Ads

Keri Smith: Nyírd ki ezt a naplót (9. bejegyzés)


Keri Smith


Nyírd ki ezt a naplót (9. bejegyzés)


Kiadó: Maxim kiadó
Kategória: kreatív
Megjelenés ideje: 2016.
Olvasott nyelv: magyar
Fordította: Loósz Vera
Oldalszám: 224
Megtetszett? Megrendelheted itt!
Pont: 5/5
Mindig azt mondták, hogy vigyázz a könyveidre? Most felejtsd el! Ha van benned egy kis romboló hajlam, hogy összegyűrj, szétvágj, átlyukassz vagy összekoszolj egy könyvet, eljött a te időd. Végre itt egy napló, amivel azt tehetsz, amit csak akarsz. Sőt utasítanak rá…
Keri Smith zseniális alkotása, mely több millió példányban kelt el már világszerte, megmozgatja a fantáziádat, elragadja a képzeletedet, és úgy érezheted, te is képes vagy valami hihetetlen dolgot létrehozni.
Győzd le a félelmedet az üres oldalak iránt, és tapasztald meg az igazi kreativitást!

Napokban az elektronika ördöge nem működött együtt velem, ezért most tudok több adagot hozni. Sajnos az usb meghajtóm haldoklik, nehézkes a kép másolás.

Folytassuk: 

Kitéptem ahogy mutatja az ábra és kimostam 30 C°-on. Tuti tiszta. :D fincsi mosószer illata van, habár ennek a könyvnek már minden illata van. 

Második képen a jó gondolatokat írtam fel, amik nekem eszembe jutottak. Nekem ezek jók, néha a változás is jó. A kínai mondás pedig legkedvesebb Laozi mondatom: Szép szavak nem igazak, igaz szavak nem szépek. Feltűnhet jó néhány szó, ami filozófiaibb semmint érzelmi.

Bevásárlólistánál törtem a fejemet, hogy mi legyen. Elsőre írtam egyet, közelebbről látszik alatta a szöveg. Rajzzal voltam hadilábon, aztán jött az isteni szikra! Van elég bevásárló központos újság, kivágom és összeállítok egyet. Na ezt látjátok. hehe

A különböző anyagmintás oldal önmagában csoda fel nem gyulladt, mert minden van azon. WD 40-től elkezdve, acetonon át, körömlakk, gyöngytoll, pittkréta, porpasztell, akvarell, akril, csillámragasztó, ablakfesték, ragasztó, tehát mindenből kapott egy picit és ez lett.

A folyosós feladathoz igazából lent találtok egy videót, a Napló curlingezést, ami osztatlan siker volt. :D Mi nagyon élveztük.

A margóra firkálás mindig is ment, cuki firkák és bal oldalra egy elmebeteg kitalált kis szöveg olvasható. - Az ég kék, a fű zöld, ez meg töpörtyű.
Egész nap ez ment a fejemben, le kellett valahová vésnem, most viszont biztonságos helyen van. 

Bármivel lehetett idióta vonalakat rajzolni, ezért tollvéggel, rossz ecsettel, műanyag ruhacímkével, vonalzóval, ollóval, meg ami kezem ügyébe került, azzal lett megrajzolva. Látszik. :P

Hajjal festettem néhány részletet a következő képen, de most egy talán kissé meglepő tényt mondok, bár nem hiszem... Ez volt a legelső rajz az egész naplóban, azért kissé szétesett. Bal oldalon a hölgy, fejénél tincs a hajamból lett kivágva. Jobb oldalon olyan sajátos stílusú elvont kép. Most csak kifestettem a jobb oldalit, az hiányzott innen.

Ötletszerűen blokkokat, ragtapasz tartó papírt és mindenfélét ragasztottam. Nem volt koncepció. Krétás zsepi így kerülhetett alulra.

Kérd meg haverodat, hogy tegye tönkre ezt az oldalt... - Bal oldalt unokahúgom tette tökre, szó szerint tönkre tette. 
Jobb oldalt Vera tette tönkre, körömlakkal, csillámragasztóval, ceruza faforgáccsal, wd 40-el, hibajavítóval és gumival. Van itt minden, mint a vásári bazárban. Most elmesélem hogyan járt, mert utólag tudtam meg én is. :D A körömlakkot rá szerette volna borítani, eleinte félt, nehogy az egész napló elússzon. Többször elment, visszament és filózott megtegye ezt a lépést? Nagy félve végül csak ráöntötte és... nem jött semmi. Ütögette, melegítette és semmi. Végén be kellett festenie, hiába készült rá a nagy fröcskölésre. :D

Gyümölcscímke. hehehe Próbáltam összegyűjteni, de alig tudtam és most untam meg, csak ez az egy oldal maradt ki, valamit tennem kellett. Így kellően lustán kinyomtattam fekete-fehérben őket és majd gyűjtök hozzá még. Addig az a 3 db marad ott. Legalább megpróbáltam. :)

Irodaszeres szintén a legelső oldalak között lett megrajzolva, lehet most már máshogyan csinálnám, egyedül az írószerek hiányoztak róla, amit végül vastag celluxal kipótoltam. Szó szerint vettem az irodaszereket. 

Úgy vélem a próbáld ki és a rajzold körbe oldalakhoz nem kell kommentálni semmit. Amit találtam kipróbáltam, körbe pedig a saját cuccaimat rajzoltam. Az usb kábel valóban mindig nálam van, méghozzá a csuklómon, mint egy karkötő.

Utolsó kettőhöz érkeztünk, amik személyes kedvenceim. Nagyon.

Listáról ki az, akinek nem a Death Note ugrik be, komolyan! - Ha nem ismeritek a Death Note - Halállista történetét, akkor kimaradtatok a japánok kedvencéből. (Sajnos amerikaiak is megfilmesítik. :/ )
Wikipédia: https://hu.wikipedia.org/wiki/Death_Note

Utolsó mára a varrd ki ezt az oldalt. Na ezt teljesen átértelmeztem. Gondolkoztam a kivarráson, de őszintén megvallva nem volt nagy kedvem varrni. Végül úgy döntöttek a szöveget másik irányból közelítem meg. A kivarrást tetoválásra húztam rá és ha nem lenne kép, akkor teljesen helyénvaló lenne ez a megoldás. Viszont az én könyvem, inkább örülök ennek, mint szájat húzva kivarrom. :D
Na ez a két kép teljesen saját stílusomban készült, olyan Toffys hosszú ufó kezek és ha kézfej lenne, amorf picit hosszúkásak lennének az ujjak. Bal oldali csak úgy jött, teljesen akaratlanul rajzoltam, míg a jobboldali egy kivarrt Törpilla, kicsit feltuningolva. 
















Könyv curlingezés:


Death Note első része:


SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése