apránként, kétség sem férhet hozzá, hogy Reeve lesz a végzetem.
Hogy megtalálja Ambert, Emily kénytelen felkínálni a testét, így próbálja kifürkészni a férfi titkait és a barátnője nyomára lelni. Ám ahogy egyre jobban belebonyolódik a viszonyba, ellenállhatatlan vonzalmat érez Reeve perverziói iránt, miközben sejti, hogy a vesztébe rohan
Laurelin Paige új sorozata még forróbb, érzékibb és veszedelmesebb, mint a világszerte sikerlistás Fixed- regények.

Érdekesnek találtam Laurelind Paige másik, Fixed sorozatát. Nem csak az erotika fogott meg benne, hanem ahogyan leírja és a karakterek tulajdonságai is sokat hozzátettek. Husonnál elhatároztam én a többi könyvét is szeretném elolvasni, így az Első érintés egyértelmű volt számomra. Pluszban hozzátett a kicsit misztikus, nyomozós leírás, amiket külön imádok romantikus/erotikus könyvekben. Megkaptam, de mégis mást kaptam, mint amire számítottam.

Az Első érintés valahol a szokásos erotikusok közé és a nem szokványosok közé lehetne beszorítani, számos alapelem talán nem hat újdonsággal, ezt lehet előre tudni, míg más elemek érdekesek, kicsit az írónő elugrik a megszokott formáktól.

Forrás: Goodreads
Amber leírások alapján csodaszép nő, azonban őt emlék foszlányok alapján ismerjük meg, mélyebben nem tudunk meg róla semmit. Emily szemszögéből olvassuk a történetet, barátnője eltűnt és minden szál Reeve-hez vezet, férfit kemény fából faragták és gyilkos kisugárzása van, ami Emilyt is megfogja. Történet alakulása közben hamar megtudjuk Emily és Amber ízlése férfiak terén hasonló volt, kicsapongó életükben többször hajtottak ugyanarra, vagy egyszerre mind a ketten lefeküdtek vele. nem meglepő ezek után Reeve-vel való első találkozás ereje.

Míg a Fixed sorozat erotikus volt, de sokszor romantika és birtoklásra alapult, addig az Első érintés sokkal jobban erotikus és testi töltöttséggel bír. Sokszor sokkolja olvasóját a történet, ezek az apró sokkok nem rosszak, sőt szerintem izgalmassá teszik az erotikus olvasmányokat kedvelők számára. Valahogy elemibb és állatiasabb történet. Reeve nem romantikától fűtött férfi, aki a nőért mindent megtenne, csak addig enged a nőknek akármit, amíg az ő területén azt játsszák, amit ő akar. A könyv kifejezetten elkezd belemenni a BDSM világába, habár még csak érinti, mégis azt látom abba az irányba halad. Reeve igazi pasi, nem virágokat kapsz tőle és édességet, ha betartod az általa domniált területen saját szabályait, esetleg őt kapod meg. Azon ritka férfi karakterek közé tartozik, amelyek nem lágyulnak meg egy szexi nő látványától. Jó, nem csak szexire gondolok, hanem akik iránt érezhetnek valamit. Olvasva a történetet az olvasó maga jön rá, Reeve igazi birtokló személyiség, nem engedi el, amit úgy érez jogosan kapott meg.

Forrás: Goodreads
Legelső szembetűnő frissnek ható karakter Emily volt, nem a megszokott cukormázas lány, ő tudja mit akar, tudja mennyire szexi és mit érhet el a teste bevetésével és az egész történet ez által erősebb női karakterre épül. Makacs lány, megtalálni barátnőjét minden célt felülír. Reeve hiába szexi és mosolyog szépen, tudja a lány a férfi mikor kapja be a csalit és mikor fordult meg a kocka és játszik a férfi vele. Addig játszik vele, amíg Reeve vissza nem karmol, abban a pillanatban tudja Emily túl messzire ment és életébe kerülhet, ha túl sokat szeretne tudni...

A Fixed sorozatra számítóknak mondom, semmiben nem hasonlít hozzá. Néhol kicsit a tabu témának számító részekbe hajlik át, Emily szabad szellemű és ez nem baj. Rávilágít olyan dolgokra, amikről az olvasók lehet nem akarnak beszélni. Érdekes olvasmány az biztos. Emily tisztában van testével és mit kaphat érte, ettől izgalmasabb minden, Reeve pedig mellette igazi alfa hím, bármikor elnyisszant egy torkot. Összetéve ezeket az elemeket egy izgalmas könyvet kapunk, két remek, erős főszereplővel és kissé úgy is érzem hiánypótló elem lehet az itthon megjelent erotikus könyvek világában. Néha úgy érzed túl messzire megy a könyv, kissé pimasz vagy szint úgy gondolod ez már nincs rendben, beteg a két főszereplő, azonban mélyen magadba nézve lehet rájössz nem is annyira borzalmas, amiket leír.

Összességében nem azt kaptam, amire számítottam, viszont ez is marhára tetszett. Pontot kizárólag azért vontam le, mert Emily véleményem szerint picit többet foglalkozhatott volna a nyomozással. - Helyette kapunk sok-sok Reevet, akit könnyedén meg lehet szeretni és tényleg néha nyálas fangirlbe átmenni - természetesen, ha bírod az abszolút erős férfi karaktereket. Néha meghökkentő lehet a könyv, szerintem szélsőséges vélemények fognak emiatt születni, de ezen túllépve igazán érdekes utazás az erotikus-nyomozós könyvek kissé kifordított világában.

Nyereményjáték

Laurelin Paige könyvei már a hazai szíveket is meghódították. Most egy kis nosztalgiára invitálunk titeket. Mennyire emlékeztek az eddigi kötetekre?
Minden állomáson találtok egy idézetet valamelyikből, nincs más dolgotok, mint kitalálni, melyikből és beírni a könyv címét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.

Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

“– Lényegében minden nő csak arra vágyik, hogy időt szánj rá, mert meg akarod ismerni – erősítette meg Mirabelle a gyanúmat. 
Felhorkantam. 
– Mintha te tudnád, mit jelent nőnek lenni. 
– Fogd be! Akkor lány. – Önelégülten elvigyorodott. – Tudod, a lányok is csak miniatűr nők. 
– Ezt már hallottam valahol.”


Állomáslista:
04.17 - Insane Life
04.19 - CBooks
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése