Ads

Jennifer Probst: Keresd a szépet

A Libri kiadó jóvoltából jelent meg a sikeres “Milliárdos feleségek” könyvsorozat írónőjének, Jennifer Probstnak a “Titkos szerelmi gyakorlatok” sorozatának harmadik kötete.
Genevieve a saját esküvőjéről szökik meg régi legjobb barátjával Wolfe-val. Vajon lehet több közöttük mint barátság? - Ha kíváncsi vagy a válaszra, gyere és kövesd a hét állomásos blogturnét júlus 25 és augusztus 6-a között, sőt, ha velünk játszol, tiéd lehet az egyik példány a könyvből!


Jennifer Probst


Keresd a szépet


 (Titkos szerelmi gyakorlatok 3.)
Kiadó: Libri
Kategória: romantikus
Megjelenés ideje: 2016.
Olvasott nyelv: magyar
Fordította: Babits Péter
Oldalszám: 536
Megtetszett? Megrendelheted itt!
Pont: 5/5
Genevieve MacKenzie az esküvője napján döbben rá, súlyosan félreismerte vőlegényét, a sármos és sikeres orvost, minden nő álmát. A templom ablakán keresztül menekül el az oltárnál várakozó David elől, és szökés közben fut bele legjobb barátjába, Wolfe-ba. A milliomos hotelmágnás segít neki elrejtőzni, amíg elülnek a hullámok. Genevieve és Wolfe kapcsolatát alaposan próbára teszi az együtt töltött néhány nap, de közben az is kiderül, hogy titokban mindketten többet szeretnének. Ahogy a megsebzett és megalázott David egyre erőszakosabbá válik, Wolfe igyekszik megvédeni a lányt, akihez menthetetlenül egyre közelebb kerül…
Vajon érdemes kockára tenni a barátságot a szerelemért?
Jennifer Probst a Milliárdosfeleségek sorozattal világszerte bebizonyította: ő a női olvasók új kedvence. Okos nők, erős férfiak, túlfűtött vágy és egy csipetnyi humor – ez Probst sikerének titka.

Probst 3-as száma nálam a szerencseszám. Milliárdos feleségek sorozatában kedvencem a 3. kötet, az Elhibázott házasság és úgy tűnik, a Titkos szerelmi gyakorlatok sorozatban ismét a 3. kötet tetszik a legjobban. Hú, nagyon bejött nekem, nem csak a két főszereplő miatt, hanem az egész történet olyan élvezetes volt, amikor nem bírja az ember letenni a könyvet, hiába tudja mi fog történni.

Genevieve azt gondolta élete nagy esküvője lesz Daviddel, legtöbb lány várja már a nagy napon, valamiért Genevieve számára mégsem stimmelt valami, a férfi túl tökéletes és mellette úgy érezte ő nem az, mi több, nagyon messze áll a széptől. Önbizalma megtépázódott, észrevétlenül számos lelki sebet okozott neki a férfi. Minderre az oltár előtt gondolkozva döbben rá, átgondolva mindent, rádöbben nem tudná leélni a férfi mellett életét, csak egy cukormázas, tökéletes ketrec lenne, amibe neki nem lenne beleszólása.


Olasz
Wolfe kicsit magának való, sok arcul csapás érte, próbálja ezeket feldolgozni. Egy biztos, Genevieve élete egyik nagy értelme, mikor meghallja házasságáról szóló pletykákat, tudja számukra ez a vég, egészen amíg elér a kápolnáig, ahol az éppen szökésben lévő Genevieve-be botlik bele. Mi mást tehetne, mint segít a lánynak...

Ami megfogott a történetben, az, hogy a két főszereplő már a könyv előtt ismerték egymást. Mindig imádtam a tiltott szerelem, barátságból kialakuló szerelmet, azoknak mindig van egy kedves és bájos hangulata. Genevieve és Wolfe esetében ugyanezt éreztem. A lány küzd mindenért, miután Davidet otthagyja, a férfi beállítja mindennek és első pillanattól habár olvasói szemmel nyilvánvaló manipulatív hatása, Genevieve számára ez egy lassú felismerés. Tulajdonképpen eddig romboló kapcsolatban élt, amiben a férfi tökéletes a nő meg a háztartást vezesse, ennyi. Wolfe ennek szöges ellentéte. Mivel barátságuk régebbire nyúlik vissza, kimarad a szokásos romantikus "tánc", ők tudják mit szeret a másik, mi a gyenge pontja, hogyan lehet megvigasztalni az összetört lelket. 


Holland
A karaktereket imádtam, szerintem ez is nagyban hozzájárult a kötet szeretetéhez. Wolfe erős, kemény páncélzata mögött egy megtépázott lélek lapul, aki arra vár, észrevegyék és felsegítsék. Genevieve iránt első laptól tudjuk régebben táplál mélyebb érzéseket, viszont saját múltja megakadályozza abban, hogy bármit lépjen. Ráadásul barátságuk egy törékeny lepkeszárnyú dolog, ha túllépik azt a bizonyos határt, könnyen elveszíti örökre a lányt. 

Genevieve szintén kellemes karakter. Igazi nő, hiába szenvedett lelki sérüléseket egy másik férfi miatt, tudja Wolfe mellett biztonságban érezheti magát, sosem bántaná, ezen kívül a férfi szíve igazi vajból van. Lassan ébred rá benne milyen érzelmek lapulnak és mi gátolta évek során, ez egy pozitív átalakulás. Két főhős nem húzza egymás és az olvasó idejét, baráti kapcsolatuk akár egy selyemhernyó, ami begubózott, lassan bontakozik át valami szebbé. Rajtuk kívül mindenki látja, mennyire tökéletesen kiegészítik egymást, viszont lassan kénytelenek rádöbbenni, mindenki más jól látja, csak ők voltak kicsit félénkebbek, meg némileg vakok.

Régebbi szereplők visszaköszönnek, kicsit belelátunk velük mi történt azóta és imádtam ahogy Genevieve-nek szurkolnak, mint a pompon lányok a vonalnál. Nagyon cukik voltak. 
Történetileg, karakterileg nagyon ott volt a könyv, erősen újraolvasós listára lett téve nálam, mert egyszerűen tündéri. Előző köteteteket szerettem, sokszor vidámságuk miatt imádtam meg, ez viszont fanyar és szarkasztikus humora mellett fantasztikusan cuki.

Kérdés még, hogy ajánlom-e? :)



Nyereményjáték:

Mostani játékunk nem lesz nehéz, ígérem. :)
Minden állomáson találtok egy borító darabkát, amiről ki kell találnotok melyik könyvről van. Egy közös dolog mindegyikben van, ami miatt szorosan kapcsolódik a történethez - a könyv folyamán barátokból szerelmesek lesznek.

Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.




Állomáslista:

07.25 Insane Life
07.27 Angelika blogja
07.29 CBooks
07.31 Deszy könyvajánlója
08.02 Szembetűnő
08.04 Dreamworld
08.06 Kristina blogja
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése