Ads

Polcok

Könyvespolcaim is jöjjenek ha már egyik kihíváshoz szemeztünk egymással. :)
Nincs rajta mindenki, de nagyja igen.
Meg az egyik fali polc szintén nincs lefotózva, hadd gyűljön rá még. :) Azon vannak kötelezők, klasszikus irodalom egy része.

Ő csak egy koponya, néhány rubik kocka,m ébresztőóra meg pingvin.





Ezek itt följebb a két kedvenc szekrényem. :) Néhány róluk kölcsönbe van adva, azért dőlnek be. Bal oldalin főleg angol könyvek vannak, lent néhány Ulpius könyv, fönt az extra nagy könyvek. Jobb oldali szekrényen pedig Vörös pöttyösök, fantasy, néhány ulpius és agave, meg az ifjúsági regények mint Rowling, Diana Wayne Jones, Michael Ende, Darren Shan néhány Stephen King és John Jakes kíséretében. :)

Lenti két képen: balra a mostani bal oldali polc előtte és utána. Jobbra pedig manga, ázsiai irodalom, kínai nyelvű könyvek valamint történelmi romantikus könyveim. :) (Köszönöm rukkola!)

Bal oldalin szépirodalom van, alatta szótárak. Jobb oldalon vegyesen a nagyobb könyvek. :)

 




A bal oldalin Babylon 5 figurák vannak, könyvek is mögöttük. Néhány űrhajó és az űrállomás is ott figyel. Azért Acheron is bekukkant ott lent. :D
Jobbra néhány leselejtezett üvegcse és csíráztató. Valamint középen kint kaptam főnöktől egy tubákot, aminek belseje kézzel van festve. Bezony.

 

Ő itt a plüss virág akit névnapomra kaptam unokahúgomtól. :) A hajó Für Eliset játsza igen hamisan ha felhúzod a kormányánál és a körhinta is forog. Képet is tehetsz vele, ha így még mindig nem eléggé hánysz a giccstől. :D Maci Szöulból van, ott vettem Myeo-dongon. Hajót kicsinek csináltam. Bólogató zsiráf meg ahol tanítottam, onnan van. :)





SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 megjegyzés:

  1. A koponyas szekrenyen a felulrol a masodik polcon a csontvaros melleti konyv cime mi?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) A Csitt, csittre gondolsz? Ő van balra és a második része.

      Törlés