Ads

Wendy Higgins - Angyali győzelem

A Maxim kiadó jóvoltából hazánkban is megjelenik Wendy Higgins Angyali győzelem című regénye, mely az Angyali gonosz trilógia zárókötete. Ennek örömére a Blogturné Klub tíz bloggere bemutatja az Óriások és hercegek végső, epikus összecsapását.

2015. április 14-től egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok. Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de ahogyan az lenni szokott, nyerhettek is!

Wendy Higgins


Angyali győzelem


(Angyali szövetség 3.)
Kiadó: Maxim
Műfaj: YA
Kategória: romantikus, fantasy
Megjelenés ideje: 2015.04.24
Olvasott nyelv: magyar
Fordította: Béresi Csilla
Oldalszám: 392
Megtetszett? Megrendelheted itt!
ISBN: 9789632616193
Pont: 5/5
  Eljött az idő a leszámolásra. A jóslat hamarosan beteljesedik, és bár egyre több szövetségese akad Annáéknak, de a fenyegetés is nő. A hercegek minden eszközt bevetnek, hogy megállítsák a lázadó óriásokat. És ahogy minden háború, ez is áldozatokkal jár.

A helyzet egyre kiélezettebb, a nyugtalanság és a félelem lassan mindenkit felőröl. Miközben Anna menteni próbálja szeretteit, maga válik a fő célponttá. Minden percről percre változik körülötte, és senkiben sem bízhat. Mikor a Bujaság hercege ellene küldi szerelmét, Kaidan Rowe-t, el kell döntenie, mennyit kockáztat.

A sorozat legérzékibb és legpörgősebb kötete újra összegyűjti az óriásokat, hogy kivívják szabadságukat.

A trilógia zárókötete egyik kedvencemmé vált. Nehéz elengedni még, egyik kedvenc sorozatom és rettentően megszerettem Kai és Annát, halasztottam a lezárást, hát most eljött ennek is az ideje.

A könyv eleje, még ha kicsit romantikusabbra is sikeredett, nem érezhettük a pár nyugalmát, mivel a háttérben húzódó indokok és problémák sokkal súlyosabbak voltak. Egyfelől féltettem őket, másfelől tudtam, boldog lesz mindenki. Nem spoiler ez, csak megérzés. Sok könyv után az a meglepő, ha valaki meghal. Azonban itt ilyesmi meglepetés is ért. Valaki olyan, akire nem számítottam. Mondhatni egyik szemem sírt, másik nevetett.

A második kötetben Anna és Kai megtalálják az egymáshoz vezető utat, hiszen a szív szavát nehéz legyőzni. Ez az ő esetükben nem könnyű, mert ott van Kai apja és a démonok, akik mindent elkövetnek azért, hogy senki se lehessen boldog. Imádtam azt a részt, ahol Anna találkozik Kai apjával. Félt, tűrt és közben már a következő lépést tervezte. Tetszett, ahogyan belelátunk Anna fejébe, mégsem érzem egyoldalúnak ezt. Legtöbbször tudjuk, mi történik a többi karakterrel.
Végre elkezdik megtalálni a megoldást minden problémára, tervük úgy tűnik működni fog, azonban nem szabad hibát ejteniük, mert a legkisebb hiba is végzetes lehet.

A karakterek sokat fejlődtek, úgy érzem az írónő stílusa is változott a könyvek folyamán. A trilógia végére érve az elsőhöz képest kifinomultabb lett, karakterek pedig kidolgozottabbakká váltak. Nem tudom ennek az írói fejlődés az oka, esetleg a rajongók Kai imádata és az írónő is kötődni kezdett hozzá. mindenesetre pozitív irányba vitte a leírásokat és a történetet is.

A romantikára való összpontosítás nem teljesen igaz. Valóban sokkal több szerelmes jelenet van és a páros is többet van együtt, de nem hiszem ez rontana az élményen. Imádtam a párost és örültem az Ő boldogságuknak. Egyszerűen jó volt látni.

Amiben picit csalódtam az a nagy csata. Őszintén megvallva erre vártam három kötet óta. Nagyon gyorsan le lett rendezve. Ráadásul gyorsan "csitt-csatt" és vége is. Nekem hiányzott az a nagy finálé érzés. Nem volt rossz, csak nekem kevés volt. Gyors volt az egész. Bár hozzáteszem a harc előtti részeknél lerágtam a körmömet.

Összességében nagyon tetszett a könyv, meglátásom szerint méltó befejezést kapott a trilógia. Az epilógus pedig iszonyú cuki és imádtam! Valahol úgy éreztem, mindenki elégtételt kapott, tiszta lappal indulhat. Ha nem is teljesen, de maga módján megkapták a saját megváltásukat.

Nyereményjáték:


Mostani játékunk során úgy döntöttünk, nem térünk el az Angyali gonosz sorozat turnéinak megszokott, keresztrejtvényes feladványaitól, így ezúttal is némi agytornára lesz szükségetek ahhoz, hogy megnyerhessétek a kiadó által felajánlott 3 darab Angyali leszámolás c. regény egyikét.
Méghozzá nem is akármilyen agytornára! Az egész sorozatot érintő kérdésekkel találkozhattok az egyes állomásokon. De pánikra semmi ok, ha emlékeitek kicsit megkoptak volna, a korábbi turnéinkon megtaláljátok a válaszok zömét.

10+1 kérdés nem állhat Kaidan és közétek!

Feladat:
1) Az állomásokon található kérdések megfejtését írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő mezőjébe.
2) Vízszintesen haladva töltsétek ki a keresztrejtvényt.
3) A keresztrejtvény főmegfejtését írjátok be a rafflecopter erre kijelölt sorába.
4) Csak az vesz részt a sorsoláson, aki mind a 10 kérdést, plusz a főmegfejtést is megcsinálja!
5) A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre. Sok szerencsét!

4. sor kérdése: Mi Zania (egyik) bűne?


A blogturné állomásai:
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése