Home » » Kutyák.. Ejj-ejjj...

Kutyák.. Ejj-ejjj...

Azt hittem csak a mi kutyánk ennyire buta, de nem.
Mi is történt...
Papa reggel gondosan elrejtette a patkánymérget a kazánháznál, mert elszaporodtak az egerek. Úgy igazán cementes zsákkal vette körbe, direkt elrejtve a kazán alá, hogy a kutya nehogy megtalálja. Körbe volt barikádozva. 
Hazajött piacról papa és a zacskó ott volt az ajtóban, hát megette a kutya az összes patkánymérget. Na kocsi beindít és egyből irány az állatdoki. 
Az első doki nem volt nyitva, a kutya kiugrott és még egy kocsinak is satufékeznie kellett miatta. Alig bírta papa visszatenni a kutyát a kocsiba. A másik doki nyitva volt, oda gyorsan bevitte.
Amikor azt hittük, csak ő ilyen buta, nem, bizony nem.
Egy másik kutyával azért ültek ott, mert egy üveghőmérőt rágott szét, nyelt le a higannyal. - Oké ez is emberi hiba.
A következő delikvens kutya pedig egy sündisznót akart megenni, de a torkán akadtak a tüskék. - Na EZ már nem emberi hiba azért... :D
Aztán dokitól kapott hánytatót és gyorsaságunk miatt egyben kijött minden a kutyából. Majd infúzió, k vitamin, infúzió, k vitamin. Néhány bogyót is kapott, holnap mennek vissza kontrollra, de már ide a megszokott dokihoz. :) 
Minden rendben van, megy mint a golyó, csóválja farkát és kajla mint mindig is volt...

Update: 09.24: Mindenki rendben van, kutyi is azóta rendben van. :D A megnyugtatás végett.
Említették, hogy az egérfogót, rácsos egér csapdát, ragacsot is. - Mindet próbáltuk. :/ Annyi van, hogy volt elég idejük megtanulni a kijátszásukat. A probléma valahol ott kezdődik, hogy nem messze építették az egyik központi szemétlerakó. Nálunk gabona is van., így sajnos egér van bőven...

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Elérhetőségek


Email:
toffy_chan@ yahoo.comOlvasók :)

 
Copyright © 2014 Insane Life
Blogger Templates