Ads

Pukis sms-ek harca a buszon

Egyszer volt, hol nem volt. Egy áprilisi napon unatkoztunk a buszon, aminek igazán lassú menetideje 1-3 óra. Ingyenes volt az smsezés nekünk, elkezdtünk egymással smsezni. Így született: A Puki Ballada
M= Mina
T= Toffy

M: Én is pukigyár vagyok. Egy valóságos fing puttyony. Vajon mitől? Amúgy nem hangos és nem büdi, ellenben qrva sok. 
T: Igen, nekem is. Mi volt a kajában? Pukicsomag?
M: SzellentEledel. Fingacskuk, pufipuki.
T: Indián nevem: Pici Puki - Uff Allah hozzád házamban Pukihontasz.
M: Fingacskuk felesége Pukihontasz. Hahaha Én lenni nagy fing felhő. Mi szél hozott? Hahahha
T: Nagy büdös szél hozott ide. Pacific Pukiba.
M: Szellemesen szellentesz pukitestvérem. Érezd magad nálunk otthon, csak orrlyukad csukva maradjon.
T: Jól beszélsz szeles-beles pajtás! Orrlyukam most csak rontás. Belünk szele erős, szaga néha velős.
M: Szépen szóltál amíg fingtál, hadd öleljelek keblemre, íme virágfüzér rothadó beledre.
T: Ohhh... Ölelésed akár a halál, rothadó mint amit fingtál. Köszönöm kedvességed hozzám, hadd adjak egy kis légfrissítő pumpát.
M: Udvarias puki barát, néked vágtam ezt a lándzsát. Szeled erős derekas, legyen finggal teli a has. Babot főztem egyél kérlek, pukizzál én meg nézlek.
T: Beszéded nemes, ánuszod széles. Megeszem neked eme kedves babot. Telefingok neked zacskót, nem kettőt, de hatot. Egyél tojást, de temérdeket. Fingjál nemes gázt már te is, eladjuk piacon, vaterán, nem lesz gondunk. Fingjunk hát korán.
M: Fingkereskedelem, majd megadja minden eledelem? Ötleted remek és észbontó, tán egy kicsit bélrohasztó. Uccu neki fingjunk hát, libbenjen fel a kabát. Háborúba így megyek, minden fingatót megeszek. Pukkannjon hát az a puki, nem érdekel, hogy nincs kuki. 
T: Gandalf mellénk áll, hisz röppen hátul a szakáll. Siessünk, jöjjön hát pukink bosszúja. Fogjon be sok gazembert fingunk hálója. Lesz puki pénz, ah, de sok. Adjuk el kilóra e-bayen, de izibe. Halljátok messze fingunk dalát, megkapjuk a világ aranyát.
M: Gandalf a nagy varázsló, pukiban sem kuruzsló. Miénk a győzelem, finggal teli figyelem. Pukkanjon a gázágyú, hulljon el a sok bárgyú. Egyél barát káposztát, megszagosítja ánuszkád.
T: Viát, vivát! Fingjuk izibe  nem kérdeztük ízlik e. Fingjuk arcba a népet, ízleljék a szar pépet. Lefossuk ellenség fejét, nincs ember ki nem félje. Nini, jön a troll. Puki nyíl rajta áthatol. Fingfelhőben úszik az angyal, zsidó sellő lubickol a húgyban. Lent egy törpe szarral dobál körbe. Hisz ki szarral játszik, szaros lészen az maga is.
M: Szarnak tengere, elsodor messzire. Fingjuk hát büszke népünk himnuszát. Jajj nekik, kik szembe szállnak, majd a fingtól bekakálnak. Bűzlik a világ, bűzlik minden. Nincs egy árva édes illat itten. Napot eltakarja a fingoknak fellege. Mi vagyunk a pukiság igaz serege!
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 megjegyzés: