Ads

Leiland Dale - Brothers Without Borders

Megszületett az első nullás értékelésem... xD Ennek hangot is adok...

Leiland Dale



Brothers Without Borders




Kiadó: Silver Publishing
Kiadás éve: 2010

Besorolás: Felnőtt
Kategória: romantikus, homoszexuális, erotikus
Könyv nyelve: Angol
Oldalszám: 82

Molyos értékelés

Kategória: homoszexuális könyv, de szerintem abból is a legrosszabb...

Ez borzalmas élmény volt. Úgy éreztem a maradék agysejtjeim is kínlódnak, haldokolnak a kiszáradástól félve. - Mivel ennek a könyvnek nincsen története. Egy rosszul megírt B kategóriás fanfichez hasonlíthatom talán... TALÁN... Mert azok is jobbak.
A könyv nyitásán már besírtam. Avery nézi a meccset. Ami kb egyetlen dologból áll. Milyen jó fenék, hogyan feszül a gatya és tádádádbumm... Az a bátya. Hunter. Ezt még le is nyelném, de a leírási módja hasonló, mintha egy 8 éves kezébe adnád a tollat és írja le neked. Lehet jobbat is kapsz. Például: "Six foot muscular tanned hunk..." Hm... Nekem ez egy normális magasságnak tűnik...
Na Avery. Avery értelmi és agyi színvonala, hiába van beállítva orvosnak, de egyenlő egy 10 évesével. Nem, semmivel sem a fölött, mert akkor még lehet okosnak is tartanám. Hunterről ne is beszéljünk. Ő egyáltalán nem egy erős férfi jellem. Ő mi? Nem tudom.
A szereplők hogyan néznek ki? Nem tudjuk meg kérem szépen! FOGALMAM SINCS! Az egyik szőke, a másik valószínűleg néger... Mivel mind a kettőtől azt tudjuk meg, hogy a másik feneke milyen jó, így én egyszerűen a South Park után szabadon elneveztem őket seggfejeknek... Már gondoltam arra is, hogy Hunternek mindig a farka méretével van a baja, így ők a Pizsamás banánok... (Egy röpke idézet tőle: "...but he had never had sex. Because of his erect cock, no one was willing to try." - Kemény indok, szó szerint... Szimplán a likat nem találta meg...)
Nem sokkal később elcsattan a nagy csók. Annyira volt romantikus, mint a kávémban a tej ahogy összefolyik... Semennyire... Idézek: "A multiple sensations and flavors..." - Mi van? MIMIMI van??? Lefekvés előtt nem mosott fogat és a zsíros kenyér hagymával még ott van? 
Majd elmennek kocsikázni, elaszik, haza. Na a szöveg teljesen összefüggéstelen. Közben ilyen mondatokkal találkozunk: "orange red rainbow colors" vagy "A few moments later the lull of the tut-tut-tut" amik teljes egészében sorkitöltő elemek, igénytelenek és annyi értelme sincs, mint a mazsolás rizsből kiszedni a mazsolákat... 
Persze elnevezi Averyt most figyelj: Babe-nek... Erre azt mondja: Szeretlek. - Na ez annyira rohadt romantikus volt, hogy a Terminátor sírna rajta. Éreztem a szívem összetörik. Nem, nem a jelenettől, hanem a szenvedéstől amit érzek ez alatt a semmilyen érzelmet nem mutató "nyálasnak" (nem) mondható jelenet alatt.
Miután kiköltöznek a suli kollégiumból kivesznek közösen egy házat. (Éveken át miért nem jutott eszükbe??? Testvérek, de ebből is látszik mennyire sötétek és világít a negró szájacskájukban...)
A másik nagy probléma, hogy Huntertől egy egész könyvön át azt hallgatjuk, hogy mekkora  a mérete. Ha még a magassága lenne, megérteném, de nem. A pénisz mérete mekkora és soha senkibe nem fog beleférni. Kérdezem én, hogy vajon egy ló? Elefánt? Esetleg egy T-Rex ő? 
Persze Avery szájába éppen belefér. Um. Hamupipőke 18-as kiadásban... Testvérek. Szóval nem kéne méretarányosnak lenniük? Őt a lombikban nevelték? Na mindegy. Átmegy hozzájuk Hunter legjobb haverja és öccse. Akik meg fogtok lepődni, de szintén szerelmesek egymásba. OMG!!!! Mekkora ennek az esélye? MEKKORA? Könyörgöm, legyünk egy icipicit reálisak... SEMEKKORA! NULLA! (Ahogy a könyv is egy nulla, de majd ezt a végén...)
Most elérkezünk a könyv csúcspontjához és befejező nagy jelenethez.... Ami iszonyúan rossz lett. Ha eddig nevettem, itt a nyálamban forogva nevettem már.
Gyorsan előkerül a mindenhol, akár a mellszőrből is feltűnő síkosító. Ezt mindenki, mindig magánál tartja. Nem? Na ezt megtanulhattuk volna már, hogy de... Ha nincs a zsebedben, gyorsan tegyél bele, mert a végén kelleni fog és nem lesz nálad. Te is ettől félsz ugye?
Huntert, Avery az ágyhoz kötözi, hogy végre magában is érezze. Azonban kiderül benne van egy tágító. Nekem WTF arcom van, de persze még tetézi az író, amikor Hunter közli: ez az otthonom. Igen, valóban... kedves Hunter az én álmom is, hogy egy segglyukban élhessek. Mekkora egy seggfej is vagyok én... Vissza a könyvhöz. Miután már a közepén járnak aktusuknak a másik két tesó is benyit. Egy négyes orgiát csapnak. Először is borzalmasan van megírva. Fogalmam sincs, követhetetlen ki, mit és hova tesz. A konnektorba villát is tehetnének, az sem tűnne már föl, annyira szánalmasan van leírva. Ráadásul ahogy le van írva esélytelen. Jha még valami. Feltűnt e a kedves írónőnek írónak (azóta kiderült: férfi), hogy ezt az ötcsillagos pornó jelenetet úgy írta meg, hogy mindenki szűz??? MINDENKI? Szóval ülj le fiam ez nulla...
A könyv egy hatalmas, kapitális nulla. Minden szempontból. 
Ha valaki akar egy rövid könyvet amin szenvedhet, habzó szájjal foghatja fejét, annak ajánlom, hogy olvassa el, de amúgy őszintén mondom nulla... Molyon adtam fél csillagot, mert annyira nevettem rajta, hogy már muszáj volt valamit...

Pontozás:
Tartalom: 0/5
Kidolgozttság: 0/5
Izgalom: 0/5
Karakterek:
   Avery: -1/5
   Hunter: 0/5
Humor: 1/5
Összesen: 0/5 


Ez jutott még eszembe:

SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése