Ads

Victoria Michaels - Trust in Advertising


Victoria Michaels


Trust in Advertising


Kiadó: Omnific
Besorolás: nincs
Kategória: romantikus, chick lit
Kiadás éve: 2010
Olvasás nyelve: Angol
Oldalszám: 454
Pont: 2/5
   Lexi White finds herself at a crossroads. After putting everything on hold to care for her ailing father, it's finally time for her to start living her life again. An exciting new job holds the promise of a fresh start, until she comes face to face with someone from her past who has always stopped her dead in her tracks, and who evidently still has the power to make her forget her own name. This time around, Lexi's a grown woman who refuses to back away from her dreams, even if it requires working with her old high school crush. Side by side. Every day. Will he end up being her downfall or exactly what she needs? Vincent doesn't even remember Lexi from high school, but he begins to take notice when the fiery young woman is hired as his new assistant. Quickly, Lexi turns his world upside down and becomes an invaluable addition not only to his team, but to his life. Having learned a few hard lessons about trust in the past, Vincent is reluctant to let down his guard, especially when it appears that someone is out to sabotage his family's advertising agency. Professionally, they are dynamite together, but when sparks fly between them personally, will Vincent let lies and jealousy ruin everything between them, or will he finally learn not only how to love, but ultimately trust…in advertising?
Victoria Michaels once again delivers a can't-put-it-down novel loaded with engaging characters, cheeky dialogue, and powerful emotions. Trust in Advertising is a cleverly woven tale about two people getting to know each other and ultimately themselves.

Címével ellentétben, ne bízz meg minden könyv hirdetésében, amire ránézel, és ez alapján biztosan jónak találod. Inkább keress meg pár kritikát.

Hát ez a könyv sem volt valami szerencsés választás. Nem rossz végső soron, de nekem lassúnak tűnt és a történetet is nagyon elhúzta az írónő.
Éppen irodai romantikus történetre vágytam (néha vannak ilyen kitöréseim) és gyorsan kikerestem mi az, amit még nem olvastam, esetleg érdekelne is. Lecsaptam erre a könyvre, tuti jó lesz. Fülszöveg, besorolás, kategória, minden stimmelt.
Elolvastam és angolul így összegezném: I’m pissed off and seriously disappointed.

Már megálltam, hogy te jó ég, ez nyomtatva 450 oldal. Mit húznak el? Tény, ami tény, csupán egy kötetes (ez pedig manapság ritka kincs), aztán Insufferable Proximity könyv is ilyen, az pedig egyik kedvenc történetem lett. Vágjunk bele, hiszen pár órát leszámítva mi veszíthetek?
A türelmemet.

A történet jó - lenne. Lexi találkozik a volt középiskolai szerelmével, aki egy igazi nagy kretén. Ez a kretén pedig Vincent. Mindenkit ugráltat, lenéz és még szemétkedik is velük. Közöttük a szikra egyből megjelenik, mint ősembernek a csiholásnál, utána alig lehet egymástól elválasztani őket.
Egyetlen akadálya van, ez pedig Jade.
Na és itt meg is szeretnék állni. Éreztétek már azt az érzést, amikor egy karaktert legszívesebben rakétára kötnél, kilőnéd az űrbe, felrobbanás után a porait meg sóval behinted? Szóval, nagyon gyűlölöd és képes lennél középen, baltával kettéválasztani a haját? Na, pontosan ez Jade. Rohadtul irritáló, buta, ostobenko ugh. Nincs rá szavam. Vincent pedig a rohadt könyv VÉGÉIG nem szakít vele.
A végére eljutva, a most leírt okok miatt már tűzön égettem volna a könyvet. Úgy 100 oldallal kevesebb kellene és jobb lenne. Meg kevesebb Jade.
Ha az elején dobja Jadet az írónő és másik, értelmesebb karakter felé viszi a történet lényegét, mert nagyon sok mellékszereplő van akivel lehetne alkotni, valamint a szereplők is egy kicsit gyorsabban kapcsolnának, bizony mondanám, ez egy jó történet.
Így nem.
Persze, Lexire féltékeny, a srác, Vincent, pedig a másik lánnyal, Jade-el nem akar szakítani a butsága és emiatt következő biztonságérzet miatt. (Sírni tudtam volna a frusztráciotól.) Ezt az információt nem tudtam földolgozni. Az összes szereplő gyűlöli ezt a lányt, beszól neki és lejárattatja. Kedves írónő! Miért kell ilyen szeméttel terhelni minket, miközben egy cuki történet lehetne? Miért?

A történet hosszú, elhúzott és a nagy fináléra is az utolsó öt oldalban kerül sor. Meh. El lett rontva. Nagyon. Annyi jó jelenetet lehetett volna kihozni belőle, főleg, hogy a kémia nagyon működik a karakterek között. 
Nem, el kell szúrni.
Ha nem zavar az idegesítő, buta és picsogó mellék karakter, no, meg az elhúzott szerelmi történet, akkor hajrá. Szerintem legközelebb kihagyom.


Köszönöm, hogy végigolvastad az érzelmi kitörésekkel gazdagított értékelésemet. :)


SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése