Ads

Nicole Christie: Falling for the Ghost of You - Érzéki csalódás


Vannak tiltott szerelmek. De amikor olyan csábító! Vannak titkok. De amikor nem is számít rájuk az ember! A Blogturné Klub november 1-től ezeknek a titkoknak és a tiltott szerelemnek a nyomába indul az Érzéki csalódás blogturnéján, és hogy mi lesz a vége? Meglátjuk.

Nicole Christie


Falling for the Ghost of You - Érzéki csalódás


Kiadó: Könyvmolyképző
Műfaj: NA
Megjelenés ideje: 2016
Fordította: Miks-Rédai Viktória
Oldalszám: 320 
Megtetszett? Megrendelheted itt!
Pont: 5/5
Egyszer már megégette magát; vállalja-e újra a kockázatot?
A tizenhét éves Violet Mercer arra tér haza Hawaii-on töltött nyári vakációjából, hogy a barátja megcsalja egy barátnőjével. És ha ez önmagában nem volna elég pocsék dolog, az anyja hozzámegy egy férfihoz, akivel csak nemrég ismerkedtek meg.
A dolgok még kínosabbra fordulnak, amikor Violet találkozik az új, gazdag mostohaapjával és annak fantasztikusan jóképű fiával ­ aki előtt éppen aznap járatta le magát! Zane O'Connor szexi és elbűvölő... és egyáltalán nem Violet súlycsoportja. Őt látva Violet azt is elfelejti, hogy az exe egyáltalán létezik. De soha nem lehet esélye nála... igaz?
Vajon túléli-e a szerelem az igazságot?


Cím alapján nem tudtam hova tenni a könyvet, könnyed romantikus könyvecske? Elsőre tipikusnak tűnik a fülszöveg, de azért kíváncsi voltam rá, hiszen nem tűnik rossznak. Belevágtam, igazából egy helyben kiolvastam és letéve a könyvet, csak azt tudtam rá mondani, ez ÜBER CUKI! :D Hiper-szuper cuki és aranyos. Nem tudom fokozni, a könnyed romantikus rajongói szerintem imádni fogják.

Violet jogosan érzi úgy, hogy gyűlöli az élet. Nyaralásból hazaérkezve szakít vele az exe, ráadásul egy vadidegen előtt bukdácsolva bugyit villant és még az édesanyja váratlanul bejelenti, összeházasodik frissen megismert barátjával. A világ esküdött össze a lány ellen. Szerencsétlenségének folyamata nem ér véget, nem tud hová menni lakni és az új mostohatesója és mostohaapja lakásában köt ki. Zane pedig mindennek mondható, csak prűdnek nem, egyik csaj a másikat éri...


Napokon belül a második olyan könyv, ami nem instant szerelmes, ezért már legelején imádtam! Violet gyűlöli éppen exét, aki képes volt faképnél hagyni, pasikat látni sem akar. Kissé esetlen, szerény, egyébként nagyon jólelkű lány Violet, olyan átlagos jó gyerek, teljesen normális családból. Persze múltjában akadnak szomorú percek, viszont nem éli meg világvége bánatnak.

Másik oldalon áll Zane - pénzben dúskál, minden nap másik csajjal látni és képtelen elkötelezni magát. Ő amolyan rosszfiú álarca mögé bújt csupa szív srác. Sőt, nem elbújt mögé, kimutatja kedvességét, inkább úgy írnál le, senkit nem szeret magához közel engedni, végén még többet szeretne megtudni milyen mélyen legbelül.

Violet és Zane kissé heves találkozása eleinte egymás méregetésébe, majd hamar barátsággá alakul. Ketten tökéletesen élik baráti életüket, egyikük sem akad fent a másik dolgain, közben egymást húzzák ki a slamasztikából. Mégis változik ez az egész, lassan barátságukból szerelem lesz, csak éppen bibi van itt. Senki nem tudhatja meg a családból és hétpecsétes titok a szerelmük. Vajon ezt kibírják? Meddig maradhat titok a családban?

Könnyed kis könyv, szeretem az írónő stílusát, de legjobban azért imádom, mert nem vágja tele drámai elemekkel, igyekszik a realitás látszatát megtartani. Persze ebből az egész dologból rettentő nagy kalamajka alakul ki, hiszen a titkokat leplezni kell, ez a könyv pedig sok kis titkot rejt magában, főleg egy nagyot, ami átitatja az összes oldalt.
Hiába távolságtartó, picit rideg Zane, egyből kedves oldalát mutatja legújabb mostohahúga számára. Kezdettől látszik nem akar ártani a lánynak, óvja magától és mindenki mástól. Imádtam a srácot, abszolút nem egy elképzelhetetlen figura.
(Oh Zane, lábaid elé borulok. ♥ )

Makacssága ellenére Violet normális tini lány hétköznapi dolgokkal, rettentően kedves és vicces figura. Ketten Zane-nel kész humorbombák, ám leginkább a "cuki" szóval illetném őket.


Egyszerű romantikus könyv, szinte teljesen átlagos karakterekkel, akikbe sok humor szorult. Jha, nagyon olvastatja magát. Képtelen voltam letenni a könyvet, alig vártam végre a végkifejlethez érjek. Végre nincs dráma, múltban lezárultak a szomorú részek, nincs hajcihő, némi problémától eltekintve egy szerethető, kedves és vidám történetet kap az olvasó. Imádtam és többször újra fogom olvasni.

Ezeket ajánlom:

Kivételesen nem csak könyvet fogok ajánlani. Bírjátok az ázsiai sorozatokat? Akkor a könyv témájához illően tiszta szívből tudom ajánlani az egyik legnagyobb kedvencemet, a tajvani Devil Beside You sorozatot. A sorozat japán mangán alapszik, az iskola rossz fiúja megkaparintja a főhősnő szerelmes levelét, amit a suli másik jóképű srácának írt. Mindenféle rosszaságot kitalál, aztán egyik napról másikra szüleik összeházasodnak és mostohatesók lesznek...

Ha inkább olvasnál, ne aggódj, ahhoz is kaphatsz néhány tippet. :)

Huntley Fitzpatrick: My Life Next Door - Életem a szomszédban
Jessica Park: Fralt Out Love - Szeretni bolondulásig
Simone Elkes: Perfect Chemistry - Tökéletes kémia

Mind a három könyv hasonló cukiság faktorral rendelkezik, mint az Érzéki csalódás, ha tetszett nektek a fenti háromból valamelyik, szerintem imádni fogod ezt is, ha pedig még nem olvastad őket, próbáld ki, nagyon édesek. :)Nyereményjáték

Az Érzéki csalódás főhőse imádja a nyulakat, így mostani nyereményjátékunkban egy kis számolgatásra invitálunk. Minden állomáson találsz egy nyulas képet - lehet, hogy könnyen megtalálható helyen, lehet, hogy a képet egy szóra kattintva találod meg. Keresgélj!
A képeken különböző számú nyulakat látsz. Nincs is más dolgod, mint beírni, az egyes állomásokon hány nyulat számoltál, a végén pedig plusz pont üti a markodat, ha azt is megírod, összesen, minden állomást összevéve hány nyulat találtál.

Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


Állomáslista:


SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése