Ads

Mina Shay - Mounted by a Monster: Werepuffer


Mina Shay


Mounted by a Monster: Werepuffer


(Mounted by a Monster ?.)

Kiadó: Magán
Besorolás: Felnőtt
Kategória: erotikus, alakváltó
Megjelenés ideje: 2014
Olvasott nyelv: angol
Oldalszám: 24 (ebook)
Amazon
Pont: 0/5
  Dana is a marine biologist working in a top-secret research facility with a deadly strain of piranha. Late one night, an accident causes her to fall into the tank of deadly fish. Luckily, sexy Paul from the Pufferfish Division has a few tricks that might save Dana. What Dana doesn’t realize is just how unnatural his tricks are, and that they extend to every part of his male anatomy. 

Mostanában belevetettem magamat az amazon árnyoldalaiba és szépségeibe, ami az ingyenes ebookokat jelenti. Sokat el is olvastam belőlük, néhány gyöngyszemet hozok. Ez tuti málna könyvek díját megkaphatja.

Sok lány álmodik a szőke hercegről a fehér lovon, azonban már kiderült, ez akár kentaur formájában is eljöhet. – Néhány író szerint. Ma pedig a Kis hableány sosem látott változatát mutatom be nektek, azaz helyesbítek. A kis tengerbiológus és piranha kutató és a néha bélgázzal szenvedő gömbhal pasi történetét.

A történetet körvonalazom. Dana az über-szuper titkos részlegen dolgozik a halálos piranhákkal. - Kimaradt az írónő forrásaiból a biológia, mert ha utána nézne, kiderülne a piranha nem támad élő emberre. Nagyon ritkán fordult elő, akkor is ívási időszakban. Amúgy pedig belepusztulnak az élő húsba, csak dögöket fogyasztanak. – Lényegtelen. Biztos génmanipuláltak és azért ilyenek.
A hölgy védőruha nélkül akar belemászni a pirhanák közé és ekkor megjelenik az Ő nagy hőse, aki egy GÖMBHAL! – Ez valahogy felér a vérfarkas után vércsivava képével.
Ez a szexi gömbhal megmenti Danát és cserébe, ebből a nagyon vegyszeres vízből átviszi a tisztítóba és felfedezi, hős Gömbhalunk, Paul a nagyon szexi gömbhal kutató társa. Ezek után sikamlós… együttlétük következik, hiszen ki az, aki ellen tudna állni egy gömbhal alakváltó szexi sármjának? Kiderül, Paul tud mér pár trükköt, például hímtagja is a halakét utánozza. Na, itt éreztem az „oh istenem” érzést. Miért? Lufi képe jelent meg előttem, nem Paul…
Szóval igazán sikamlós halpikkelyesen orbitális szerelmeskedést látunk és egymásba szeret a csodapár.

A könyv nagyon kreatív, az óriási gömbhal, ami a valódi gömbhal sokszorosára nő, egy genetikai kísérlet része a tengerészgyalogosság részéről.
Komolyan elgondolkoztam, ha én vezetnék tengerészgyalogosságot, akkor miért kellene alakváltó gömbhal? Rácsatolom a gépfegyvert, kiúszik, átváltozik, kiszárítja a fegyvert és mehet. Ennyi idő alatt vadászgépet küldök vagy lopakodót. Meg komolyan. Gömbhal. Leginkább itt akadtam le.
Ha már vérhalakat akarok, akkor minimum vércápa, de még a vérdelfinnek is több értelme van, mint a GÖMBHALNAK!
Ezek után gondolkoztam milyen állatok jöhetnének még szóba. 
Vérvizicsillag, vérvizicsikó, vérkagyló, vértükörponty, véramőba – vérhas.
Nem akartam ötleteket osztani, de gondoltam, jó, ha tudják, ezek nagyon komoly veszélyt jelentenek, s szívesen olvasnék egy ehhez hasonló mély irodalmi tartalmú művet.


Köszönöm az ingyenes vásárlási lehetőséget és azt, hogy most már nem kell ennek a csodavilágnak az ismerete nélkül leélnek az életemet. Köszönöm Amazon! :D 

Ma pedig hoztam egy elmaradhatatlan borítót is, ami a rossz borítók gyűjteményét díszítheti tovább.

Mit gondoltok, miről szólhat ez a könyv? A oaintes név kitakarást a bal felső sarokban ne is figyeljétek, teljesen mindegy. :D – Elsőre betippelném a kutyaidomítást, valami kutyás könyvet, esetleg valami rendőrségi könyvet.
Gondolkoztál?
Rájöttél?
Igen, jól tippeltél, ez egy romantikus könyv két szomszédról.
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése