Home » , , » Képek, amikhez szavak sem kellenének...

Képek, amikhez szavak sem kellenének...

Szóval ez is részben repost. Egy régi blogomról elhoztam néhány képet, de ki is egészítettem néhánnyal.


2007-2008

Rendszerinfón voltam amikor nagyon ment az Alien vs. Predátor. Aztán úgy döntöttünk, hogy készítünk egy predátor disc-et... Napokig dobáltuk, de szerintem barátnőmnél még meg van. Ez lett az eredménye:Ismét rendszerinformatika suli. Lassan telepített a rendszer, gondoltuk ha elforgatjuk gyorsabban tölt be az Adobe...


Tricigli a fán. Hogyan került oda, ki bicajozott a fára az titok. A hogyan érdekelne a legjobban, mert 4-5 méter magason lógott biza...2008.02.28-án kisiklott egy vonat Örkénynél. Na ez annak az egyik legjobban sérült vagonja.Nyilvános plüshi szex a vonaton...
Készültünk a vizsgára...
Dzsigoló maci vs Szado kutyaA kényelem magas foka ez kérem! Jobbra az órai munka, balra pedig sorozatot néztem.


Uhm... Igen. Smiling Pasta epizód 5. Régi youtube... :D Az a szökőkút, beállás, mondat eléggé érdekesen sikerült.A kínai piacon sétáltunk amikor erre bukkantunk. Egy ottani másik eladó srác volt a tettes. Nagyon nevettünk.


Jobb alsó sarok: Vírust talált a rendszerben...


SEGÍTHETÜNK MEGSZABADULNI...
Alkoholizmus, drogok, cigaretta, kényszerbetegségek, depresszió, családi problémák...
VAN MEGOLDÁS,
Jézus meghalt értünk!
(WTF? Miezmiezmiez? Ők sem gondolhatták komolyan. Ezen sírva röhögtem, hogy komolyan ki merték tenni röhögés nélkül ezt reklámnak??? :D Annyira nyelvtantalan, lényegtelen és alapjában értelmetlen. Nem a vallási részével van a baj. Hogyan függ össze a tény, hogy Jézus meghalt értünk a családi problémával? Ő okozza? Nem. Akkor miért ez a megoldás? Na mindegy...)


Újabbak:

Bal: Koreában, ha jól emlékszem egy író szobra, aki olvas.
Jobb: Így mosolyog és pózol az összes képen az egyik osztálytársunk. Alig bírtuk ki nevetés nélkül...


Bal: Szerintem nem kell magyarázni. Nem éppen a legszerencsésebb névválasztás...
Jobb: Kolesz fal, minden jóval. Kifestő gyerekeknek Állatemető módra, nyomozó akció OKJ-re 20% akció - ha terhes vagy, Mr Muscle (fertőtlenítő) a férjünk, 2PM poszteren: cipő 2000 yuan, felső 800 yuan, tábla 150 yuan, a Death Note kezében megfizethetetlen, minden másra ott a Master Card.

Bal: Hazaértem, ez fogadott a villamoson. Első gondolatom: Turista szerelést a táskában tartani tilos, német sramlisoknak felszállni tilos. Perverzek a villamoson. (Van egy piktogram a férfi pálcika ölében egy kislány. Na, az: Vigyázat, pedofil veszély!)
Jobb: Szerintem no comment. Cici. Almás, zselés innivaló. Bal: Eh... Még azt mondják délen nincs hideg. A pálmafák a hóban kezdő edition.
Jobb: Nem, nem egy reptér. Ez a Shanghai pályaudvar. 32 vonatmegálló helye van, mellette van buszpályaudvar és másik irányban pedig reptér.


Bal: Az egyetemen van aki így biztonságban érezte a bicaját... (Barátnőm fotója)
Jobb: A hűtés mesterei... Busz verzió. (Barátnőm fotója)Bal: Halloweeni tökünk, aminek annyi a története, hogy ezért fél Budapestet körbejártuk, megvettük és rájöttünk, hogy csak sütőtök. :D
Jobb: Az... Az rendszerinformatika és alszok éppen... Barátnőm fotója...

Bal: Barátnőm csináltatta ismerősnek.
Jobb: Summer edition. by: Mina, Candy. Az asztalnál ülő hölgyemény kérdezi: Ön terrorista? A válasz: Nem.

Bal: Egy WTF Facebookos bejegyzés ismerősöktől.
Jobb: Egy WTF-es találat google-ön.

 Bal: Lőj le 5 kaca... 5 kici kaca...
Jobb: Facebook cenzúra... Nem lett f... választva... Bizony a f... csúnya szó.


Ez pedig a kedvencem, egy valóságos álláshirdetés amit anyu talált. Tudom, hogy mindenki már rohan is élni ezzel a lehetőséggel.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Elérhetőségek


Email:
toffy_chan@ yahoo.comOlvasók :)

 
Copyright © 2014 Insane Life
Blogger Templates