Ads

Elle Kennedy: The Score - A pont

A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából megjelent a kedvelt Off-Campus sorozat harmadik része, ezúttal Deant és Allie-t ismerhetjük meg jobban. Vajon a nőfaló szépfiú megtalálhatja a megnyugvást és Allie a szerelmet?
Tartsatok velünk a nyolc állomásos blogturnén és közelebb hozzuk a történetet!

Elle Kennedy


The Score - A pont


(Off-Campus 3.)
Kiadó: Könyvmolyképző
Besorolás/műfaj: NA
Megjelenés ideje: 2017.
Fordította: Barthó Eszter
Oldalszám: 416
Megtetszett? Megrendelheted itt!
Pont: 5/5
A srác a pályán és a lányoknál is sikert sikerre halmoz...
Allie Hayes nehéz időszakot él át. Diploma előtt áll, de fogalma sincs róla, mihez kezdjen az egyetem után, ráadásul a közelmúltban a régóta tartó kapcsolata is véget ért. Bár a vad, érzelemmentes szex nyilvánvalóan nem megoldás a problémájára, a jóképű hokisztárnak, Dean Di Laurentisnek képtelen ellenállni. Legalábbis egyszer, mert még a bizonytalan jövő sem elegendő ok arra, hogy Allie zűrös viszonyba bonyolódjon az egyéjszakás kalandok koronázatlan királyával.
De ezt a lányt nem lesz olyan egyszerű meghódítani.

Dean mindig megszerzi, amit akar. Csajokat, jó jegyeket, népszerűséget, csajokat… Igazi szívtipró, akinek egy lány sem mond nemet. Kivéve Allie-t. A belevaló csaj egyetlen éjszaka alatt fenekestül felforgatja a srác életét, majd kijelenti, hogy legyenek csak barátok. Na, azt már nem! Ennek csak akkor lehet vége, ha Dean úgy akarja. A srác minden csáberejét beveti, de amikor történik pár hatalmas változás az életében, fokozatosan rájön, hogy nemcsak a gólok számítanak… hanem a szerelem is.

Előző két kötet után kedvet kaptam a harmadikhoz is, habár írtam a második rész annyira nem fogott meg, ám szerencsére bebizonyosodott harmadik megint hozta a szintet. Lassan rendszeressé válik második kötet nem tetszik és a harmadik megint megtetszik. :)
Már bizonyította az írónő humorával minden kötetét feldobja és karakterei egyszerűek, mégis az olvasó könnyen megszereti őket. Ha belegondolunk nem olyan mély karakter háttérrel rendelkeznek, vannak lelki sebeik, mégsem errefelé terelődik a történet, hanem a főszereplőkre koncentrál.

A két főszereplő remekül összehangolódik a kötet folyamán. Kicsit eleinte féltem, nem tudom, valahogy én Dean mellé nem Allie-t képzeltem, igazából nem tudom ki lett volna számára ideális, karakterileg nem ő lett volna az első választásom. Bevallom kellemeset csalódtam ugyanis az írónőnek sikerült ezt a két ennyire különböző karaktert összeillesztenie, kötet végére azt éreztem: igen, tökéletes párt alkotnak!

Allie hosszú kapcsolatból lépett ki, srác aranyos volt, kedves csak éppen sokat veszekedtek és emberünk túlféltette a lányt. Néhány traumatikus eseményt leszámítva kiegyensúlyozott lány, nem fordult be és nem érzi ő neki okvetlenül hatalmas lelki problémái lennének. Deannel egyetlen baja van, tudja mit akar és az a kapcsolat, amit persze egy Dean biztosan nem tud neki megadni nőcsábász múltjával. Miközben beszélgetnek rájön a  fiú nem is rossz ember, csak éppen ahogyan bárki másnak neki is megvannak a saját aggodalmai...


Forrás: pinterest / callowaybooks
Kicsit kitérek Deanre, elsőre annyit látunk nő jön nő után és életében ez a normális. Legjobban a hozzáállása lepett meg, nem néz le más nőket és egyenrangúnak tekinti őket. Allieval van egy beszélgetése és elmondja szerinte senki ne érezze magát egy éjszaka miatt, mert ez természetes. Bevallom rögtön megszerettem, hiszen előző csajok nem szemetek, hanem emberek, nem nézi le őket és nem tekinti őket eszköznek sem. Nagyon ritkán olvasok olyan férfi csajozós pasi karaktert, aki nem degradálja le az előzőeket. Még a legidegesítőbbre is képes volt azt mondani, egyébként nincs baj vele. Komolyan, ez egy hatalmas pont volt tőlem a könyvben Dean javára.

Természetesen hoki meccsek és az egyetem kerül főszerepbe, nem meglepő módon. Allie drámatagozatos és mindenképpen színésznő szeretne lenni, egyáltalán nem akar párjára esetleg férjére támaszkodni, dolgozó nő szeretne lenni igazi munkával. 

A könyv cselekményszála jó, megszokott Elle Kennedy stílusú, ami azt jelenti főhősök cukin civakodnak és közben egymáshoz minden mozdulattal közelebb kerülnek. Nem emelek ki extra szálakat, lényeg a két főhős közötti viszony alakulása és honnan indulnak, amíg eljutnak a beteljesülésig. Könnyed könyv, olvastatja magát, két szereplő irtó cuki és kedvelhető. Humorával mosolyt csal az emberek arcára és igazán nem egy sírós könyv.

Előző kötet után kellemes csalódás volt a The Score - A pont kötet, ismét beváltotta a hozzáfűzött reményeimet és az első kötet magasra tett mércéjét ismét majdnem megütötte. Élvezetes olvasási élményt nyújtott, elégedetten fejeztem be a könyvet, de most már kíváncsi leszek a következő részre is. ;)

Összefoglalva: Remek könyv, üdítően hat az olvasóra és a szürke borongós napokba igazi fénysugarat hoz. Kicsit feltöltődtem utána energiával. Ajánlom a romantikus rajongóknak, sport romantikusoknak egyértelműen és azoknak is, akik noha ezt a műfajt annyira nem szeretik, mégis vágynának egy jó kis new adult könyvre. ;)

Nyereményjáték:


Dean és Allie imádnak filmeket nézni és sokszor beszélgetnek filmekről, sorozatokról. Mostani játékunkban egyszerű dolgotok lesz, minden állomáson filmekből találtok egy jellegzetes, ismert képet és ki kell találnotok melyik filmből származik a kép. A film címét a Rafflecopter megfelelő dobozába írjátok be.


Figyelem! A postázás kizárólag magyarországi címre történik. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.




a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:


12.03 Deszy könyvajánlója
12.05 Dreamworld
12.06 CBooks
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése