Ads

Mindenevő Toffy

Igen, mindenevő vagyok, nem nagyon válogatok étel között. Párszor bizonyítottam van egy gyomrom, tegnap és ma ismét. Az európai sztereotípiát sem erősítem, mert mindent megeszek amit elém tesznek. Kivéve a csontos húst és halat amiben szálka van. 
Ismét bizonyítottam, hogy nem válogatok.
Előzőleg ettem már kagylót, rákot, kígyót, ráját, csigát több félét, cápa uszonyt, élő szöcskét levesben, csótányt. Most a vegyes szamárhússal bővül eme repertoárom, ami nem is rossz. Valamint egy fán élő húsos bogár és túlméretezett lárvával. Lárva annyira nem jött be, mert fogamba akadt, bogár viszont nagyon finom volt. Most lehet fintorogni, de szerintem sütve finomabb mint a csirkehús. Olyan tizenöt darabot tüntettem el egy ültő helyemben.
Nem volt nálam amivel lefotózzam, de fogok csinálni róla képet.
Mást hoztam. :)
Hoztam a híres sütiről, tortáról képet ami Kína szerte ugyan olyan ízű, színe lehet más, de ízre nem. Jha és a piros cucc meg ne tévesszen. Mindenkit átver. Az zselé.
Meg egy "kis" pomelo.SHARE

Author

Hi, Its me Hafeez. A webdesigner, blogspot developer and UI/UX Designer. I am a certified Themeforest top Author and Front-End Developer. I'am business speaker, marketer, Blogger and Javascript Programmer.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése