Ads

Jennifer L. Armentrout: Tust in Me - Bízz bennem

Hazánkban már ismert és kedvelt írónő, Jennifer L. armentrout, másik írói álnéven is ír, ami a J. Lynn és az ő nevéhez fűződik a Wait for You - Várok rád new adult sorozat.
A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából megjelent hazánkban a sorozat kiegészítő kötete, a Trust in Me - Bízz bennem, ami Cameron szemszögéből meséli el a történetet.
Kíváncsi vagy milyen lehet? Kövesd a Blogturnét és játssz velünk és nyerd meg a könyv egyik példányát!

 

Jennifer L. Armentrout


Tust in Me - Bízz bennem


(Várok rád 1.5)
Kiadó: Könyvmolyképző
Kategóriák: NA, romantikus, realista
Megjelenés ideje: 2015
Olvasott nyelv: magyar
Fordította: Császár László
Oldalszám: 390
Megtetszett? Megrendelheted itt!
Pont: 5/5
A NEW YORK TIMES sikerlistás írónőjének legújabb könyve, a VÁROK RÁD folytatása úgy mutatja be Cam és Avery forró románcának történetét, ahogyan korábban soha nem olvashattunk róla… teljes egészében Cam szemszögéből mesélve el a történteket.
Cameron Hamilton hozzászokott már, hogy megkapjon mindent, amit csak akar – különösen, ha csajokról van szó. Amikor azonban viharos körülmények között megismerkedik Avery Morganstennel, megtalálja az egyetlen lányt, aki képes ellenállni szikrázóan kék szemeinek. Nem csoda, ha minden gondolata e szeleburdi és izgalmas csaj körül forog.
Averynek megvannak a saját titkai, amelyek nem engedik, hogy akár önmagának is bevallja, milyen mély érzelmekkel viseltet Cam iránt. Vajon mit kell tennie Camnek ahhoz, hogy áttörje a falat, és elnyerje Avery bizalmát? Vagy az is lehet, hogy továbbra sem lesz képes közel kerülni Averyhez, és elveszti az esélyét, hogy végre őszinte és hosszan tartó szerelemre találjon?

Olasz
A Wait for You - Várok rád már szívemhez nőtt, minden problémával, karakterrel és a történet is. Kíváncsi voltam Avery hogyan reagált, nem csak az ő szemszögéből, de mit látott Cam belőle. 
Nagyon cuki volt, ahogy eperkeként látta a lányt, vörös haja, vörösödő arca és félénksége miatt. 
Nem okozott csalódást a könyv, igazán örültem, hogy olvashattam, fényt hozott borongós napjaimba.

Avery szemszögéből nem tűnik fel annyira félénksége, hiába tudjuk, mint olvasó, az ő fejével viszont nem látjuk a valós külső reakciókat, csak azt, amit gondol. A Bízz bennem könyv esetében Cam oldaláról látunk mindent és sokszor kiderült neki teljesen máshogyan jöttek át Avery válaszai, testbeszéde. 
Feltűnt a lány félénksége, de mivel nem külső szemlélődők voltunk, mimikáit, reakcióit nem ismertük meg, Avery saját maga nem érezte annyira, sokkal inkább naturálisan jött belőle. Itt Cam az, aki kiemeli, mindenre összerezzen, legapróbb érintésre megdermed, mint egy riadt kiscica. 
Oh! Armentrout kedvenc hasonlata: megriadt, mint egy kiscica. :D Legtöbb könyvébe valahogyan becsempészi ezt a hasonlatot, úgy emlékszem a Half Blood sorozatban is visszatért néha. Olyan aranyos hasonlat és máshol olvasva automatikusan Armentrout jutott eszembe.

Cseh
Cam gondolatai átlag srácé, csajok, pia és szórakozás. Egyedül haveroknak és a teknősnek van helye, szuperképessége a főzés, no meg Raffaelló szórakoztatása. Azért a sütijei elsőrangúak, tutik lehetünk benne, Avery titokban már megerősítette nekünk.
A lánnyal türelmes, kitartó, hiába látja nem olyan lány mint a többi - képtelenség egyből ágyba cipelni - továbbra kitart és ostromolja Avery megmaradt pajzsát. Végül eléri amit szeretne.
Mondanám, jajj, nem úgy gondolt a lányokra és ehhez hasonlók, de valljuk be, pasi, persze, hogy megfordul a fejében - előzőekben lányok hada fordult már meg az ágyában, nem csak fejben. Nem azt mondom ő a macho hős, azért sok srác ilyen típus, barátnak viszont tökéletesek. :D Tényleg.

A kötet érdekes volt abból a szempontból, Cam mennyire mást kapott vissza, mint ahányszor Avery gondolta. Szívesen elolvasnám a két könyvet akár párhuzamosan, hátha még más előjönne. Az biztos, amikor Avery azt hitte a srácnak valami baja van, legtöbbször kiderült, legkisebb barátja döntött úgy, virgonckodni kéne.
Lengyel
Cam barátait nem tudtam teljesen megérteni. Értem én megváltozott a haverjuk, kifordult önmagából és míg máskor lányokat halmozott és szinte dominózhatott volna a csajokkal az ágyban (vagy pókerezhetett volna), most egyre fókuszál. Lehet fiatalkori bolondság, szerintem tök normális egy idő után, ha valaki más érdekelni kezdi a fiúkat, akivel esetleg kapcsolat kialakulhat. Steph akármennyire csudanő, leírtak alapján tipikus kirakati váza cicababa, aki nagyon sok mindenre nem jó. Oké, szex jó vele, de amúgy másra nem nagyon jó, mert esze semmi fogd meg jól. Ebből kiindulva furi lehet haverjainak az új Cam, ám ők is beláthatnák, néha eléri az embert a szerelem szele. Ha nem is mindig. Ollie vázás hasonlatánál jött fel bennem először ez a gondolat, mint probléma. Miért kell piszkálni a haverját ilyesmi miatt, - Nem, nem tudtam megérteni.
Ő döntése, ő élete.

Jobban tetszett ez a kötet, Cam oldaláról, mint az eredeti, nem tudom igazán miért, talán kicsit vidámabbra sikeredett. Míg Averynél ráment a lelki részekre, hiába volt meg a Bízz bennem esetében a komorabb hangulat, Cam képes volt felvidítani az olvasót. Sokkal többet tudtam mosolyogni, beleélni magamat, sőt jobban tudtam Cam karakterével azonosulni.

Német
Összességében jobban tetszett a Trust in Me, mint a Wait for You - Várok rád, hozzáteszem, amikor tegnap céloztam Armentroutnak vannak jobb váltott szemszögű könyvei az Oblivionnál, kifejezetten erre a könyvre céloztam, ami kedvenceim közé avanzsálta magát. A Bízz bennem képes számos plusz információt adni, olyan apró töltelékeket, amitől jobban megértem miért szerette meg Cam végül Averyt ennyire. Jelenetek között is akad, amik előzőleg olvasva feltűntek, mégsem hagytak maradandó nyomot, most megjegyeztem, mint kedvesebb jelenet. Például az első csillagvizsgálós irtó cuki.

Armentrout, Cam rajongóknak egyértelműen kötelező, aki meg el akarja olvasni, de még nem kezdett neki az alap könyvnek, számítson rá, romantikus, cuki, vidám és TEKNŐS! Bizony, Raffaeló ismét színre lép és mindenki világát felborítja! Mert ő teknős és figyelmet akar! Bizony, ha nem hiszed el, olvasd el. Komolyan. 
Ha még ez sem győzött meg, akkor azt mondom szexi pasi, teknős és kedves lány. Jobb így? :D

Nyereményjáték
Sokan szeretjük Camot, ám mi az, ami először eszünkbe jut róla? A teknős! Naná!
Raffaellónál cukibb és tündéribb vérebet aligha hordott hátán a föld.
A mostani játékban kép vagy idézet alapján kellene kitalálnotok, melyik filmből vagy könyvből származnak a megadott részletek. Természetesen elég a címet megadni.
Jha! Van egy közös pontjuk. Mindegyikben feltűnik egy szereplő, aki teknős.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


Turné állomások
11/04 Angelika blogja
11/06 CBooks
11/08 Deszy könyvajánlója
11/11 Dreamworld
11/12 Insane Life
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 megjegyzés:

  1. Szia!
    A sorozat melyik részének a címét írjam be?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. El fogom fogadni bármelyiket, de az alapot. :D Van egy központi címe, ami a képre utal. :)

      Törlés
  2. Szia! Én is ezen gondolkodom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sorozatnak van egy központi címe. :D Helyszín, ahol a történetek játszódnak.

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés