Ads

Julie James - Az a gyanúm, szerelem (blogturné)

A Pioneer Books kiadó jóvoltából hamarosan megjelenik Julie James - Az a gyanúm, szerelem című könyve. A turné összesen három állomásból fog állni, háromnaponta jelentkezik egy-egy blogger június 1 és június 7 között.
Miért érdemes követni a turnét? Sok érdekes és izgalmas extra mellett most akár te is nyerhetsz egy példányt a könyvből. Ehhez mit kell tenned? Játssz mindennap és növeld az esélyeidet. Bővebb információkat lejjebb olvashatod.

Gyere és velünk együtt kóstolj bele te is a könyvbe!

Julie James


 Az a gyanúm, szerelem 


(FBI 2.)
Kiadó: Pioneer Books
Műfaj: Felnőtt
Kategória: romantikus, bűnügyis
Megjelenés ideje: 2014.06.09
Olvasott nyelv: Magyar
Fordította: Kereki Noémi
Oldalszám: 336
ISBN: 9786155435041
Pont: 5/5
Megtetszett? Beszerezheted itt!
   A nő nyugalomra vágyik.
Egy milliárdos lányaként és a város legjobb borkereskedőjeként Jordan Rhodes állandó résztvevője az exkluzív chicagói partiknak. Ám a sors megáldotta egy felettébb zűrös ikertestvérrel is, aki miatt kénytelen segíteni az FBI-nak leleplezni a maffiának pénzt mosó közismert étteremtulajdonost. Ennek érdekében olyan kísérővel kell elmenni egy adománygyűjtő rendezvényre, akit a háta közepére sem kíván.
A férfi teljesen másra gondol.
Nick McCallnak, Chicago legjobb beépített ügynökének egyszerű a filozófiája: soha ne keveredj személyes kapcsolatba, különösen azzal ne, akivel együtt dolgozol! Csak az a baj, hogy Jordan Rhodes okos, gyönyörű és izgalmas is. Ők ketten minél hamarabb szeretnék megoldani azt a megbízatást, amely Jordan testvérének szabadulást, Nicknek pedig dicsőséget hozhat. Már csak azért is sietnének, mert öt percet sem bírnak ki parázs szópárbaj nélkül.
Ám ami egyszerű megbízatásnak indul, az hirtelen kezd valami nagyon más lenni…


Volt egy időszakom, amikor ügyvédes könyveket olvastam és ekkor találkoztam Julie James nevével legelőször. Csakhamar kedvenc írónőim közé került. A végtelen bájos és humoros stílusával, ami átlengi a könyveit, mindig képes megnevettetni. Legtöbbször olyan érzésem van, hogy egy jó filmet nézek szinte, vagyis bocsánat, olvasok. A tipikus Julie stílusa most sem hiányzott.

Nick nem akarja elvállalni az álbarát szerepét, de egy fránya vírus ledönti az eredetileg kijelölt rendőrt, így végül ő ugrik be. Jordan pedig egy külsős személy, akire nagy szükségük van a nyomozás során.

A történet két főhőse, Nick és Jordan között már az első pillanattól fogva működik a kémia. Amennyire más személyiségek, pontosan ugyanannyira illenek is egymáshoz. Aranyos volt a folyamatos civódásuk, s az, ahogyan kialakul kettőjük között a romantika.

Jordant azok közé a főhősnők közé sorolnám, akiknek a személyisége nagyon kellemes. Öröm az ilyen könyveket olvasni. Nem szeretne senkire ráakaszkodni, próbál önállóan gondolkozni, cselekedni és élni az életét. Hiába gazdag, mégis egy olyan kisugárzása van - ez az olvasónak is átjön – ami a valóságban sokkal általánosabb és kifinomult. Nem a tipikus sznobok közé tartozik.
Ugyanígy Nick esetében. Munkamániás, alig van ideje a saját családjára is. Édesanyja féltésből aggódik érte. Túl komolyan veszi a munkát. Szerintem ezért is lett jó páros Jordannal, mert képes volt a lány kibillenteni ebből a folyamatos monoton munka moráljából.

A történet izgalmas, van benne sok cselekmény, nyomozás és az akció sem hiányozhat belőle. A romantika közben nem felejtik el, hogy fontosabb dolguk is van, mint például, felderíteni a drogügyletek mögött húzódó embereket.

Nem csalódtam, rettentően szerettem ezt a könyvet is. Igazán könnyed délutáni, hétvégi olvasmány. Sőt, akár még egy szakítás után is kikapcsolhatja az embert. Jordan megjegyzései és a könyv sajátos humora, még ezen is segíthet.

Külföldi borítók:

Pont a napokban tette föl az írónő egy másik kötetéhez a különböző országokban megjelent borítókat. Képzeljétek el, az egyik közkedvenc a magyar borító! Bevallom, nekem is nagyon tetszenek, mert kreatív, jól megszerkesztett, vonzza a szemet és esztétikus. Tényleg szépek.
Ha kíváncsiak vagytok, akkor itt bemutatom ennek a könyvnek a többi országban megjelent borítóját. :)

Az eredeti, angol Berkeley kiadás
                        
                                    A német Egmont - Lyx sorozat kiadása






















     A francia Ja'i Lu kiadás         
Az olasz mondadori kiadás




Az angol kiadásnak az audió verziója.
Hozzá teszem, ennek a színvilágáról és betűtípusáról
nekem MacAllister - Light Dragons sorozata ugrott be.


Játék:

Szeretnél te is belekóstolni a könyvbe? – Játssz és esélyed van megnyerni az egyik példányt a kiadó által felajánlott kettőből!
Mit kell ehhez tenned?
Mindennap egy-egy magyar borvidék van elrejtve és ezeket meg kell találnod, utána beírni a Rafflecopter doboz helyes rubrikájába.

(A kiadó nem csak Magyarország területére postáz!)


Résztvevő blogok:



06/01 Insane life

SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése