Ads

Hétfő esti matiné (1) - Guruljunk el egy körre bébi

Ahogy tegnap ígértem, mától egy új sorozatot szeretnék indítani, ami hétfőnként fog megjelenni. Azért kapta a "Hétfő esti matiné" címet, mert ahogyan Garfield is, mi is általában utáljuk a hétfőt. 
Szeretnék egy kis mosolyt vinni a szürke hétköznapotokba.
Itt nagyon rossz könyveket és borítókat szeretnék bemutatni, amik már szinte vicc kategóriába sorolhatóak. Lesz természetesen olyan is, amit tényleg viccesnek szántak. Ezek a "megszokott" málna könyvek stílusába fognak illeni, mivel rájöttünk legalább 100 ilyen könyv létezik.
Nem a populáris könyveket fogom megkeresni, hanem azokat, amik tényleg abszurdak.
Néha persze lesz más is, de leginkább ezeket szeretném megvizsgálni.
Nem tudok másik ilyen sorozatról, szóljatok, ha van. :D

Sokan panaszkodnak x és y könyv milyen rossz, DE van rosszabb. Most elvezetlek titeket a pokol legsötétebb bugyrába. Ahol kiéhezett dínók és bicajok várnak rátok... :D Muhahahahahah

A legelső heti könyv a „The Bike that Fucked Me” amit magyarul szépirodalmibb fordításban: a bicaj, ami megfektetett. Igen, a tolnám, mint a lopott bicajt mondat itt nem csak átvitt értelemben szerepel, hanem szó szerint.
Persze erről beugrott az a mondat is, hogy élő szövet a vázon (Terminátor).

Őszinte leszek, nem olvastam el a történetet. Talán az is benne van, hogy ezért a 23 oldalas, 3000 szavas irományért majdnem 7 dollárt kérnek, hogy ebookban meglegyen. Az kérlek szépen aranyár! Ezért egy rendes könyvet tudok már venni! Persze ha szeretnéd, akkor papíralapon is házhoz tudják szállítják 11 dolcsiért... (Bár még mindig támogatom, hogy egy rendes könyvet vegyél inkább… :D )

A történetbe bele is lehet olvasni. Ez alapján az írónő összecsapta az egészet. (Ezt azért a terjedelem is elárulja.) A 19 éves lány párja egy millió dolcsit örökölt, ezért rohadt gazdag. Szeretnének valami újat kipróbálni, de a BDSM nem jött be nekik, mert a srác nem szereti, ha a teste körül matatnak. – Így köthettek ki a végén a bicajnál…

Elképzeltem, ahogyan a lány azt mondja, bocs a mountain bike váza nem elég szexi, nem elég fényes, ezért egy versenyvázat szeretnék. Az jobban csúszik. 
Olyan szexi a kidolgozott izmos vázuk...
Ma Valentin nap van, ezért vegyél a kis bicókámnak extra minőségű láncolajat. Léééccciii! *bociszemek*
Ma egy éve, hogy velünk van a bicigli szerelmem. Most új macskaszemeket kap, hogy jobban lásson...

Ha már most fogod a fejed, akkor még jobban fölvidítalak! Eddig az írónő három „kötetet” írt meg ebben a remek sorozatban, mert ha nem szereted a hetero változatot, akkor van meleg és csoportos témára is variáció. Igen, ezek is megvehetőek amazonról. Eltaláltad!
Nyugi! Ne izgult, szerintem lesz még hozzá. Ha minden vágyad, hogy mégis elolvasd ezt a csodát akkor itt, az amazonon megveheted…

A mai borító helyére, akár ennek a csodakönyvnek a borítója is kerülhetne. Az a gyönyörű idilli padsor a fehérneműs lánnyal, aki már menne haza a fotózásról, nagyon szexi. A szóban forgó bicajt hiányolom róla. 

Kaptok valami mást is. :D

Ide olyan borítókat szeretnék gyűjteni, ami nem illik a könyvhöz, vagy mindenki unott arcot vág, miközben a címe azt sugallja, hogy szexi és csábító, netán ordít róla, hogy azt sem tudom, hol vagyok. Megesett, hogy a borítón három keze van a főhősnek, netán 6-7 ujja, ami a variálás közben alakulhatott ki. Láttunk már hiányzó karokat, testrészeket, de biológiában nem túl jártas alkotásokra is bukkantam már. Olyanokat is keresek, amik már fájóan össze vannak photoshoppolva, netán painttelve. (Igen, már ilyet is láttam.) Imádom, amikor egy szép kép és csak úgy igénytelenül rávágnak egy másik képet, főleg, amikor semmi értelme, mert köze nincs a történethez. Ezekből változó mennyiség lesz.

Az első borító, egy egész nagy varázsló műve lehet. Az erdő közepében egy jól körbevágott fiú és farkas lóg a levegőben. Nem tudom szellemek-e, de az is lehet. A farkas egyenesen a fiú hátából nő ki, lehet, csak én tévedek.
Igazából, ha csak az erdő van rajta, már tökéletes lenne. Nem. Kell a klisé és a meztelen férfi felsőtest. Muszáj ezeket gyorsan belevágni, nehogy valakinek hiányérzete legyen.
Annyi engedményt kap, hogy magánkiadás. Bár ez nem feltétlenül mentség a giccsparádéra.




A mai második versenyzőt tegnap közzétettem Facebookon. Ezt egy biológiában kevésbé jártas ember alkothatta. Mi olyan hibákat látunk rajta, mint: a combja furcsán jön, mint egy dorong, a feneke egybe van nőve, kissé gerincferdüléses… ám ami mindent visz, az a karja! (Szerintem a "k" betű pont olyan, mintha a fenekét pöckölné.) Vigyázzatok, nehogy titeket is elvigyen a gumiember!
Ezt viszont VALÓBAN forgalomba hozták. Így. Az Ellora's Cave kiadó az erotikus műfajban eléggé ismert.

SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése