Ads

Laurelin Paige: Megtalállak még - Fixed on You

Laurelin Paige irónő nagysikerű Fixed sorozatát hozzánk is elhozza a Libri Kiadó. Hudson Pierce és Alayna Withers kapcsolatáról szóló trilógia első részét a Blogturné Klub tagjai népszerűsítik olvasóik körében. 8 napon keresztül követhetitek nyomon a magyar bloggerek élménybeszámolóit a Megtalállak még - Fixed on You című könyvről.

Laurelin Paige


Megtalállak még - Fixed on You


Kiadó: Libri
Műfaj: felnőtt
Kategória: erotikus
Megjelenés ideje: 2015
Olvasott nyelv: magyar
Fordította: Horváth M. Zsanett
Oldalszám: 342
Megtetszett? Megrendelheted itt!
ISBN: 9789633101674
Pont: 4/5
  New York szívében, egy toronyház elegáns irodájából nyíló titkos szobában veszélyes egyezség születik.

A lány szemtelenül fiatal, intelligens és rámenős. Nappal egyetemista, éjjel felszolgáló egy bárban.

A férfi sármos, makacs és célratörő, csak a mások feletti korlátlan hatalom hozza lázba.

A lánynak sürgősen pénzre van szüksége, a férfi tisztességtelen ajánlatot tesz neki.

A férfi látszólag mindent tud a lányról, a hatalmában tartja, rendelkezik a teste felett. Alayna Wither az a nő, akit talán még szeretni is tudna.

A lány azonban sötét titkot őriz; megszállottjává tud válni annak, akit megszeret. Hudson Pierce, a bár új tulajdonosa, multimilliomos szépfiú úgy hat rá, akár a legkeményebb drog.

És a testet-lelket felőrlő hajsza megkezdődik

Az erotikus könyvekkel mindig vannak fenntartásaim, kicsit kétkedve állok nekik, mert sok Amazonos és Nookos remekművet olvastam már, de mindig hajt a kíváncsiság, mert ettől függetlenül érdekel a műfaj.

Képlet egyszerű, adott a gazdag főnök és a felszolgáló lány, természetesen mindenkinek vannak titkai, megélt fájdalmai, rémálmai amitől nem tud szabadulni. Ezek mélyebb problémákat okoznak kettőjük között, mint a Szent András-törésvonal.

Hudson egy kissé beképzelt, önbizalomtól teljes fiatal úriember, aki nem fél semmitől. Helyesebben ez az állításom így nem igaz, mert hamar kiderül belül milyen lelki vívódásai vannak, de szereti elhitetni másokkal, hogy neki nincsenek problémái. Azt hiszi képtelen szeretni, olyannyira beleéli ebbe magát, végül el is hiszi. Tudod, amikor nagyon sokáig bemesélsz valamit magadnak, végül a tudatodban valóságosnak rögzül. Na, vele pont ez a probléma.

Alayna tökéletes darabkája Hudsonnak, a saját mentális problémájával, ami abban merül ki, másokhoz már szinte zaklató módjára ragaszkodik. Helyesebben a pasijait, akiket mint valami zaklató követ valahova. Lehet így van, de szerintem elsőre a lány lelkivilágát kéne megvizsgálni, mert ott súlyos hiányosságokat vélek felfedezni. Az abszolút bizalmatlanság félelmetes ellensége lehet az ember saját személyiségének. Alyana pedig pontosan ebbe a csapdába esik.

Ahogy írtam, szerintem tökéletes párost alkotnak, mert míg az egyik hibája, nem képes szeretni, addig a másik meg túláradó szeretetben szenved. Mi más lenne ennél tökéletesebb?

Mellékszereplők szinten karakterek színes kavalkádját vezeti fel. Legjobban Hudson anyja az akit megjegyeztem, mert roppant módon irritáló, beképzelt idióta tyúk. Ha más nem, eléggé erős érzelmeket váltott ki belőlem.

A könyv javarészt a kezdő vívódásaikról szól, miként találnak rá egymásra, a személyiségeik mögötti hibákra teljesen jól rámutat a könyv, azonban egyik karakter se képes meglátni a saját pozitív oldalát. Emiatt különböző konfliktusokkal szembesülnek, és félreértések bonyodalmához vezetnek. A két főhős lelkileg igen távol áll egymástól, de nem is sejtik mégis mennyire közel. Ez tartotta bennem a kíváncsiságot és emiatt olvastam tovább. Maga módján nagyon tetszett.
Felkeltette az érdeklődésemet a következő kötet iránt, itt eléggé érződik a felvezetés és kifejtés stádiuma még, azonban ad egy olyan történetet, amiből még nagyon sok jó kihozható.

Ajánlom-e? Igen, szerintem, ha kedveled az erotikus műfajt, ami egy kicsit jobban összpontosít a karakterek háttérben rejlő problémáira, nem csupán a testiségeken alapul, akkor próbáld meg. Nekem tetszett, van egy egészen sajátos bája.

Borítók


Angol
Angol


Spanyol
Olasz


Portugál
Portugál


Nyereményjáték:

Minden állomáson egy-egy szereplő nevét rejtik el a bloggerek a bejegyzésekben. Nektek az lesz a dolgotok, hogy megkeressétek  azokat és a rejtvény megfelelő sorába beillesztve a blogturné végén a fő megoldást beírjátok a rafflecopter dobozába.
A helyes megfejtők közül három példányt fogunk kisorsolni Laurelyn Paige: Fixed on you - Megtalállak még c. könyvéből.

Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.




Blogturné résztvevői: 
1. 07.27. - Kristina blogja
2. 07.28. - Angelika blogja
3. 07.29. - Kelly & Lupi olvas
4. 07.30. - Deszy könyvajánlója
5. 07.31. - Insane Life
6. 08.01. - CBooks
7. 08.02. - Zakkant olvas
8. 08.03. - Könyvszeretet
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése