Ads

Köszönöm ... -.-

Ezt úgy érzem meg kell osztanom.
Fufuffuuuu....
Barátnőm egy év után kapott adókártyát. Ami azért csúnya. 
Nekem édesapám több mint 5 éve meghalt. Tudjátok honnan tudtam meg? Egy ismerőstől. Igen, jól olvassátok. Az egy dolog, hogy 17 voltam amikor meghalt és kötelességük hivatalból kiértesíteni.  A másik, hogy az önkormányzatot is nekünk kellett kideríteni. 
Öt év után meg is van a papír. Ha nem megyek utána, soha nem tudom meg, hogy meghalt.  Soha... Vagyis de. Amikor pl be kell írnom a hivatalos papírokra külföld esetében, hogy mit csinál. Eddig is trükköztünk, egy napon úgy is kiderült volna. Szóval köszönöm Magyar Állam, hogy ezt így meg tudták tenni, ebben a csodás technikai vívmányokkal teli világban, hogy 2 kattintást nem tudtak eszközölni, hogy van e az elhunytnak esetleg gyereke. Kettő darab nyomtatott sor elég lett volna ahhoz, hogy ezt közöljék. Úgy sem tudok mit csinálni, meg nem is pörgök annyira rajta, de legalább nem sakkozok több hivatalos papír felett is.
Most úgy káromkodnék egy sort és elküldenék pár embert melegebb éghajlatra, hogy ennyire nem volt képes. Na mindegy. Kár a múlton vergődni.
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése