Ads

Secret Garden ismét

Már volt egy rövid bejegyzésem a Secret Garden című koreai sorozatról. Most ismét lesz. Ettől a sorozattól karácsony hangulatom van, mivel karácsonykor néztem végig. :) Egyik kedvencem is lett akkor, hiszen rettentő aranyos történet. Valóban vicces, jó színészi alakítás jellemzi, de végére komolyabbá válik és szomorú lesz. Története sem lapos.
Nagyon gazdag CEO (igazgató) JooWon és egy statiszta lány (RaIm) félreértések sorozata által ismerik meg egymást. JooWonnak van egy unokatestvére Oscar, aki nőcsábász múltjáról méltán híres. Már megint bajba került egy színésznő miatt. Amikor JooWon le akarja fizetni, kiderül csak statisztáját vitte el. Lépten-nyomon egymásba botlanak persze, végül mindent megpecsétel az a bizonyos furcsa ital, amiért testet cserélnek. 
Mindenkinek tudom ajánlani, mert vicces, vidám, dráma is van benne. Sok klisé van benne, viszont a színészi alakítás kárpótol mindenkit. 
Vége sem tipikus amerikai teljesen happy end.

Előző rövid szösszenetem róla: ITT listában 3.

A viccesebb jelenetekből van:


Ez meg a kevésbé vicces jelenetekből van összevágva:

SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése