Ads

Jeaniene Frost - Eternal Kiss of Darkness

Jeaniene Frost


Eternal Kiss of Darkness


(Night Huntress World 2.)

Kiadó: Avon
Besorolás: Felnőtt
Kategória: romantikus, vámpír
Kiadás éve: 2010
Könyv nyelve: Angol
Olvasott nyelv: Angol
Oldalszám: 362
Megtetszett? Itt beszerezheted.
   An immortal war has been brewing in the darkness…and now one woman has stumbled into the shadows.

Chicago private investigator Kira Graceling should have just kept on walking. But her sense of duty refused to let her ignore the moans of pain coming from inside a warehouse just before dawn. Suddenly she finds herself in a world she’s only imagined in her worst nightmares.

At the center is Mencheres, a breathtaking Master Vampire who thought he’d seen it all. Then Kira appears—this fearless, beautiful…human who braved death to rescue him. Though he burns for her, keeping Kira in his world means risking her life, yet sending her away is unthinkable.

But with danger closing in, Mencheres must choose between the woman he craves, or embracing the darkest magic to defeat an enemy bent on his eternal destruction.

Itt szerintem jól látszik
a paintes vércsepp. :D
A Cat és Bones sorozat és az egész Frost vámpír világból legnagyobb kedvencem ez a könyv. Nagyjából a harmadik olvasás után döntöttem úgy, hogy értékelését is megírom, aztán mindig húzódott.

A könyv elsőre ledöbbentett. Nagyon csúnyácska a borítója. Mármint a borító egy picit semmilyen és az a vérfolt élőben úgy néz ki, mintha painttel rányomtál volna egy kis piros színt a cerkával és mehet is nyomtatásra. Belül? Még viccesebb a belsőborító. Egy McGuyver szerű fickó a 80-as évekből beletévedt a könyvbe. Totál kiütött.
Szerencsére a sztori kompenzálta ezeket.

Mencherest amúgy is kedveltem, ezért már az első kötettől fogva piszkálta a nózim, hogy vajon mi lehet a története. Itt sok dolgot megtudunk és mégsem. Nekem hiányzik Mencheresből a visszatekintés, egyszerűen csak a jelenben van. Tény, néhány apróságot elmesél, mint ahogy, saját magát hibáztatja az egész történetért ami a feleségével történt, mert akarata ellen változtatta át, de ezen kívül, ami a fejében van: semmi. Meg néhány apróság.
Ha jobban átgondolom, nekem nem is hiányzott több belőle. Azért szívesen elolvasgatnék még pár kötetet ezzel a párossal.

Random McGuyver srác a
80-as évekből. :P
Kira, akit kiszakít a világából Mencheres megmentése, teljesen jól fogadja, hogy mi történik körülötte. Persze menekül, amennyire csak lehet, nekem a lepedős megoldás nagyon tetszett, de aztán nem sikerül túljárnia Mencheresen. Idővel arra is rájön, hogy nem csak rossz vámpírok vannak, hanem becsületesebbek is.

Szerintem jól van megírva, a történet vicces, tipikus Frost jellegű. Mencheres a vidámparkban résznél könnyesre nevettem magamat. Azonban akad akciódúsabb jelenet is bőven.

Ajánlom e? Naná! Ha szereted a Frost féle vámpíros világot, akkor szinte kötelező darab. Persze, ha Mencherest is szereted, akkor egyenesen a polc fénye.
Nálam a bármikor újra tudom olvasni kategóriába esett. (Ilyen még az Acheron kötetem. Szegény. Azóta párszor már újra lett olvasva.)

Pozitív: Jól felépített világ, jó karakterek, jó cselekményszálak.
Negatív: Kicsit több Mencheres flashback-et! :D
Kinek ajánlom: Egyiptomi vámpíros könyv. Önállóan is elolvashatod, ha érdekel. Frost rajongóknak pedig erősen ajánlott. :)


Pontozás:
Történet: 5/5
Leírás: 4/5
Karakterek: 
    Mencheres: 5/5
    Kira: 4/5
Humor: 5/5 
Összesen: 5/5

SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése