Ads

Lisa Renee Jones - Being Me

Hűha - éppen itt, pont a 10. 000. látogatást élte meg a blog. :D
Lesz időm, megint kap egy újabb sablont a blog. Már látom, mert nem vagyok vele megelégedve.
Fősuliban is van dolgom, mellette elkezdtem kínait tanítani kezdő csoportnak is. :) Most áll be a menetrend, hogy hogyan is mozogjanak a kerekek. Ezért is volt egy kis szünet.
Na, de  a következő könyv jön....

Lisa Renee Jones


Being Me


(Inside Out 2.)

Kiadó: Gallrey Books
Besorolás: Felnőtt
Kategória: romantikus, erotikus, bűnügyi
Kiadás éve: 2013
Könyv nyelve: Angol
Olvasott nyelv: Angol
Magyar cím: Még nincs megvéve.
Oldalszám: 336
Megtetszett? Itt beszerezheted.

A sorozat második kötete, ha nem olvastad eddig és nem szeretnél spoilert, akkor most hagyd abba... :D Egymásra épülnek.

Az előző kötet vége nagyon tetszett. Tipikusan az, amikor felkiáltasz: IDE MOST a következőt! A második kötet eleje pedig horrorba filmbe illő lenne. Végül persze megmenekül a főhős, azt mondják senki nem volt ott. Azonban ez nem igaz. Valaki a naplókat kereste amiket Rebecca írt...

A második kötetben lényegesen több szexjelenet volt az előzőhöz képest. - Ezzel együtt továbbra is meg tudta tartani a bűnügyi szálat. Egyre több jelöltem van a tettesre. Valamint egyre sötétebb dolgok derülnek ki mindenkiről. Chrisről is kiderül pár olyan dolog, amivel eddig szinte egyik férfi főszereplőnél sem találkoztam, azaz mazochista. Szó szerint kell nála venni. A kötetben történik egy elég súlyos fordulópont amikor muszáj visszatérnie régi önmagához. Hiába van neki ott Sara, nem elég. Kettőjük között semmi sem tökéletes, hiszen Sara sem bízik benne, Ő sem a lányban, hogy képes elviselni az Ő titkát. Mind e közben Mark kihasználja az alkalmat, még jobban elülteti a lányban a kételkedés csíráját. Ricardoban sem bízunk meg, mert hős szerelmes Rebeccába, de közben el akar menekülni... - Miért? Ha ennyire szereti a lányt, akkor miért menekül?

Fordulópont ott következik be, amikor kiderül - Rebecca halott. Most már szinte biztosan, mert bevallja a tettes tettét. Gyanús volt az illető, de annyira azért nem. Viszont én nem akarom elhinni, hogy tényleg ő az. Méghozzá azért, mert szerintem véd valakit. Aki gyilkosnak vallja magát, most kihallgatásokon ül, de hiába faggatja a rendőrség, nem képes elmondani mit csinált és hova rejtette a testet. Csak azt vallja be, hogy ő tette. Segítettek neki vagy nem ő csinálta végig.
Úgyhogy a kérdés továbbra is: Mi történ Rebeccával? Hol van Ellie? - Mert közben Ellie is felszívódott. Ezért nem is hiszem az a személy ölte meg, aki felvállalta...
A naplóban pedig van valami, amiért neki ennyire kellhet.

Sara karakterével most sem volt különösebb bajom, talán túl engedékeny. Értem ez alatt, Chris tényleg bizalmatlan volt vele, mégis végül visszafogadta. Vakon szerelmes. Ezt ő is tudja. Persze ami ugyanekkor szimpatikus benne - paradox módon, hogy küzd Chrisért, pedig fel is adhatná az egészet. Megoldhatná így is: felszedi csomagjait, ott hagyja és új életet kezd. - Nem, e helyett kiáll és küzd érte, megtesz mindent amit kér Chris tőle - kivéve amikor nem. :)

Chrisről kiderül valami, ami eléggé váratlanul ért. Nem számítottam rá. Eddig kedveltem, nem volt különösen nagy hatással rám és bumm, ott teljesen megszerettem. Amit nagyon értékelek benne, hogy egy karakter aki hiába akar dominálni, nem érdekli annyira, ha nem megy neki ez. Helyette taktikát változtat, csak ne hagyja ott a lány. 
Valóban szerethető karakter, meg van benne a kötelezően kellő sötétség és báj is, egyben elérhetőnek is tűnik az, amit Chris megvalósít. - Jó, jó... A szokásos gazdag srác séma itt is megvan, ezzel persze együtt tudok élni így is. :D

Összességében nem okozott csalódást ismét amit kaptam. Összetett történet, egymásra épülnek a cselekmények, a karakterek mind kidolgozottak, minden egyes mellékszereplő foglalkoztatva van, előtörténetük is van. Minden helyén volt vele. Vége talán nem annyira izgalmas mint előző, de nem is mondanám unalmasnak. Hiszen a végén indulnak oda, ahol mindenki eltűnt - Párizsba. Ismét hangosan kiált a folytatásért, hiszen hátha megtudjuk mi is történt valójában...

Jha! Nem, mielőtt megijednétek, ez nem trilógia... :D Egyenlőre öt kötetre tervezett sorozat. Jövőre fog jönni majd a 4. kötet... Úgyhogy messze még a vég, hogy bármi konklúziót levonhassunk véglegesen. :)

Pozitív: A történet, karakterek, leírások teljesen rendben vannak.
Negatív: Sara túl engedékeny az én véleményem szerint. Sokat vitáznak, de valahol megérthető, hiszen ha tényleg ő a tettes?
Kinek ajánlom: Ez előtt mindenképpen ajánlom az első kötetet olvasásra.


Pontozás:
Történet: 5/5
Leírás: 5/5
Karakterek: 
    Sara: 4/5
    Chris: 5/5
Összesen: 5/5
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 megjegyzés: