Ads

Erin Watt: Megtört herceg

Folytatódik Ella és a Royalok magával ragadó története! Még nem is volt időnk feldolgozni a Papír hercegnő függővégét, máris bombaként robban az életünkbe a Megtört herceg - természetesen a Könyvmolyképző Kiadótól. Ha szeretnétek megismerni a történet folytatását, ezúttal Reed szemszögéből is, és megnyerni a könyvet, tartsatok a blogturné 8 bloggerével!

Erin Watt


Megtört herceg


(Royal család 2.)
Kiadó: Könyvmolyképző
Besorolás/műfaj: NA
Megjelenés ideje: 2017.
Fordította: Sándor Alexandra Valéria
Oldalszám: 348
Megtetszett? Megrendelheted itt!
Pont: 5/5
Kikötőben vívott ökölharctól kezdve az iskolai bunyóig: életek omlanak össze a csillogó-villogó palotában, miközben egy srác próbálja menteni a bőrét.
Reed Royalnak mindene megvan: vonzó külső, befolyásos család, sok pénz. Az elit gimiben sorban állnak a lányok, hogy vele lehessenek. Ő viszont magasról tesz mindenkire, mert csak a családja érdekli – amíg Ella Harper be nem sétál az életébe.
Izzó gyűlölettel indul a kapcsolatuk, mert azt akarja, hogy az apja új nevelt lánya szenvedjen. De aztán minden átfordul valami egész másba. Közel akarja tudni magához Ellát. Biztonságban. Egy ostoba hiba miatt azonban Ella elmenekül a karjaiból, így káosz köszönt a Royal-palotára. Reed azon kapja magát, hogy összeomlik az egész világa.
Ella már nem kíváncsi rá. Azt mondja, hogy csak tönkretennék egymást.

Talán igaza van.

Az első rész rettentően tetszett, legalábbis azok közé tartozok, akinek bejött a sztori két megtört emberről és arról miként viselkednek egy megváltozott közegben. Ella egyik életből egy másikba csöppen, ahonnan kirekesztik elsőre és nem könnyű a Royal fiúk életébe beilleszkedni.
Brooke és Royal Papír hercegnőben történt végjátékával Ella megtörten menekül.

Az előző rész után közvetlenül folytatódik a történet, frissítő hatásként ért a váltott szemszög. Elsőre érdekes volt Ella oldaláról olvasni a történetet, ám sokan kíváncsiak voltunk mi járhat Reed fejében, most ez sem hiányzott a sztori vezetéséből. Talán egy kicsit közelebb is került olvasóihoz Reed Royal, mint előzőleg. Láttuk nem is annyira rossz ő. Védelmező oldalát megmutatja és egyértelművé válik mindent megtenne Ella védelméért.
Forrás: Pinterest

A közjáték Brooke-al sokakban kétségeket ébreszthet, olvasva a történetet Brooke indíttatására jobban fény derül. Noha már a Papír hercegnőben láttuk nem éppen a kedves emberek közé számít, mennyire számító, viszont most az is tisztává válik mennyire nem tisztel senki mást, csak önmagát. Ameddig életében minden megvan és nem veszélyeztetik mások ő is jól érzi magát, amint bárki kényelmes életét megingatja szinte vadmacskává változva megvédi területét, még akkor is, ha ez másoknak az életének összetiprásába kerül. 

A könyv több nagy csavart tartalmaz, nem szeretnék spoilerezni, készüljetek fel nem kizárólag a család életét bolygatja fel az egész ügy, végül Ella életébe is egy nagy változás érkezik. 
Ezek a csavarok néha nekem kicsit klisésnek tűntek, mi több számítottam rá, talán ezek vontak le az élvezeti élményből valamit. Előre tudtam mi fog Brooke-kal történni és valahogy volt Ella kapcsán is egy megérzésem, hogy íróként biztosan ellőném ezt a jelenetet. Erin Watt fel is használta ezt a lapot. :) Talán későbbiekben még egy jó rész kisülhet ebből, hiszen néhány részlet egyértelműen helyére fog kerülni.

Történetileg érdekes a Megtört herceg, jó ismét látni a tesókat, kicsit közelebb kerülnek az olvasóhoz. Némelyik tesó kicsit sötétebb folt volt eddig és nehezebb volt megérteni miért úgy viselkednek ahogyan, most teljesebb képet kapunk róluk, talán meg is sajnálja őket az olvasó. Édesanyjuk elvesztése nagy érvágás volt számukra, mindenki máshogyan viselkedik egy ilyen helyzetben, főleg mikor édesapjukat okolják lelkük mélyén, amiért nem volt vele utolsó időszakban. 

Igazából nem panaszkodhatok, mindent kaptam amire vártam és néhány olyan rész is volt, amire végképp nem számítottam. Az emberi aljasság mértékét szépen lefesti a könyv, mondhatjuk ez csak egy történet, igazából ebben a közegben talán meg is eshet ez az egész sztori. Persze nem minden részletével, csak nagy vonalakban gondolkozok.

Előzőhöz hasonlóan ezt a részt is felfaltam, képtelen voltam letenni, mindig valami történt és egyszerűen nem hagyott nyugodni mi lesz az események végkifejlete. 
Régebbi karakterek közül, mint például Ella barátnői új arcukat mutatják és ez nem feltétlenül rossz. Nekem tetszett az ő személyeiknek alakulása is, látom az írónő nem kizárólag a főhősök karakterének fejlődésével foglalkozik, de motiválja merre mehet tovább egy mellékkarakter még. 

Összességében nagyon olvasmányos könyv, talán hajszállal tetszett kevésbé az előzőhöz képest, viszont a másiknál ami hátrány volt, itt pont pozitív oldalra billent. Tetszett és továbbra is újraolvasós listán szerepel a sorozat. :)

NYEREMÉNYJÁTÉK

A mostani nyereményjátékunkban tesztelni fogjuk, hogy mennyire emlékeztek az első részre. Idézeteket fogtok találni minden blogon, amit valamelyik szereplő mondott, a dolgotok pedig természetesen az, hogy megfejtsétek, kitől származik. Ezután már csak be kell írnotok a rafflecopter doboz megfelelő sorába a nevet, és már esélyesek is vagytok a könyv megnyerésére.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk. 

Senki sem akarja, hogy tönkretegyék. Mindenki arra vágyik, hogy megmentsék. 


Állomáslista:
11.05. - Sorok között
11.07. - Könyvvilág
11.11. - Angelika blogja
11.13. - Dreamworld
11.15. - Insane Life
11.17. - CBooks
11.19. - Deszy könyvajánlója

SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése