Ads

Hétfő esti matiné (2.) - Van, aki hidegen szereti

A mai matiné könyve Jackin' Frosty, amit Shannon D. Burbleton firkált le.
Ezért a könyvért is, csakúgy, mint az előző hetiben, egy vagyont kérnek. Majdnem 7 dollárt. (A két könyv árán, már megvehetném a keménykötéses Kenyon – Born of Furyt, ami jó 700 oldal, nem maximum 2x 15 oldal. Whahahaha )

A könyv fülszövege és a beleolvasó mindent elmond. :D
Frosty, a hóember ellátogat az egyik városba, ahol belebukkan az éppen férfihiányos Laurába. Nem mehet el a nélkül, hogy ne segítsen rajta.
Az első, beleolvasó lapján már sikítottam a nevetéstől. A dudorodó hónaci pont meggyőzött arról, hogy nekem ez a könyv minden vágyam legyen. Sőt, Laura szerinti szexi sálára is fölfigyeltem. Azért gondoljunk arra is, hogy nyáron milyen jól jönne Frosty, jól lehűti. Még fehérfelsős bikinis lányoknak is csapathatja a showt.

Bizony, Frosty, a mitikus lény egy csapásra elbájolja a lányt és a szexi répaorrával belopja magát a lány… szívébe.

A kép az 1997-es Jack Frost horror paródiából van.
Szerintem ennyire fagyos kapcsolatban sem lehet jó élni. Ráadásul, ha komolyabban akarnák, könnyen távkapcsolattá válhat ez, mert csak télen találkozhatnak. *Toffy elmorzsol egy szomorú könnycseppet.* Tipikus se veled, se nélküled kapcsolat. Hajrá Frosty, mi neked szurkolunk.
Bár az is lehet, ez csak egy egyéjszakás kaland neki.

Borítóügyileg ez a könyv is megérdemelne egy előkelő helyet, de kaptok mást is.
Ezek a csillogó gombszemek, amik egy perverz hóemberre emlékeztetnek és ez az emberi száj, félelmetes. :D A lány lába, meg olyan, mintha átmenne egy nagy adag csirkemellfilébe.
Tudom, azért jött be Frostynak, mert mellfilé a lába. :P

Ráadásul az a piercing csillanás is gyönyörű, nem tudom, mi csillog jobban. Frosty szeme és a hó, vagy a Laura piercinge. (Gondolom, ő akar lenni…)

Borító mustrálás.... *dobszóló*
Egy állítólag Bestselleríró művének a csodavilága.
Ismét egy giccs, ráadásul semmi nem rajzolódik ki rendesen benne. Elsőre nem is láttam mit akarnak ezzel a borítóval elérni. Ekkor esett le, hogy az egy pár farkasszem és az ott középen nem egy kiégés, hanem a hold. Majd elemezve... Rózsa.
Állj.
Mi a francot keres itt a rózsa? Lehet szerepe van, de döntsük már el mekkora. Ha nem nagy, akkor oldalra is elég, ha meg igen, akkor pedig a farkas VAGY rózsa fontosságát mérlegelve döntsünk, mi a jobb. Aztán ott a tenger. Egy borító és négy elem. A címhez pedig a farkason kívül a többinek nincs sok köze.
(Közben rájöttem az a rózsa még véres is. Jhaj.)
Szóvan I'm a wolf, I'm a rose, I'm a bloody rose, I'm the moon és... sorolhatnám.
Összesen öt különböző elemet soroltam föl. Így ez nagyon sok észavaros, nem fókuszál elsőre semmire a szem.
Igazából ha tovább nézem, akkor egy farkas, aki sokáig szimatolta a véres rózsát, de bedurrant az orra (azért fehér) és allergiás lett, majd elkezdett könnyezni. Hm. Így már stimmel.
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése