Ads

Kylie Scott: Play - Futam

Emlékeztek még Eve és David történetére a Stage Dive sorozatból? Az Ünnepi Könyvhéten megjelent a folytatás a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából, most pedig velünk tarthattok, hogy megismerjétek Mal, a zenekar rosszfiús dobosa, és a kissé szerencsétlen Anne kapcsolatát is.

Tartsatok velünk július 1-e és 13-a között, amikor hét blogger bejegyezésein keresztül követhetitek nyomon őket, és ha velünk játszotok, megnyerhetitek a kiadó által felajánlott 3 nyereménypéldány egyikét!


Kyle Scott


Play - Futam


(Stage Drive 2.)
Kiadó: Könyvmolyképző
Kategória: romantikus
Megjelenés ideje: 2016.06.09
Olvasott nyelv: magyar
Fordította: Császár László
Oldalszám: 376
Megtetszett? Megrendelheted itt!
Pont: 5/5
Csak arról volt szó, hogy úgy tesz, mintha egy rocksztár barátnője lenne. Arról nem, hogy bele is szeret...
Mal Ericson, a világhírű Stage Dive rockbanda dobosa villámgyorsan rendbe akarja tenni az életét – egy rövid időre legalábbis. Úgy gondolja, a látszathoz az is éppen elég lesz, ha egy igazi jókislánnyal kezd mutatkozni. Nem úgy tervezte, hogy ez az átmeneti helyzet állandóvá válik, és nem sejthette, hogy éppen így találja meg az igazit.
Anne Rollins álmában sem gondolta volna, hogy megismerkedik majd a rock egyik istenével, akinek a posztereivel tinédzserkorában ki volt plakátolva a szobája – és különösen nem ilyen körülmények között. Anne ugyanis anyagilag nem áll valami jól. Illetve nagyon nem. Ugyanakkor érzi, hogy ha pénzért cserébe úgy tesz, mintha a vad partiarc dobos csaja lenne, annak semmiképpen nem lehet jó vége. És teljesen mindegy, hogy mennyire szexis pasi Mal. Vagy mégsem?

Ausztrál borító
Tetszett a Lick - Taktus, ami a Stage Dive első része, ám számomra valami hiányzott belőle. Kicsit reménykedtem, hátha pótolja a következő rész ezt a hiányt és igen, nekem mindent megadott a Play - Futam, amire vágytam. Imádtam a könyvet, hatalmasakat nevettem rajta s egy pillanat alatt Mal belopta magát szívembe.


Térjünk át először a történetre.



Anne egy teljesen átlagos, normális lány, aki picikét naiv, talán a naiv nem is jó szó rá, inkább mindenkinek hisz, nem igazán érzékeli mikor akarják átvágni. Ez Malhoz vezető végzete. Szobatársa átvágja, ott áll pénz nélkül, kanapé nélkül egymaga. Barátnője rángatja ki ebből a letargiából, helyesebben elrángatja Evelyn és David bulijába. Itt toppan be életébe Mal.


Mal, akinek nagy rajongója.


Francia borító
Mal erős, magabiztos és nagy nőcsábász. Anne életéből minden hiányzik, csak ez nem. Erre a férfi első dolga Annehez költözni, így egy furcsa párost alkotnak. A lány aki mindenkinek behódol és a férfi aki senkinek nem hajt fejet, viszont jó hatással lesznek egymásra. Miért is? Anne-nek szüksége van a magabiztosságra, önbizalomra, ebben Mal tökéletes társa, hiszen annyi egoizmus szorult belé, hogy két embernek is elég. A lány emiatt 180°-os fordulatra kényszerül. Mal számára meg a lány természete van jó hatással, persze kellett neki a jó kislány megmutatni szüleinek más is tud lenni, nem veszi észre elsőre miben változik. Lassan magától is rádöbben szereti a lányt.

Igazán furcsa egy páros, nem gondoltam volna elsőre működőnek, de olvasva bebizonyította a könyv, lehetséges lenne ennek a párosnak a működése, akár valóságban is. Hiába makacsak, ellentétes személyiségűek, képesek a változásra, mi több alkalmazkodni a másik szokásához. Anne egyértelműen jobb ebben, viszont Mal sem olyan rossz mint tűnik. Fokozatosan válik kicsit szelídebbé.

Német borító
Furcsa volt Anne anyukája elsőre, merev, rideg és a legszörnyebb valóságban is találkoztam már ilyen anyukával. Semmi nem jó neki, mégis mindent ő akar irányítani, nagy lányát pedig saját akaratával akarja olyanra formázni mint ő. - Nem, akkor sem tudtam megérteni a logikájukat. Ha a szülőket éri trauma, annak nem okvetlenül kell a gyermekkel megismétlődni, mi több lehet ő rontotta el, esetleg a férfi, nem biztosíték a lánya akit választ is ilyen lesz. Ha ezt látta a lány, nagyobb valószínűséggel olyat választ, aki megbízhatóbb partner.


A könyvön nagyokat kacagtam, Mal üde színfolt, Anne sem marad el tőle, szájalásával bírtam a lányt. Emellett számos lelki bajuk van, titok lappang a háttérben és senki nem megfontolatlanul cselekszik. Malnak is élete nagy szakadékhoz ért, Anne számára pedig fontos lenne a mostani mókuskerékből való kiugrásra. Eleinte megállapodáson alapul minden, mégis egyértelmű a két fél ragaszkodása másikhoz, pont úgy, ahogyan egyméshoz való tökéletes illeszkedésük, mint két puzzle darabka.



Igazán élveztem a könyvet, nekem sokkal jobban bejött mint az előző, kedvenceim közé emelkedett. Malt imádtam, Anne karakterét kedveltem. Története teljesen jó volt, humor, komolyság és történet összhangban volt. 

Igazán belevaló történet. Mielőtt kihagynám, dobosokat imádom, úgyhogy ezzel megpecsételte sorsát.
Imádom a könyvet! :) ♥

Török
Angol

Olasz
Szlovén

Cseh

Nyereményjáték:

Mivel a regény férfi főszereplője, Mal tölti be a dobos szerepét a Stage Dive zenekarában, adja magát, hogy ebben a játékban híres rockegyüttesek dobosait kell kitalálnotok. Minden blogon találtok egy képet az adott zenészről, és segítségként a posztokban elrejtve megtaláljátok a zenekar nevét is. A Rafflecopter megfelelő dobozába a dobos és az együttes nevét is be kell írnotok! Ha velünk játszotok, megnyerhetitek a három nyereménypéldány egyikét.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


Állomáslista:

07.01. CBooks
07.09. Insane Life
07.11. Sorok között
07.13. Dreamworld
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése