Home » , , , , , , , , , » Laurann Dohner - Ral's Woman

Laurann Dohner - Ral's Woman

Hajajajj... Kedves Dohner néni, önbe vetettem bizalmam, hogy megtöri a napok óta tartó negatív kritikák áradatát és kapok egy igazi Dohner könyvet. Aztán nem...

Laurann Dohner

Ral's Woman


Zorn Warriors 1.

Kiadó: Ellora's cave
Kiadás éve: 2010

Besorolás: Felnőtt
Kategória: romantikus, sci-fi, erotikus
Könyv nyelve: Angol
Oldalszám: 112


Molyos értékelés


Mi a földön mit sem sejtünk arról, hogy élet lehet odakint. Nincsenek űrhajóink, mi csak buta primitív lények vagyunk sokak szemében. Ezt persze néhányan ki is használják. 
Anzonok nőket keresnek bolygójukra, mert fogy a női populáció. Egész galaxisban kutatják a nőnemű lényeket, hogy alkalmasak e velük ivadékot nemzeni. Ők nagy kékek és otrombák. (A hupikék törpikék, álcázva ugye? Jujj. Ne.) Így történik, hogy a szőke, nagymellű, topmodell kinézetű, szerinte csúnya lányt: Arielt elrabolják a földről. (Barna, lapos nő már szóba sem jöhet... Földönkívüliek is a mellekre bukak. Jajj már.) Miután alkalmatlannak találják, odavetik a Zorgoknak. A Zorgokról is azt hiszik buták, primitívek és bányászatra használják őket, mivel ahol megtalálták őket nem volt semmi technológia.
Zorgok üvöltéssel kommunikálnak, nagyok, kigyúrt testűek, lapos orr, állati agyar és más leírás is hirtelen ismerős lett. Hm... Ez olyan ismerős valahonnan? Csak nem a New Species sorozat jutott eszembe? Olyan érzésem van, hogy ezt írta először és a New Species sorozatában már a kiforrt alakjukat kapták meg és ott lett az egész világ igazán kidolgozva. Azon sem lepődnék meg, ha ez annak előzménye lenne és azok nem is DNS kevertek lennének, hanem innen a földönkívüliek, na mindegy...
Arielt a Zorg aki megnyerte annak neve Ral. Gyorsan megkedveli, eléggé megkedveli...  (Pamela Anderson és a lábát is szétteszi. Persze, hogy megkedvelte.) Kiderül ő a Zorgok hercege. (Eh. Tényleg? Ki hinné.) Az Azonokkal elhitették, hogy buták, de ahol elkapták őket, az a kiránduló bolygójuk. Oda nem engedik be a technológiát, hogy vadászhassanak nyugodtan. Valójában sokkal fejlettebb a techikájuk mint az Anzonoké.  Megszöknek és megmenekülnek. Ezt mondani sem kell. Arielt elviszi haza, ahol nem éppen örömmel fogadják Arielt. Mindenki meg akarja ölni Arielt. Azzal próbálja meggyőzni a családját, na most figyelj, hogy milyen puha a teste, más mint az ő nőiké, selymes és ezt a férfi logikát figyeld: jobbak az ágyban... Persze a végén meggyőzik a népet, ehhez mi sem kellett jobban, mint egy live pornót nyújtani a népnek. 
Utána vissza akarnak jönni a Földre és megígérik, hoznak olyan nőket, akik velük akarnak menni. Második kötet innen folytatódik. 
Komolyan. Dohner, komolyan? Miért teszed ezt velem? 
Az alapötlete nagyon jó, de nincs kidolgozva. Érzem a bizonytalanságot benne. Inkább, hogy nem az alaptörténet volt a központjában ennek. Sokszor ugrálnak is a sorok, oda nem illő módon. Ha egy picit jobban kidolgozta volna a novellát, mert igazán rövid volt, akkor imádnám. Így nekem kevés, nagyon kevés volt Dohnertől.  

Aminél külön fogtam a fejemet, hogy ugye fordító chipet használnak. Csak az Anzon hajón velük élő Zorgok értik Arielt, de Ariel mindenkit. Ezért pár napra likvidálják Ariel chipjét és semmit nem ért. Csak az üvöltésüket. Erről egy részlet jutott eszembe. :D

Pontozás:
Tartalom: 4/5
Kidolgozttság: 2/5
Izgalom: 3/5
Karakterek:
   Ariel: 2/5
   Ral: 4/5
Humor: 3/5
Összesen: 2/5 
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Elérhetőségek


Email:
toffy_chan@ yahoo.comOlvasók :)

 
Copyright © 2014 Insane Life
Blogger Templates