Ads

Rajz - vegyes

Néhány újabb rajzomat összeszedem itt gyorsban. Utolsó rajzos firkantásom decemberi volt. Utána nem volt nagyon időm, majd amikor megint lett időm, egy kicsit elhanyagoltam. Van amit még nem szkenneltem. :) Néhány skicc is még befejezetlenül áll.
Legújabb tervem egy komplett Hei Mao Jing Zhangos jelenetet megfesteni. :) Imádom őt...


A rajzok most...

Első az egy februári alkotás, amit az Iron Fey - Iron king ihletett. A könyv egyik Meghanes jelenete. Csak lefirkantottam - látszik. El van mentve layerekben, hogy befejezzem.

Mivel már lezárult a könyvjelzőtervezős dolog a molyon, így most nem titkolom őket tovább. Legközelebb úgy is mást szeretnék tervezni, mert ötlet az volt bőven.
Először is elmértem az összeset. :D Szépen sablont megrajzoltam, erre kiderült elszámoltam a dolgot és így mind szélesebb, rövidebb lett. Máskor már jó adattal csinálom majd. Mindez az illesztéseknél derült ki. Okké. :D
Igazából mind könyves ihletésű. Az első szimplán az egyik kedvenc mesekönyves stílusom. Ráadásul első próbálkozásom aquarell ceruzával. :))) Sosem dolgoztam még azzal, így külön élmény volt. Utána rádolgoztam kicsit táblával.
Másodikat a "Vörös szoba álma" ihlette. Nekem a könyv kínaiul egy rajzos kiadás, azt a stílust összedolgoztam egy másik tradicionális stílussal és a sajátommal.
Harmadik ami papám kedvence, igazából elméreteztem a képet és a tó (ami pont papa kedvence) lent nem látszik sajnos, de ez van. :D Ezt egy kínai történet ihlette.











Papának rajzoltam végül a másik után. Szintén tradicionális stílus ötvözve.
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése