Ads

Kinley MacGregor - Lángoló szenvedély (2)

Nah ennek a könyvnek borítója egészen pofás. Imádom a személyteleneket borítókat, amin semmilyen szereplő nincsen. Csinos, elegáns és mindent elmond. - Skót. :D

Kinley MacGregor


Lángoló szenvedély


(MacAllister Testvérek 2.)

Kiadó:  Alexandra
Besorolás: Felnőtt
Kategória: romantikus, történelmi
Kiadás éve: 2003
Könyv nyelve: Angol
Olvasott nyelv: Magyar
Oldalszám: 382

Meggie feltett szándéka, hogy népét kibékíti a másik klánnal. Ennek érdekében a másik klán asszonyai, valamint ők maguk is bevonulnak a helyi templomba, hogy biztonságban legyenek férjeiktől, más férfiaktól. 
Braden, aki nagy nőcsábász hírében áll, ráadásul nincs nő aki ne hált volna vele - erre kell hazatérnie. Teljesen kiborul rajta, ezért elmegy Meggihez, hogy megfűzze őt állításai ellentétéről.  Ez nem ilyen könnyű, mivel a lány makacs és forrófejű. Probléma megoldásához útnak akar indulni egyedül a másik klánhoz. Braden nem engedi, inkább megy vele, de csatlakozik hozzájuk Sin, az Angliában felcseperedett bátyus is.

Meggie aranyos, de makacs lány. Ebből adódik a legtöbb baj, meg persze sorozatos félreértésekből. Mivel Braden nagy nőcsábász, de ő Meggie gyermekkori szerelme is, így folyton el akarja kerülni. A könyv felétől idegesítővé válik kettőjük folyamatos huzavonája, mivel teljesen egyértelmű mit akarnak, csak akkor nem töltene ki ez a könyv 382 oldalt, legfeljebb 180-at. Esetleg több történetet kapnánk.
Igen. Történetet nem kapunk sokat. Ne is várjunk tőle, mert megdöbbentően kevés tartalmas rész van. Inkább érzelmekre épít, továbbá végig bandukolnak a dzsungelen át. Na jó. Erdő.
Braden karaktere próbál erősnek, bátornak mutatkozni, de nem éreztem azt az igazi megkapó dolgot belőle. Humora van, tény. 
Sin a fattyú pedig egyenesen elviszi ennek a könyvnek történetét sziporkázó beszólásaival és humorával. Ő igazán kellemes figura végig. Nagyon megmosolyogtat minket.
Másról nem tudok írni, mert lényegében az egész könyv 3 részből áll és mind elnyújtott, humort leszámítva nem túl eseményekben gazdag.

Pozitív: Nagyon mókás könyv. Jókat lehet kuncogni rajta.
Negatív: Könyv eleje túl hosszú, már kicsit untam. Az erdős rész rövid és kissé eseménytelen. Igazi akciót pedig mű végén kapunk.
Kinek ajánlom: Aki nem riad meg egy kis skót történelmi romantikától. Szereti ha sokkal több a romantikus esemény mint az akció.


Pontozás:
Történet: 3/5
Leírás: 3/5
Karakterek: 
    Meggie: 3/5
    Braden: 3/5
Humor: 5/5 
Összesen: 3/5
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése