Ads

M. Pierce - Night Owl

M. Pierce


Night Owl


(Night Owl 1.)
Kiadó: St. Martin Press
Műfaj: felnőtt
Kategória: romantikus, erotikus
Megjelenés ideje: 2014
Olvasott nyelv: angol
Oldalszám: 233 
ISBN: B00HY070CU
Pont: 1/5
  At twenty-eight, Matt Sky has the perfect life. He has a beautiful girlfriend, a massive inheritance, and four national bestsellers -- all penned under his airtight alias, M. Pierce.

At twenty-seven, Hannah Catalano is a train wreck. Her boyfriend is a deadbeat and her job is abysmal.

Matt and Hannah meet online as writing partners. Their relationship is safe, anonymous, and innocent...

Until Matt sees a picture of Hannah. Hannah's picture sparks an attraction Matt is powerless to ignore. When circumstance brings Matt and Hannah together, the strangers begin a love story that's passionate, poignant, unforgettable, and unstoppable.

From bestselling ebook author M. Pierce comes Night Owl, the first novel in a provocative erotic trilogy where an anonymous online writing partnership turns into an uncontrollable, passionate obsession.

Ritkán olvastok ilyen értékelést tőlem. 
Ma Toffy kirohanása lesz terítéken.

Megtaláltam az idei legrosszabb könyvet, amit olvastam, ráadásul nem is ingyenes és nem málna könyv. (Málna könyv alatt értem a nagyon rossz, direkt vicces könyveket.) Oké, egy volt rosszabb, bár az legalább ingyenes volt. A könyv attól függetlenül, hogy az író önreklámra, baromi unalmas, ha történt is valami, inkább falhoz csapkodtam volna. Nem sokszor mondom ezt, de az erotikus romantikus műfajon belül, még a Szürke trilógia is sokkal értelmesebb és izgalmasabb.
Elnézést mindenkitől, ja, persze spoileres lesz, mert le kell vezetni a gondolataimat.

Nézzük miből élünk. A két főhős interneten ismerkedik meg, együtt könyvet kezdenek írni, azonban kezd a kapcsolatuk a plátóinál többre emelkedni. Véletlen Hannah, a főhősnő, szexuális utalásokat tesz Mattnek, aki egyből beleszeret a lányba és vágyakozik utána. Sosem látta a lányt, sem Hannah a fiút, de a szikra már megvan. Elvégre mindenki Skype chatalésből tesz örök hűséget. Oké, oké, térjünk vissza. Van egy kis probléma. Úgy csetelnek és enyelegnek egymással, hogy a lánynak erőszakos drogos pasija van, Mattnek meg barátnője, aki mindig utazik, valójában az egész cset ürügye, nem bírnak rendesen aludni, ezért regeltek a lapra.
Melyik lapra? Honnan ismerik egymást? – Fogalmam sincs, mert a könyv egy mondattal nem említi. Lehet ez könyves honlap, írói honlap vagy chat rulett, jha, bocsi, ahhoz kell kamera. Szóval az is megeshet, skypeon random beütötték valakinek a nevét, és jé, láss csodát, te is írni akarsz? Segítek! Bármi lehetséges.
Matt totál rápörög a lányra, aki miután szakít a barátjával véletlenül képet küld a rendes nevével, amiben megmondja, elköltözik, ezért offline lesz. – A függősége miatt pedig be fog kattanni, mert sehol nem lesz egy nyomorult wifi és vége a világnak, itt van az armageddon, nekünk fog jönni a kisbolygó, ami azt mondja zssssssss… MIND MEGHALUNK! - Ezért a drága jó Mattünk, aki ti még nem is sejtitek, valójában nem egy geek pattanásos hapi, hanem vérbeli álompasi és nők bomlanak utána… jól leszúrja, hogy milyen egy pofátlan és erőszakos csaj, csak úgy belemászik a személyes szférájába. Miután a lány törli a képet, gyorsan otthon lerajzolja magának, hogy legyen mire marok marcsázni. Komolyan! Skacok én itt most nem viccelek.

Az első találkozás is kimeríti az aztabürösparasztját kategóriát. Véletlen látják meg egymást, miközben Matt a nyulát sétáltatja. (A kedves író(nő) LSD hatása alatt állt és Alízra flashelt? Mindegy.) Másnap a pasi stalker üzemmódba kapcsol és meglátogatja a lányt otthonánál, mert unatkozik és mint említettem, barátnője éppen a családjával utazgat, ezért gyorsan kihívja Hannaht egy gyors menetre. Két perc ismeretség után, óvszert elutasítva, mindenféle nemi betegségre fittyet hányva, már a kocsiban hemperegnek. - Elnézést kérek, nem teljesen igaz, Hannahnak mágikus fogamzásgátlója van. Ezt tudnotok kellene. Itt kezdtem feladni, bár még mindig hősnek akartam látszani, akkor is befejezem a könyvet! :D

Eleinte Matt nem akart telefonon szakítani barátnőjével, de így 50+ menet után cikinek érezte a szituációt, ezért mégis telefont ragadott és szakított vele.
Ja! Legjobbat nem tudjátok. Matt valójában egy sikeres író, M. Priece néven. Hannah természetesen M. Pierce fan. Igen, jól olvassátok, aki ezt az egész csudijó könyvet írta! Habár a könyvbeli író énje sikeres, többszörös bestseller író és milliárdos. Lepődjetek meg, kérleeek! :D Egoizmus overload. Az ex-csajjal való szakítás után Hannah megtudja, ki ő valójában és akkor szakított barátnőjével, amikor ők már javában rázták a hancúrlécet. Ezért gyorsan ő is szakít Mattel, mert ez kötelező elem a könyvekben. – Az is meglehet, ezzel az elemmel még reménykedik egy Nobel-díjban?
Matt természetesen kiakad és alkoholista, gyógyszerfüggő lesz, mert az annyira szexi és ettől majd jóóól megsajnáljuk. Szegény lelkivilága összetört. Meg Hannaht is sajnáljuk. Pedig szerintem buta, mint a tök, bár ez az én véleményem.
A vége sem nyűgözött le. Annyira meg kellett volna lepődnöm, ám amikor trilógiáról beszélünk, három kötetben ugyanazok játszanak, már csak egy „meh” arcra telik tőlem.

Kihagytam a pasi BDSM mániáját, amire a lány egyből örömtáncot jár, meg azt, hogy Hannaht Matt folyamatosan ribancnak hívja, hiszen ezek már kötelező romantikus elemek…
Hannah sztiptíztáncos tesójáról sem írtam semmit, pedig mint ismeretes, ez a legjobb családi kapocs titka. Főleg, mivel Matt elrángatja oda, ahol a húga dolgozik. Love is in the air.

Összességében? Bocsánat, ez a könyv irtó unalmas volt, ha meg történt valami, akkor azért akartam falhoz vágni, mert nem élhetnek a földön ennyire sötét emberek.
Ezt most kiadtam magamból. 
Véleményem szerint most hanyagolnám egy darabig M. Pierce-t. 


SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése