Ads

Kylie Scott: Lead - Szóló

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából itthon is dübörög tovább a Stage Dive és októberben a magyar olvasók is megismerhetik az együttes fenegyerekének, vagyis az énekes, Jimmy Ferris történetét.
Az együttes rajongásából a Blogturné Klub sem maradt ki, ezért most 8 állomáson keresztük követhetitek a könyvhöz kapcsolódó blogturnét, ahol megismerhetitek a bloggerek véleményét, illetve a jól megszokott nyereményjátékunkon megnyerhetitek a három példány egyikét a kiadó felajánlásában.


Kylie Scott


Lead - Szóló



(Stage Dive 3.)
Kiadó: Könyvmolyképző
Kategória: romantikus
Megjelenés ideje: 2016. október
Olvasott nyelv: magyar
Fordította: Császár László
Oldalszám: 440 
Megtetszett? Megrendelheted itt!
Pont: 5/5

Megszelídítheti a szerelem a rock n’ roll leghírhedtebb fenegyerekét?

A Stage Dive énekese, Jimmy Ferris megszokta, hogy azonnal megkap mindent, amit csak akar – egész eddigi élete a vad bulizásról és könnyű csajokról szólt. Végül azonban túltolja a rock n’ rollt, és az elvonón találja magát, utána pedig megkapja személyi asszisztensnek Lenát, akinek egyik legfontosabb feladata megakadályozni, hogy visszaessen.
Lena nem hajlandó elviselni szexis főnöke allűrjeit, és annak ellenére, hogy az első pillanattól kezdve szinte izzik körülöttük a levegő, elhatározza, hogy a kapcsolatukat szigorúan szakmai alapon tartja. Jimmy azonban túlságosan messze megy, és a fenegyerek hirtelen rádöbben, hogy nagyon könnyen elveszítheti a legjobb dolgot, ami az életében valaha történt. Vajon meg tudja győzni makacs asszisztensét, hogy vállalják a kockázatot, és hagyja, hogy a szíve vezesse?

A sorozat eddig itthon megjelent kötetei közül ez az egyik kedvencem. Imádtam Jimmyt, pedig ez az egyik név amitől a hideg ráz, ezt nem számítva, az ő könyve tetszett a legjobban. Minden sorát imádtam és bármikor újraolvasom. Miért? Mindjárt megtudhatjátok.


Lenát így képzelem el.
Jimmy adja a tipikus macsó rocksztár szerepét, mindenki lábai előtt hever és a szex-pia-drog hármas az alapkövetelményei között van. Nem rossz ember, lelkileg viszont összetört, fáradt és a valóság kellemetlen világából menekülni akar. Ekkor jön képbe Lena, aki egyfajta felügyelőjévé válik és megállítja kezeit, amikor piához vagy droghoz nyúlna. A lányt a fiúk választják Jimmy mellé, mert szerintük pont jó lesz a feladatra, úgy fest aki elbírja a hülyeségeit. 
Lány számára Jimmy kezd kevésbé közönbössé válni és ez sok problémát okoz. Például, Jimm nem randizik, főleg nem egy Lena féle lánnyal.

Először Lena karaktere fogott meg, legtöbben kerülgetik a "szerelmes vagyok beléd" szavakat, én mindig azt mondom, nyíltan ki kell mondani és ha nem, hát nem és nem kell a kefét enni, vannak mások még a világon. Lena megvallja érzelmeit kerek perec, Jimmy pedig normálisan fogadja, inkább segít a lánynak pasit találni, semmint megsértse.
Ebben az a bibi, hogy Jimmyben nem tudatosul, Lena nem annyira közömbös, sokszor sajátjaként tekint a lányra, minden randin próbál egyfajta felügyelő lenni. Hát ez nem éppen a legpompásabb ötlet a búfelejtésre.

Lenában meg van minden, amit egy karakterben imádok. Kedves, akaratos, makacs - néha túlzottan - ráadásul nem fél beszélni érzéseiről. Nem érzi elveszítve magát, ha dobják, hanem feláll és megy tovább. Persze, ha hagyják.


Így képzelem el Jimmyt.
(C - Calvin Klein)
Sokat emel a történeten Jimmy rejtett rosszfiú énje, ahogyan bunkón, mégis jó szándék által segít a lánynak és érzem rajta, mennyire törődik Lenával, mikor nem képes kimondani sem. Édesanyjuk súlyos nyomát viseli magán, emiatt részben megértem függőségeit, hiába ellenzem őket. Vannak, akik nem képesek máshogyan segítség nélkül kimenekülni, neki pedig mindenre lehetősége volt.

Nem csak azonosulni tudtam Lenával, de megérteni problémáit, ahogyan a menekülési vágyát, amint rájön Jimmy iránt érzett vágya több, mint rajongás, ő az embert szereti. Néha tényleg nehéz megmagyarázni valakinek, nem azért szereted, mert plátói képeket kergetsz, hanem személyisége miatt. Főleg, amikor egy adag depresszió fedi el a szemét. - Lehet néhány olvasónak furcsa lehet, de már életben is találkoztam ezzel a problémával. Hiába vagy kitartó, saját depressziója elnyomja a valóság érzetét.

Ahogy már említettem imádtam a könyvet, át tudtam érezni Lena érzéseit és könnyen helyébe képzeltem bárkit. Jimmy lehet bunkónak mutatja magát, belül viszont maga nyers módján szeretni való fiú, akinek önértékelési problémái vannak. A történet főleg róluk szól, hogyan képesek ezekkel a problémákkal megbirkózni, ám nem kell félni, sokszor hangosan felnevettem Jimmy nyers humorán.
Ha valaki hiányolná előző szereplőket, ők is sokszor feltűnnek, újabb morzsákkal szolgálva kapcsolataik alakulásával.

Összességében imádtam a könyvet, karaktereket és a történetet. Teljesen emberközeliek a szereplők és számomra felemelő élmény volt most az olvasás. Szívesen ajánlom szexi rocksztárokat kedvelő olvasóknak, meg természetesen azoknak, akik egy jó kis romantikát szeretnének olvasni.  

 Nyereményjáték:

Aki velünk tartott a Stage Dive második részének blogturnéján, annak már ismerős lesz a játék!
Abban a játékban a híres dobosokat kerestünk, hasonlóan a Play főszereplőjéhez Malhoz.
Jelen esetben pedig Jimmy Ferrishez hasonlóan rockegyüttesek énekesét keressük a megadott képek alapján.
Az énekes nevét a rafflecopter megfelelő sorába kell beírnotok és helyes megfejtők közt három példány kerül sorsolásra a Lead c. könyvből.
Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

Íme a mai állomás énekese, akinek a hangját nem mellesleg imádom:



Állomáslista:
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése